Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 797
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
С парктроник и камера всеки е бог. Хайде, кАжи вица.

# 406
  • София
И с Лада със скоростен лост и без серво на волана бях бог. Joy
Вицът не е за разказване във форум. Завършва с "Не си цар Лъвчо, бог си!" Потърси го в нета.

# 407
И с Лада със скоростен лост и без серво на волана бях бог. Joy
Вицът не е за разказване във форум. Завършва с "Не си цар Лъвчо, бог си!" Потърси го в нета.
С Лада? Браво. С Москвич жена ми се отказа. Чак на Пежото успя.
Интересно, дъщерите и двете са много добри и с желание, не мож ги свали от колите.
 Вицът не е за форум, вярно😀.

# 408
  • София
Олеле, затопли се времето и ние тук като при пуберите сме заформили една розова атмосфера гледам Joy

Аз покрай този вирус май ще трябва отново да започна да шофирам...Та... пазете се Joy

# 409
  • София
Ще се пазим, непременно. Благодаря, че ни предупреди Hug

Хора, кажете някой сайт за продажба на бижута, в който мога да платя с карта Rage

# 410
# 411
  • София
А за бебешки неща сайт? Че ми се роди племенник, а няма да ходим на място скоро да го видим. Sad

# 412
Ще се пазим, непременно. Благодаря, че ни предупреди Hug

Хора, кажете някой сайт за продажба на бижута, в който мога да платя с карта Rage
Elite Precious, магазин Елит да го кажем. А, за плащането не обърнах внимание, сори, това май го подразбирам.
Ти домати хубави онлайн намери ли?

# 413
А ние днес се усетихме, че в събота имаме парти за РД на детето. Оказа се, че и клуба работи...та сега хукнахме да оправяме и това.
Така е като оставиш нещо в ръцете на мъжа си, който вместо да го сложи в каландара, го помни.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 22:06 от Titina

# 414
  • София
Лейди, честит да е Hug За бебешки дрехи www.gap.eu Доставят до адрес за около седмица. Гледаш да хванеш намаление (30, 40% off) - всяка седмица има.

Нот, farmhopping - специално доматите стават. Но и във веригите има бг домати, вкусни и ароматни. Аз вече се престраших да джиткам веднъж седмично.

Елит го загледах, но не разбрах дали приемат карти. То ще ги заболи нещо, сакън да не си изкарат бизнеса малко на светло Sad Утре ще ги прозвъня и тях.

# 415
А за бебешки неща сайт? Че ми се роди племенник, а няма да ходим на място скоро да го видим. Sad
Честито! Да расте здрав и силен!
Аз за бебета и малки деца купувам от АБУБУ и ЧОЧКО Бочко. Двата сайта са български, с английски и холандски ниови дрехи. От 7-8 години ги ползвам винаги, когато ми изскочи рожден ден или за моето дете, ако нещо е необходимо.
Работят с наложен платеж. Проверени са😀😀😀 Дрехите са си оригинални.

# 416
  • София
Благодаря за поздравленията, Аш и  Pulitash Simple Smile

То, аз сайтове за бебешки неща знам (все пак и аз деца имам), но такива с плащане с карта не се сещам. Искам да поръчам и направо да пристигнат там, за да избегна моткането до куриери Joy Но в краен случай и така ще направя.

Аш, то проблемът с плащането с карта не е заради ""изкарването на светло", а защото изисква повече ресурс - има и изисквания вече за онлайн издаване на касови бележки в тези случаи, тоест актуализиране на софтуер, поддръжка, гарантиране на сигурност. За България не си струва(поне доскоро ) разправията за по-малките търговци. Повечето хора предпочитаха, вкл. и аз, наложения платеж (все пак и да видиш първо за какво плащаш Joy ). Иначе отдавна съм фен на онлайн покупките Simple Smile За наложения само ти пъхат касовите бележки вътре и аз си ги търся стриктно. Миналата година даже звънях възмутено на Декатлон, че са пропуснали, а то се оказа, че са ми издали онлайн Joy Но все пак са голям магазин.

# 417
# 418
  • София
Лейди, в gap се приемат само картови плащания онлайн и доставят навсякъде. Ползвала съм ги от няколко точки в България, предвид пребиваванията ни тук и там Simple Smile

Вчера три бижутерийни магазина ми отказаха да платя с карта на ПОС на куриера - т.е. отказаха наложен платеж с картов завършек. Първо ми казаха, че куриерите на Спиди нямат ПОС Joy, което искрено ме развесели. После преосмислиха, че има ПОС, ама не искат ПОС, защото не било сигурно, че ще си получат парите. В случая нямаше необходимост от онлайн касова бележка. На няколко предложих да платя директно с банков превод - но не. Като чуха думата банка, все едно им казах нещо обидно. В Елит пет пъти попълвам онлайн формуляр, но системата им забива Simple Smile В крайна сметка реших, че пак ще поръчам маратонки и джапанки (за подарък е). Там поне каналите на продажба са разработени да издържат и в условията на КОВИД 19. Не че аз и по друго време не пазарувам почти само онлайн, де Simple Smile

# 419
  • в страната на чудесата
Чух, че самите учители имат напрежения относно НВО, няма много желаещи за квестори.

Имате ли вече договори за догодина? Вероятно ще има клаузи за дистанционно обучение...

Общи условия

Активация на акаунт