И отговорът на Толгахан е следният: „Да преследвате много тези цели и да работите усилено. Тоест, колкото повече харесвате едно нещо и имате мечти за него, и колкото повече планирате това и се опитвате да успеете в тази посока, ще успеете с времето. И това важи не само в актьорството, но и във всички области, например за спортист, политик и художник в други области и други професии. Всичко започва с мечтата и цел в ума, но когато влезете в този път, както казах, ще бъдете търпеливи, ако много искате тази цел, ще работите усилено.
Как минаха карантинните дни за вас?
Толгахан: Спряхме заснемането на сериала „Шампион”. Дори сме едни от първите, които спряха снимките. Станаха почти 2,5 - 3 месеца.
Не излязох, освен ако не беше задължително. Бях навън за няколко снимки, освен това, отидох да посетя семейството си няколко пъти. Отделно от това, ние винаги прекарвахме време у дома. Всъщност за мен беше много добре, защото не можех да отделя много време на семейството си, когато работех. Тъй като зададеното темпо е много интензивно при нас, имаме моменти, когато снимките продължават до средата на нощта. Това беше времето, когато синът ми спеше много, не се интересувах много от сина си. Също и с жена ми. В този период прекарах много време с тях. Аз лично станах свидетел на израстването на сина си. Това е чудесна възможност за мен, беше много ценно. Това беше възможност, която не беше лесна за намиране.
Отделно от това написах сценарий, нямаше филм, който не гледах, имах книги, които не съм чел. Така имах възможността да отделя много време за себе си.
Продължих спорта, не се отказах. Вече съм човек, който спортува от вкъщи. Мога да кажа, че имах приятни 2,5 месеца, защото моите съоръжения вкъщи са подходящи за спорт.
Google Преводач