Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 81 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Офффф, Сиска, сигурна бях, че бръчките и всичко, което си приписваш като недостатък, ще е нещо като наднорменото ти тегло Joy Ами, хубава си много! Просто си твърде самокритична, което принципно не е лошо.
Кожата ти е много нежна и фина. Проблемните ти капиляри са на същите места като при мен и са едва забележими. Различих ги, защото постоянно се взирам в собствените си Grin То, съвсем без никакви линийки не може, освен ако не са запълнени с филър. Лично аз нямам такива намерения за момента.
Най-много ти завидях за липсата на торбички и изпънатия горен клепач Grinning

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:53 от Light Beam

# 586
Супер хипер доволна сън от домашното HiFU.
Използвах го ежедневно по време на 4 месечния  домашнен арест  тази пролет.
Тогава споделих доста подробно с какво и как съм го ползвала.
Нищо не ми е хлътвало, а съм скулеста.
[/quote]
А може ли снимка на вашия уред?

# 587
  • някъде под слънцето...
Пускала съм поне три пъти снимка  и серума с който даде най добър резултат пру мен, както  линк към  характеристиките на машинката.
Няма проблем да го пусна пак,  нонне искам да ставам досадна , а  веднъж вече ме обвиниха, че искам да направя оборот на някого.
С търсачката ще излезе.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 17:50 от sl

# 588
sl и аз се интересувам от машинката, действително ли спомогна за образуването на колаген и оттам за изглаждане на лицето и тена? Имам кларисоник, но с него само почиствам кожата.
siska, много ми харесаха веждите ти! И си слабичка и фина, не личат годините при теб, да ме видиш мене каква съм пищна матрона Grinning

# 589
  • София
Който е търсил нещо в мамата, знае колко е услужлива търсачката...
Това открих https://bg-mam.ma/p/1208354/40854057
Дано да е полезно за питащите.

# 590
Който е търсил нещо в мамата, знае колко е услужлива търсачката...
Това открих https://bg-mam.ma/p/1208354/40854057
Дано да е полезно за питащите.
Благодаря!И аз това намерих, но доста се лутах.Дано да е това ☺️

# 591
  • Торонто/Сливен
Като заговорихме за джиджавки 😁 - аз днес получих тази:

Разучавам я сега и ми би било интересно дали ползвате такива шпатули и коя  функция най-много ви допада.

# 592
Аз ползвам nu face машинка от началото на годината, с микро ток или нещо такова. Първо я ползвах всеки ден, сега съм намалила до 4 пъти седмично. Честно казано не виждам ефект. Нито бръчките са намалели, нито виждам лифтинг ефект. Но няма и странични ефекти, каквито някой по-горе питаше дали се получават.

# 593
  • някъде под слънцето...
Шпатулата ползвам  два три пъти седмично.
След добро ексфолиране последвано от загряваща маска за отваряне на порите.
След шпатулата   маска  бубле и тоник и серумм за свиване на порите.
Имам друга машинка за йони, но тя май е най рядко използваната от арсенала .

Топно тази е снимката с машинката и серума който използвам с нея.
При мен резултата е стягане и повдигане.
Важно е да се работи на оптималния режим(За мен най високата степен, със загряване и инфрачерввна сввтлина).Важен е и избора на контактен гел(серум).
Не на последно място  лицето да се обработва на участъци  по посока на масжните линии и да се спазва  посоката  от долу нагоре.
При мен видими резултати се появиха след месец ежеднеяно едночасово ползване.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:32 от sl

# 594
Аз се колебаех дали да взема машинка с микро ток или от онези с ЛЕД светлина (инфрачервена предполагам, макар че не съм наясно с термините). И сега съжалявам за микро тока. Тези със светлината, доколкото чета отзиви, май са по-ефективни.

# 595
  • някъде под слънцето...
В зависимост ит дължината на вълната ЛЕД светлината е в различни цветове, които имат  различен ефект върху кожата.
Обикновено светлината се комбинира  и с други
функции, има и специални LED маски , които използват само свтлината

# 596
Аз съм се насочила към този уред, който мисля,че е комбиниран-мезо и фотони, само не знам доколко е удачно да е комбиниран....

# 597
Момичета, очертава ли се намаление да има тая седмица на козметика ? Харесах на Естедерм две неща и непзнам откъде да ги взема🤔

# 598
  • Велико Търново
Естедерм ще са с 25 процента отстъпка, ако сте в София в аптеките в моловете има, ако сте от друг град пишете ми и ще ви кажа къде ги има.

# 599
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Гледам, че в темата има нови отговори, което ме подсети да ви кажа, че се вслушах във вашите съвети и пробвах да слагам шипковото масло вечер. И наистина се отразява на кожата ми много по- добре. Особено устните ми станаха по- розови. Малко цапа калъфките, но какво пък. Благодаря за съвета! Лимона обаче няма да откажа, малко нещо съм пристрастена.

Общи условия

Активация на акаунт