🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 27

• 15 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 360

Какъв е ключът към успеха в актьорството?
И отговорът на Толгахан е следният: „Да преследвате много тези цели и да работите усилено. Тоест, колкото повече харесвате едно нещо и имате мечти за него, и колкото повече планирате това и се опитвате да успеете в тази посока, ще успеете с времето. И това важи не само в актьорството, но и във всички области, например за спортист, политик и художник в други области и други професии. Всичко започва с мечтата и цел в ума, но когато влезете в този път, както казах, ще бъдете търпеливи, ако много искате тази цел, ще работите усилено.
Как минаха карантинните дни за вас?
Толгахан: Спряхме  заснемането на сериала „Шампион”. Дори сме едни от първите, които спряха снимките. Станаха почти  2,5 - 3 месеца.
Не излязох, освен ако не беше задължително. Бях навън за няколко снимки, освен това, отидох да посетя семейството си няколко пъти. Отделно от това, ние винаги прекарвахме време у дома. Всъщност за мен беше много добре, защото не можех да отделя много време на семейството си, когато работех. Тъй като зададеното темпо е много интензивно при нас, имаме моменти, когато снимките продължават  до средата на нощта. Това беше времето, когато синът ми спеше много, не се интересувах много от сина си. Също и с жена ми. В този период  прекарах много време с тях. Аз лично станах свидетел на израстването на сина си. Това е чудесна възможност за мен, беше много ценно. Това беше възможност, която не беше лесна за намиране.
Отделно от това написах сценарий, нямаше филм, който не гледах, имах книги, които не съм чел. Така имах възможността да отделя много време за себе си.
 Продължих спорта, не се отказах. Вече съм човек, който спортува от вкъщи. Мога да кажа, че имах приятни 2,5 месеца, защото моите съоръжения вкъщи са подходящи за спорт.
Google Преводач

# 361

Nature Boom Феми* благодаря ти, Чачо и шизофреник играл..сладур!! Joy

Къванч с питбула..дали не го е снимала шаманката
или неговата Гинко Билоба..
и той брадясал по време на карантината!
Joy

Joyи Толга, ревнивия г-н Иит.. Kissing Heart

# 362
Скрит текст:

Nature Boom Феми* благодаря ти, Чачо и шизофреник играл..сладур!! Joy

Къванч с питбула..дали не го е снимала шаманката
или неговата Гинко Билоба..
и той брадясал по време на карантината!
Joy

Joyи Толга, ревнивия г-н Иит.. Kissing Heart

Софи, към ревнивия г-н Ийт ще прибавя галантния, нежен и безумно влюбен Ийт Козан.

# 363
И на мен ми се отрази добре фрапето ,но пих наистина навън. Иначе кафенце си пия редовно понякога и мляко слагам.
Софи ,снимката с кучето и Киво е стара .
Неговите фенове също чакат нещо ново.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 18:41 от femmi2

# 364

Flowers Bouquet ЕМИ* харесвам Толга във всичките му емоционални състояния
в ролята на г-н Иит, невероятен и незабравим!!
Heart Eyes

Nature Boom ФЕМИ* не ги знам кои са тези до Чачо
но представяш ли си да сме на тяхно място..
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Ето го и състрадателният бивш съпруг.

# 366

Hearts

Flowers Bouquet ЕМИ* много целувки ,усмивки,щастие и късмет!! Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover

Heart Eyes Revolving Hearts

# 367
Здравейте, момичета!

Да си забъркаме един вълшебен ден! Да си добавим здраве, нежност, обич, внимание, усмивки, вяра, надежда и Любов!

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Софи, ти усмихна и осмисли деня ми. Унесена в сивото ежедневие, бях забравила за днешния празник! Изпитах истинско удоволствие, четейки пожеланията ти! Благодаря ти от сърце!
     Да се почерпим за здраве! Да празнуваме ... виртуално!
Скрит текст:

# 368

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря за почерпката и
Наздраве!!
Wine Glass

Heart Eyes Чачо сигурно поддържа форма
и ще ни шашне като Толга с нова визия
когато реши да се покаже на фен*ките си..
Joy

Flowers Cherry Blossom Феми* къде изчезна пак..сред природата или
на открито в заведение..

# 369

Толга тези дни е заменил плейстейшъна с фотоапарата и камерата. И в Истанбул времето не е за разходка навън, нито пък за плацикане в басейна. Но гледката е невероятна ...

Heart Eyes Чачо сигурно поддържа форма
и ще ни шашне като Толга с нова визия
когато реши да се покаже на фен*ките си..
Joy

Софи, Чачо непременно ще ни шашне, но дали ще е приятно или не ... ще видим. Добре поддържана фигура или мазно, наедряло и отпуснато тяло! Страхувам се да мисля как изглежда този сладур.
    А "Мистър Грешен" започва със снимките от 1 юни. Летен сериал, романтична комедия с главни герои, които харесвам - ще има какво да се гледа в свободното време през лятото!
https://turkmedia.ru/posts/2993-gospodin-ne-tot-dolgozhdannyi-de … iblizhaetsja.html

Максим Солдатов

# 370
    Толга тези дни е заменил плейстейшъна с фотоапарата и камерата. И в Истанбул времето не е за разходка навън, нито пък за плацикане в басейна. Но гледката е невероятна ...
Flowers Bouquet ЕМИ* тази невероятно красива панорама
от палата на Толга ли се вижда..уникално е !!

интересни колажи от фенове Hearts

Two Hearts

Цветя за Нур* Flowers Hibiscus

# 371

Софи, нямам идея за снимката, нищо не е написал Толга, а обикновено отбелязва местата, които е снимал.
     Аз направих гифки от клипчето, което си пуснала. Нур не взе цветята, но аз ги грабвам веднага! Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 372
# 373
Здравейте, момичета!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и душа, изпълнена с красота и надежда ...

Споделено и обичливо да ви е!

Въпрос на стил
– Как се влиза в нечие сърце?
– През рана.
– А ако няма рани?
– Направи му!
Има и друг начин.
С любов и грижа.
С внимание и отношение.
Въпрос на стил.

Мария Сталева

# 374

Flowers Bouquet ЕМИ* от тази снимка на Толга мисля
че панорамната е от терасата на къщата му..
за басейна съм сигурна ,защото видеото с пълзящия Ефехан са
от това място,много е красиво!
Hands V

..гифчетата са страхотни,
г-н Иит много влюбен и неотразим!!
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт