Лидл 139 - Майски вълнения

• 120 804
  • 2 071
  •   1
Отговори
# 1 695
Какво толкова правите с тая извара? Аз все купувам, слагам 1-2 лъжици на нещо и после седи в хладилника
Аз много я обичам със зехтин и наситнена люта чушка, като разядка.
-Пържена извара със червен пипер
-Пържена извара със сирене и яйца
-Баници
-Сладки десерти
Пълнени чушки(сурови, печени).....

# 1 696
Какво толкова правите с тая извара? Аз все купувам, слагам 1-2 лъжици на нещо и после седи в хладилника
Чийз кейк,салата тип Снежанка или с печени чушки ,чесън и орехи,понякога я ползвам и за бърз десерт с плодове и някакъв топинг. Бъркала съм я е със сирене,червен пушен пипер и варени яйца да стане като пастет, на печена филийка е топ

# 1 697

Ние си я взимаме и за закуска. Мажа си филийка с нея, отгоре варено яйце и самардала, или конфитюр, правя принцеси с яйце и изварата.

# 1 698
Писали сме много пъти.. Аз лично основно за млечна салата (и с печени чушки става много хубава!) или за всичко, в което ползвам цедено кисело мляко - напр. с чесън, копър  и др. за разядка или като сос (за тиквички, патладжани, може и разредена с малко кисело мляко). Правила съм и топчета, оваляни и овкусени с различни подправки и ядки, семена (много красиви и ефектни стават, разноцветни, понякога добавям и сирене), подходящи са и за гости.. Също кремчета в различни вариации (или само с нея, или я добавям към маскарпоне най-вече), чийзкейк.. Разбъркана с плодове - при мен предимно горски, също със замразени, или сладко без захар.. И както също често са споделяли тук - просто с лъжицата. Simple Smile

Казвала съм и друг път, че това е един от продуктите, заради които започнах да пазарувам от Лидл.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 16:45 от Сиси ♥♥

# 1 699
Извара - е кошмарът на моето детство, тъпчеха ме с нея, смесена със заквасена сметана и малко захар. С надежда, че ще напълнея. Чак ви завиждам, че можете да я ядете.

# 1 700
Извара - е кошмарът на моето детство, тъпчеха ме с нея, смесена със заквасена сметана и малко захар. С надежда, че ще напълнея. Чак ви завиждам, че можете да я ядете.
А ти пробвала ли си въпросната? Ако не си - задължително го направи! Няма нищо, ама нищо общо с тази зърнестата!! Гладка и съвършена! Wink Не е и кисела, нито солена, неутрален, фин вкус.. Страхотна е просто! Аз по принцип също не обичам и не купувам от другата извара, пък дори и кашкавалена.. Тази от Лидл няма аналог!!! Затова и се вайкаме да не изчезне.

# 1 701
О, тази извара няма нищо общо с онази другата- супер вкусна и финна е , пробвай , но си предубедена предварително и не знам...

# 1 702
То това ако не пише извара на кутията никой не би се сетил,че е извара. Много нежна и фина, нищо общо със зърнестата

# 1 703
Има ли я в малки разфасовки? Мога да опитам, но от самата дума "извара" потрепервам ))).

# 1 704
Има ли я в малки разфасовки? Мога да опитам, но от самата дума "извара" потрепервам ))).
Не. Само 1 кг. Но издържа доста след отваряне и не си променя вкуса. Поне в моя хладилник, спокойно може до 2 седмици да изкара.

# 1 705
У нас не се задържа толкова, аз и преди писах ,че взимам по 2 кофи и пак ги приключвам бързо

# 1 706
Извара - е кошмарът на моето детство, тъпчеха ме с нея, смесена със заквасена сметана и малко захар. С надежда, че ще напълнея.
Повръщащо човече, повръщащо човече......

# 1 707
ей бе, хората тъпчат извара, за да отслабват Simple Smile Това за напълняване с извара сефте го чувам Simple Smile
И аз много я уважавам - синкото много обича чийзкейк, даже си е поръчал за РД и утре ще творя Simple Smile

# 1 708
По онова време нямаше низкомаслени млека, извара и сметана бяха истински, вероятно за това.  Че и с рибено масло ме тъпчеха, а тогава нямаше капсули  и се пиеше с чаени лъжици. То това е вече ужас, но не помогна ))).
1 кг е множко, освен да почерпя някой с половината.

# 1 709
  • Варна
Моят сладолед вече е наличен, ура-ура!
Даже, сякаш, е по-вкусен отпреди. Heart Eyes И само 0.39 лв.

Общи условия

Активация на акаунт