Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 699
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 495
Вита, и моят беше така. Уж изслушва, подкрепя, разбира, обаче в момент на несъгласие вместо да се концентрира върху разрешаването на моментния проблем той изравя неща, които съм му споделяла и ги използва срещу мен.

И аз съм се оплакала от нещо, което съм сметнала, че е било несправедливост към мен, той уж съчувства и се съгласява в момента, а при конфликт го вади и казва - ето, те и другите хора имат проблеми с тебе, не съм само аз. И другите не се разбират с тебе, значи ти си кривата.

Трябва ли да уточнявам, че вече е бивш?
Още нещо - аз никога нито в яда си, нито в спокойно състояние си позволявам да обиждам и да удрям там където знам, че най-боли. Сега като се замисля, няма нещо, което да съм му казала при скандал и за което да съжалявам.

# 496
  • софия
Зелената салатка ще е с авокадо, риба тон, краставици и пресен лук, нея вече не мога да я променя, то няма да ми остане какво да ям Sad по скоро бих изяла само пълнежа пък чушките не, така не става ли Grinning да видим до кога ще пасувам с храните, дето обичам Sad

# 497
Оплаквам се, че ми писна цял ден да слушам за на софиянци парковете. Ние, които си нямаме паркове, не знам как сме оцелели и отгледали деца. Освен да мрънкаме да ни построят парк.
Много тъпо оплакване ми се получи. Не съм такъв човек. Ама то пък, някаква мярка трябва.
Извинявам се на софянки.

# 498
И аз съм от хората, които избягват да нараняват другите.
 Когато "уж" най-близкият ти човек го прави съвсем с умисъл и с ясно съзнание, че те наранява е жестоко и показва липса на минимална обич.
Както и да е.... добре съм... бях забравила с какъв човек живея и колко пъти ми е обръщал гръб и ме е наранява, вместо да ми подаде ръка или да ме прегърне.

# 499
На мен пък ми писна от атракцията, която въртят по телевизиите-бащицата пее малоумна песен. Преди това пък се произнасяше за матурите, за парковете, има познания по вирусология, макроикономика и т.н.......Писна ми от идиоти!

# 500
  • софия
Той прелива от компетентност по всякакви теми...ама друг път. Аз се чудих защо си сваля маската като говори- голям пример дава на хората. Нали точно в тези моменти трябва да не сваляме маските.

# 501
Случи ли се нещо в пропуснатите ми 148 поста?

# 502
Е, гушкам ви Сичките Hug слагам край на дистанцията Joy И наздраве с розе и шопска салата Joy после ш го мисля Joy

# 503
Оплаквам се, че един месец ще съм отпуск, всъщност не от това се оплаквам. Добре ми е у дома. Обаче си правех планове, през този дълъг отпуск да спазвам диета и да изненадам колегите с нова фигура като се върна. А то к'во станА? Американски палачинки, инакви палачинки, пържени филийки, бухтички, кекс, торта... Пак ще ги изненадам, но не както исках. Joy

# 504
Трябва да ходя на пазар. В хладилника трън да завъртиш, няма какво да закачиш. Отсега се напрягам заради опашките отпред и чакането. Ще ми отиде целият ден. А, и тоалетна хартия ми е време да купувам, дано да не е дефицитна стока вече.

# 505
Гъз папира никога не е бил кът в БГ.

# 506
  • SF
Здравейте, момичета! След 12-часов неделен работен ден идвам да ви видя как сте.
Утре ме чакат нови 12 часа. Оплаквам се, въпреки че знам, че няма какво да направите по моя въпрос.
Сега си почивам пред телевизора и се надявам да си поговоря малко с вас. Днес, освен кратък разговор с колеги, не съм говорила с никого.

# 507
Есме, сипи си люкарство!

# 508
  • София
Гъз папира никога не е бил кът в БГ.
Много си малка, затова не знаеш каква драма беше по едно време! Flowers Hibiscus

Esmee

Разкажи какво прави днес. Дали ще се оплачеш, ти реши, но пак ще е глътка свеж въздух.
Щом си на работа, щом си на такъв график, значи има нещо истинско, нещо което си заслужава да ни приземи.
И да погледнем малко по-далече от пъповете си.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 21:24 от absurT

# 509
Е мерси. На 42 съм.
Говорех за ИП.

Общи условия

Активация на акаунт