Промоции на книги - тема 7

• 61 710
  • 770
  •   1
Отговори
# 30
Ха-ха, и на мен ми подаряват найлонова торбичка, която е надписана с моето име и фамилия. Както казва детето ми, да се знае чий е боклукът, който изхвърлям в нея
Пак от тях ще поръчам, дават най-ниска цена на книгите, които съм си харесала.

# 31
И на мен ми дойдоха книгите от Ориндж и аз съм с торбичка, пак по-добре от нищо от последния път на Озон Grinning

# 32
  • софия
Аз поръчвам предимно от озон, обикновено ми слагат диск като подарък. Код за 10% отстъпка - GF3

# 33
Ха ха, моята торбичка е "анонимна"- не пише името ми на нея Grinning Рекламна си е, но все ще свърши работа за нещо.

# 34
Аз поръчвам предимно от озон, обикновено ми слагат диск като подарък. Код за 10% отстъпка - GF3
Пробвах този код но ми дава 5% 🤔 при мен ли е грешката

# 35
  • Mostly in my mind
Пристигнаха ми книгите от озон вчера, в срок. Подарък- книга и 2 пакетчета дъвки.

# 36
Няма действащ код в момента за ozone 10%,  тези 5%  и без код ги отчита.

И моите неща от ozone пристигнаха. Какво да кажа..... поръчах една поредица на книгомания, впоследствие цялата "500 ястия, които да опитате"...... Заобиколих издателството  заради уж  по - доброто опаковане на доставчика, а стана от "трън на глог".  Книгите тежки, кашона, аха, някак всичко е издържало на магия.
Вътре... от вчера с отварянето съм като куче душач,  има книжки миришат на мухъл, знам как мирише отпечатана книга с илюстрации дори и да е стояла.
Чист мухъл, лъха,  невъзможно да го сложа на рафта, то е срамота да заема такава книга и на близък.
Отделям тук миризмите и връщам.

Вече имам изготвени точки, ако продукт не отговаря на моя списък с щети  да не ми праща никой нищо, писна ми, яхам метлата.

# 37

Може би ти ги отчита тези 5% защото си минала групата бронз но не при всеки е така

# 38

Може би ти ги отчита тези 5% защото си минала групата бронз но не при всеки е така
Точно и аз щях да напиша същото. Тези 5% са от статус "Бронз" и на мен ми го дава, когато добавя книга в количката. Освен това, код DK19 си дава -10% на книги, току-що проверих. Не забравяйте, че постоянните кодове не важат при вече намалени книги, а само за ненамалени.

# 39
Кои книги си поръчахте от Ориндж?

# 40
Кои книги си поръчахте от Ориндж?
Изяж жабата и Мъжът от Санкт Петербург

# 41
Издателство "Лабиринт"
16 часа ·

Седмица на АРМЕНСКИТЕ ПИСАТЕЛИ

Ако случайно не сте успели да прочетете някои от книгите на двамата невероятни писатели от арменски произход в каталога ни: УИЛЯМ САРОЯН и НАРИНЕ АБГАРЯН,

сега е моментът да го направите. Още повече че принудителното уединение предполага известна антична простота и в същото време изострена сетивност и красиво слово, неизменна отличителна черта на литературата на този храбър народ, независимо на какъв език пишат нейните най-ярки преставители.

До полунощ в четвъртък срещу петък имате възможност да купите на цени като за приятели

1. "Приключенията на Уесли Джаксън" на Сароян
2. "Лятото на красивия бял кон" на Сароян
3. "Три ябълки паднаха от небето" на Нарине Абгарян
4. "Хората, които са винаги с мен" на Нарине Абгарян
5. "Да живееш нататък" на Нарине Абгарян
6. "Манюня" на Нарине Абгарян
7. "Манюня пише фантЪстичен роман" на Нарине Абгарян

Доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА, а цените на книгите са:
- 1 книга - 14 лв.
- 2 книги - 26 лв.
- 3 книги - 33 лв.
- 4 книги - 40 лв.
- 5 книги - 50 лв.
- 6 книги - 60 лв.
- 7 книги - 70 лв.

Поръчките ги правете направо тук, в лично съобщение.
А аз ще потвърдя, че са приети

Приятно четене

# 42
Момичета, имате ли код за отстъпка в онлайн книжарница Сиела?

# 43
  • софия
Има действащи кодове за 10%, но само за ненамалени стоки.

# 44
Има действащи кодове за 10%, но само за ненамалени стоки.
За Озон ли? Кой е

Общи условия

Активация на акаунт