Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 720
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 525
  • SF
Дариела, а ти пък защо работиш по 11 часа на ден? Нали си в банка? И какво е това ставане в 6? Прическа ли си правиш, пилинг на тялото ли, от Пловдив ли пътуваш?
Банките отварят в 8, а тези в мола в 10. Да не си се объркала нещо с това ставане? Simple Smile

# 526
  • софия
Може да обича да пие дълго кафе сутрин. Имах такава колежка дето ставаше с кокошките, заради кафето.

# 527
  • France
Блу, аз правя чушките без ориз. С много домати, лук и магданоз, и стават супер.

# 528
  • SF
Аз също ставам по-рано заради кафе, грим, но си се и мотая.

# 529
Ти лютеница ли правиш 😨😨😨
Въх. Каймица нещо...??🙊

# 530
  • France
И кайма де, то се подразбира. Само без ориз

# 531
Пипи Дългото Чорапче казваше лЮкарство. Ударих аз бирата, от утре съм пак скромна и примерна.
По Гергьовден се очертава отпуска....ура!

# 532
Чушки без ориз.... кощунство ей!

До преди почти два месеца, също ставах рано за кафе. 5.30. Инак не ми стига моето време.

# 533
Приятна почивка на Есме!
Изядох половин вафла Чудо! Дадох си сметка, че освен 2 парчета козунак по Великден, не съм яла сладко от един месец насам. И май това ще ми е за още поне половин месец, не се сещам и не ми се яде сладко.

# 534
Много лошо завиждам на тези, които не обичат сладко Grinning Всякакви сладки боклуци обичам. Пределно ясно ми е, че са отрова, ама .. обичам си ги. Тестено не толкова, но сладкишите .. Старая се рядко да си ги позволявам, ама си ги обичам Grinning

# 535
  • софия
Дариела, а ти пък защо работиш по 11 часа на ден? Нали си в банка? И какво е това ставане в 6? Прическа ли си правиш, пилинг на тялото ли, от Пловдив ли пътуваш?
Банките отварят в 8, а тези в мола в 10. Да не си се объркала нещо с това ставане? Simple Smile
По принцип сме от 10 до 22 ч - демек на 12 часови смени. Ама сега откакто е ИП ни направиха от 8 до 19ч. И молът е от 10, но ние сме от 8.  И аз докато стана в 6, да пия кафе,да се гримирам, да се дотъркалям до трамвая...леко съм мотла сутрин Grinning

# 536
  • SF
Да, значи си като мен - и аз ставам 2 часа по-рано.
Но ако съм на работа от 8, няма да ставам в 6 заради кафето. Ще го пия като американка по пътя.
Малко без смисъл са мерките, които са ви въвели. Особено в неделя в 8 за какво сте там?
Кажи им, че като лекарите, така и вие не трябва да си имате сестринска стая за сбирки. Simple Smile

# 537
Коремът ме боли. Май е защото изядох 1/3 сладолед.
Направих пуканки, но се сдобих с тиган въглени. Цялото жилище мирише отврат. Пак ще трябва да го мия.
Сега имам чувството, че имам температура, но t° седи на 36.4. По-вероятно е да умирам. 😂
Поне измолих МП да не вдига повече тежести. Иначе му позволих да върти пътеката колкото си иска....

# 538
  • София
Стига глупости. На накой детето му било пожълтяло, че не било излизало. Верно ли някой го каза това?

# 539
  • софия
Есме, аз верно смятам утре да го кажа това, ако ли не-просто аз ще си седя отделно в салона или навън почивките.
И аз се чудя защо и в събота и неделя сме така, за мен е безсмислено. Аз си мисля, че ако отменят ИП по-рано,както се говори, ще ни върнат пак от 10 до 10,което е по-добре според мен. Не съм свикнала да ставам рано. Сега като си помисля, че два дни ще трябва да ходя на работа и още от сега се чувствам недоспала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт