На море в България 2020 г.! - 2

• 33 347
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Нека дойде сезона и тогава ще видим и цените. Големите хотели, които се пълнят с чужденци и разчитат на резервации, може и да не отворят, но малките няма къде да ходят.

# 511
Аз пък не мога да си намеря работещ AI 4*+  хотел за този уикенд Sad

# 512
Тази тема беше толкова готина и с приятна атмосфера. От къде ни налазиха тези тур агенти?! Не разбрахте ли, че каквито и глупости да пишете, никой тук не ви се хваща. Я си вървете от където се пръкнахте. В последно време добре се изложихте и вече и да се молите няма кой да ви търси услугите. Хайде вървете и си чакайте чуждите туристи!

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 07:18 от fatalina

# 513
Между другото днес от Ник Травел ми предложиха и вариант да си сменя датата от 01.06 за 11.07 без доплащане,на което доста се изненадах и приех разбира се.(за Бела Виста)

# 514
Такива потребители най-лесно се елиминират с игнориране. Не се дразни на такива постове, просто ги подминавай. Сами ще се откажат. Аз лично се опитвах да се поставя на тяхното място, и честно казано истински им съчувствах защото положението в което се намират  е наистина много тежко, и не мисля че ще изплуват скоро. Такова поведение обаче тотално отбълсква потребителите и ще има обратен ефект. Спрях да ги чета и да се дразня, и сега съвсем спокойно чакам да разбера ще мога ли да си осъществя почивката. Някак си вътрешно съм убедена, че след 15 юни всичко ще се нормализира. Ще имаме едно прекрасно и дълго чакано лято.

# 515
  • Стара Загора

# 516
  • Варна
Коректно могат за обяснят рисковете, мерките и организацията на почивка. Само с лозунги за пълни курорти и слънчево лято не става. Хората забравиха за вируса. Само в магазини и транспорт изискват мерки. Никой няма да внимава при хранене или на плажа, наслаждавайки се на морето. Всеки сам трябва да си наложи определен режим. Разберете, че тази почивка ще е различна. Хора претърпели натравяния,  летни инфекции, кофти персонал или фалшив маркетинг, със странен устрем и оптимизъм отново ще почиват....

# 517
Сега с обявяването на извънредна обстановка този уикенд може ли да се ходи на море?

# 518
  • София
Сега с обявяването на извънредна обстановка този уикенд може ли да се ходи на море?
Не виждам пречка, няма КПП-та, даже хотелите почват да работят....

# 519
Може рабира се, стига да има работещи хотели.

# 520
  • софия
В крайна сметка приеха ли връщането на парите от ТА до една година или не? От Министерство на туризма твърдят , че да, от КЗП казват не.

# 521
Благодаря за отговорите. Желая успешна и щастлива почивка на всички!

# 522
  • Варна

Зависи какво разбирате - морето си е на място , няма ограничения  за посещения на плажовете - направих вече 4 бани само слънчеви - водата е 14 - 15 градуса Sad   Друг е въпроса дали ще ви трябват заведения и хотели , по - добре засега не разчитайте много много , повечето се ослушват още.

# 523
  • Пловдив
https://novini.bg/biznes/turizam/598400

http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/novini/ministerstv … nirane-na-mestata

Никъде не виждам обаче информация за декларацията, за която се говореше че всеки турист трябва да разписва при настаняване в хотела...

# 524
  • Варна
Що не почакате малко за заведения и хотели хем да се избистрят нещата щото всичко е все още каша  , хем да се постопли морето.На мен ми е лесно - морето е на 15 мин. пеша.

Общи условия

Активация на акаунт