"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 49

• 40 056
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,днес ми е първи ден закъснение от 32-33 дневен цикъл . Вчера направих тест лентичка с много бледа втора черта. Днес направих този (от снимката ) и малко съм шокирана Simple Smile като днес ми е 11или 12 ден след О. След два дни ще пробвам последен тест и ако всичко е наред ще ходя на АГ след поне 10тина дни .
Скрит текст:

Не ми се привижда,нали ?

Чертата прилича на изпарителна. При тази марка често се случва. Повтори с друг тест.

Ако си проследила О с тестове или ехограф, то нямаш закъснение все още. Дори и да си с по-къса лутеална фаза, пак няма как да имаш все още закъснение. Но при повечето жени лутеалната фаза е 14 дни, т.е. закъснението започва на 16ти ден след О(на 15ти ден е датата на менструацията). Ако пък не си засичала овулацията, а по календар имаш закъснение, то тя е била по-рано. Както казах, при стандартна ЛФ от 14 дни, овулацията е 15 дни преди следващата менструация.

П.П. ЛФ може да е най-малко 11-12 дни.

# 616
Момичета имам въпрос малко извън тязи тема

Някоя прилагала ли е Утрогестан вагинално и да е имала някакви странични ефекти..
При мен се получи дразнене на 5-6я ден, явно от честото прилагане 3х1 в продължение на 10 дни
Благодаря предварително

# 617
Листовка нямаш ли? Там са описани всички странични действия.

# 618
Листовка нямаш ли? Там са описани всички странични действия.

Четох, но там не пише за такива странични ефекти, четох във някой теми и видях че на няколко момичета, също се е получило така, и се замислих защо ли може да се получи така...повечето странични ефекти се получват при перорален прием..но така като се замисля, може би съм понастинала,че това време е много шантаво..
Благодаря все пак

# 619
Надежда, при положителни тестове на 14ти и 15ти, О е била на 16ти или 17ти, т.е. е много рано още и си мнооого далеч от закъснение. Безсмислено е да правиш тестове толкова рано.

А този тест, който си качила, е отрицателен. То и няма как да бъде положителен толкова рано. Wink

# 620
Аз виждам втора черта на теста на Надежда и по принцип изобщо не е невъзможно да има + на десети ден след О, ако смятам правилно. 🤔 Не е много вероятно да има, но не е и невъзможно по принцип.

# 621
някой може ли да ми каже защо се получи така, и вобще валиден ли е този тест...?

# 622
Валиден е, но отрицателен.
Явно си сложила повече от 3-4 капки урина, затова е пожълтял.

# 623
Sad ясно само 3 сложих

# 624
Понякога пожълтяват с времето. Ако е от сутринта, възможно е при изсъхването да пожълтее.
Успех следващия път. Simple Smile

# 625
  • София
Май не е баш отрицателен. С първа урина ли е правевн и кога е дадад на (не)очакваната М? Веднага ли е сниман или след 10тата мин?

# 626
С първа утринс но днес е 12 ден който ми закъснява... Sad снимката е след 10 Мин

# 627
  • София
Ако цикълът ти е редовен на 12 дена закъснение 2рата черта би следвало да колкото контролната. Възможно е да и е имало БХ, т.к. ми се привижда съвсееем лека 2ра черта. Ако не ти "дойде" до 3-4 дена отиди на лекар и успех следващия път. Ако си с нередовен цикъл е възможно да е имало късна О, тогава повтори теста след 3-4 дена и би следвало ако има Б, то 2рата черта да е по-видима.

# 628
Редовен ми е да Simple Smile благодаря ти

# 629
Момичета ,не вярвайте на тези черти! И Шуърите ги развалиха..
Чертата се появи в указаното време и днес ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт