Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 590
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 840
  • някъде по морето
PensiveОплаквам се, че съвсем параноясах......Днес идваха техници да оправят интернета - хората с маски с калцуни.....обаче така да не обичам да ми влизат в личното пространство.....та измих три пъти къщата с разтвор на белина....мирише на хлор и това ми действа успокояващо....и нали никоя беда не идва сама....развали ми се телефона ....нов ,на няколко месеца и не евтин.....

# 841
  • София
Първо внука почна да кашля преди 3-4 седмици, след него и аз почнах. Звънях на ЛЛ, не е ковид - нямам температура. Какво ли е пих, не минава и неминава. Вечер, ако мога да спя е в седнало положение. Незнам какво вече да пия. Никъде не излизаме с малкия, не че и има къде да излизаме в това село. Ето в такива моменти съжалявам, че напуснах града.

# 842
Бебълс заспа преди 1 час, а вече се събуди от ремонта на съседите. Дори 16 ч. не изчакаха да стане, за да почнат да дупчат с бормашина.

# 843
Идеята на Джоли ми Ареса! 🤣
И аз искам инфо за онлайн курсове,кажете къде да търся? 🤗
И аз като Тета ходих на магазинЯ,ама не Лидл. Попотих се с тая маска. УжасТ! Взех риба и зелена салата за вечеря. МъжО ще се занимава с рибата,аз салатата,така обичам. 🤣🤗
Дойде ми,ама не ме боля главата,сигур като минава ще ме сцепи.
Заобчалава се при нас,дават го 5-6 дена лошо. Ще изкукаме вътре. Дано не са го познали и да не вали нон стоп.

# 844
Гледам бригада нещо а? И без мене? Айде да не ставаме зорлем престъпници. Аз ще дойда с дрехите от болницата. Ако не се гътнат от страх, ще им лепнем вирус. Ако и на него устискат, тогава вече ще е със сила.
адмирирам!  Доказателство моичкия. Тук много ербап, ма като тръгна на работа, щеше да ревне. Хеле оня страшно зеления костюм! Ше ги глътне!

# 845
Днес купих "стари" картофи от близкия плод-зеленчук и то за 1 лв. Изпържих ги за обяд, страшно вкусни се оказаха. От 14 часА се каня да ида да си взема още и ме мързи да стана. И дрехи от простора имам да прибирам, но няма кой да стане от леглото. Гледам/слушам "Скрити доказателства", ровя си в телефона и се чудя от мързел умира ли се?
В нашия град има болни от вируса, но не го споменават въобще тези от щаба. На ММ колега от старата му работа е с вируса. Жена му и двете му деца са с отрицателни тестове. Значи или тестовете са калпави, или това не е толкова заразно. Той се е заразил от негов колега, а жена му, дето му спи в леглото, не се е. Шантава работа.

# 846
Вчера писах в друга тема за тестовете - на Домусчиев първият му тест е бил отрицателен, на сина на Хасан Адемов - първите два са били отрицателни преди третия да покаже положителен резултат. Явно засега тестовете не са кой знае колко надеждни.

# 847
Лелеее, истерясахме! Ама нали си имаме бригада, че и Джолева се включва с тежката артилерия. Щях и аз да запиша час за посещение, ама нещо се отказах. Днес не съм и няма да излизам. Сутрин се събуждам в 5, но от телефона не мога да пиша, че съм на линия. И само ръката ми е на пулса...побърках се вече.
Направих кифтета с бял сос, одобриха се. Стига толкова, ще разцъквам нета.

# 848
Госпожата с пържените картофи, имам ледена бира!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 849
Даре..не се умира душко от мързел. Ей ме на...живо съм Joy

Едни пулоФери при мен висят на сушката в хола...кой ден...6-7 дни има...ма не щат пусти сами да се сгънат и скочат в гардероба...що тъй. Нищо...я ще изчакам още...👀

# 850
Еееей, убивам, някой да ми изпържи компир на тиганЯ с мас! Yum ох, че вкусно....

# 851
Не стига, че от снощи ме боли цялата лява половина на кратуната и врата, ами и преди малко се забих челно в ръба на вратата на вецето. Да бързам да изсипя гърнето на дребната и да изконтролирам голямата дали е в часа по английски, а в главата ми мисли какво имам да си доработя. Ако не се побъркам с до и хоумофиса, ще си светя сама ма̀слото по някакъв тъп начин сигурно.

# 852
Аз през ден пържа..че детето само това яде, чат пат на салата варени. Ама взимам бланширани от лидл..муци стават. Не ми се бели и реже..мноО ми е трудо и време-емко...😆

# 853
  • София
Скарах се културно  с госпожата по математика в школото. Писна ми от нея. Има си двама любимци и само те с 6.
искам да извади критериите за оценка и хич няма да се дам!
днес и без това не ми е ден. Отделно чета безумия за морето, само и само хотелите да отворят, ама кой оцелее...както и сега с мерките и помощта за хората, които останаха без работа.-нула.
Кажи как така успя да се скараш културно? Аз все така започвам, а после ми казват, че не било културно. Joy

# 854
Ооо, малко съм се спрела да пРъжа, че целата кАща смръди.... Много ядем и ние, но не ми се развърта напоследък... Почивка съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт