Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Какви сговорчиви маци имате, толкова им се радвам! Котки и парфюми - две мои много любими неща!
Аз моите мачки изключено да ги строя за фотосесия, пък особено с парфюми - много ги мразят и бягат, ще вземат да ми съборят и счупят нещо и ще взема да умра от мъка после.
Ако иска някой, може да си представи бял огромен ангорец, аранжиран с L'arte di Gucci или с няколко Piguet-та. За черната пантера бял парфюм нямам, сори Simple Smile

# 346
Ами да се пробвам и аз с една плюшка, че си нямам домашен любимец (трите момчета не ги броя-не са толкова космати хахах)
Парфюм за деня -

# 347
White Silence, благодаря!

# 348
  • в голямото село
Да разнообразя малко снимките с един по- различен домашен любимец и един прекрасен женствен парфюм, в който се влюбих миналата година на едно летище и така се полях, че освен от страх от самолети щях да умра и от самозадушаване.

# 349
Хаха да той е дооста тежък според мен ...

# 350
  • Sofia
Едит:
Оф, в грешната тема съм го сложила. Извинявам се, пренасям го. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:14 от sunattraction

# 351
  • София
Утре трябва да е при мен този Див Питон, след това ревю съвсем нямам търпение. И още две красоти ще го придружават.

От днес пък си имам резервни бутилки от Коко ЕДП и миналогодишния Круизен Ангел.

# 352
Утре трябва да е при мен този Див Питон, след това ревю съвсем нямам търпение. И още две красоти ще го придружават.

От днес пък си имам резервни бутилки от Коко ЕДП и миналогодишния Круизен Ангел.

Angel Eau Croisière 2019 къде може да се намери?

# 353
  • София
Купих го от шоурума на ул.Тинтява, на кой сайт е шоурум обаче убии ме не помня. Останах с впечатление, че взех последния, но мога да ти дам телефона да им звъннеш и да питаш. Ако искаш пиши на лични, ще го пратя.

# 354
Ето и любимите парфюми на ММ. Да разнообразя малко темата и с мъжки аромати.

# 355
Jil Sander Sunlight? Някой?

# 356

какво някой?

# 357
  • Седмото небе
Ама съм шемет и аз!!! Пък и никой не ми казва... Аз като снимам Рубинените феи съм им сложила капачката на Сините. Чак сега като ги вадя да ги снимам се усетих... Ето ги в коректен вид и в компанията на друг красавец от тяхната “порода”

Днес заведох California reverie на работа и ми беше прекрасно и свежо целия ден. Колежка, която влезе при мен по едно време ме пита “Къде е букета, от който ухае целия офис!?!”. Аз в него точно отделни нотки почти не усещам, наистина ми ухае на цветарски магазин. Може би основно усещам жасмин и мек цитрус, сладост никаква... Не се присмивайте моля на лаишкото ми сравнение. Иначе ми е сравнително траен и наситен. Усещах го интензивно около 6 часа, с 6 пръскания.
Edit:
В описанията не ме бива, но накратко за Сините феи, Рубинените и Аква Ориенс:
Feerie- нежни виолетки и свежи цитруси, за мен са бонбоните “Виолетка”(ама от едно време) в бутилка; нищо пудрено не долавям и грам
Rubies- нежен ефирен флорал, леко пикантен от обожаемия ми розов пипер; божури не понасям особено, но тук не ме дразнят.
За мен двата аромата освен, че са са от една марка и серия, като аромат нямат нищо общо. И може би точно за това ги харесвам.
Aqua Oriens е нежен плодово-акватичен свежар; летен, красив и жадуващ за морски климат; отново нищо общо освен бранда и бутилката с първообраза си Oriens. Аз от него си спомням нещо като пикантно пачули и красива реклама:

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 22:27 от * SUPERGIRL *

# 358
  • Sofia
~Etoile~, как са цените в този шоурум горе-долу? Аз всеки път като мина оттам и все е затворено.😃 Веднъж-два пъти съм го хващала отворен, ама ме е мързяло да слизам от кола, влизам и етк.😃

SuperGirl, може ли мнение за този Ориенс? Имала съм червения и помня, че много си го харесвах. 😊

# 359
Днес бях в офиса с кадифената ми любов Valentino Donna Noir Absolu .Нямаше човек, мъж или жена, който да не отбеляза колко хубаво мирише на парфюм ❤❤❤
Между другото с този парфюм ми се е случвало мъж да се отклони от пътя си, следвайки аромата ми и вдишвайки го с пълни гърди / хаха-не става въпрос за някакъв маниак, а просто за ценител /

Общи условия

Активация на акаунт