Ванче, добре завърнала се

Роси, дано да го израсте по-скоро
Мимка - чувалче, като е по-хладно, а като е като миналата седмица жега я оставях да се отвива

Бурка, как беше лафа - "стопени лагери" ли? И аз съм така. Това с 4 часовия работен ден естествено се оказа мираж, по цял ден си имам работа даже и за вечерта ми остава. Бибана заспива в 10,30 вечерта, незнам по колко пъти се буди на нощ, но в 4 започва да ака и до 9 часа е акала три пъти (до края на деня 8 пъти,това нормално ли е според вас ( не е рядко, но ужасно често) ). И през това време се играе.
По повод захранването , аз реших, че ако е хладно от 4 септември започвам с оризова каша на Милупа. Изместих го по напред в плановете поради гореспоменатия и метаболизъм и признаци като следене на това как ядем и това че почти седи сама.
Кажете ми момичета точни причини, защо не трябва да седят от толкова рано, да ме посплашите. Че вече съм на път да се предам в битката с нея.

И на мен ще ми е интересно да разбера защо не трябва да се оставят да седят, но все пак мисля, че трябва да се ръководиш от самото дете.