Промоции на книги - тема 7

• 62 616
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • Mostly in my mind
От Ера винаги така правят, не сте ли забелязали.

# 526
  • Разпиляна във въображението
Не, пазарувала съм от тях един-два пъти и то не по-промоционално време Simple Smile

# 527
Любимият номер на "Ера" Simple Smile

# 528
И аз си бях набелязала две книги на Ера, които излязоха със сигурност след 01.03...

# 529
  • София
Аз се ослушвам за "Сиела" ..

# 530
Гледам на сайта на Ера, че имат постоянна отстъпка от 20% на всички книги (извън обсъжданото намаление).

# 531
  • Beyond the stars
Благодаря за информацията за Хермес - възползвах се Simple Smile Междувременно имат и 10-20% на други книги от каталога.
Чакам нещо по-съществено и от Озон, Колибри и Жанет 45 Innocent

Жанет45 някакъв спомен от предни години какво да пускали като намаление?
Че няколко детски техни искам и добре ще ми дойде Bowtie

# 532
Здравейте!
Миналата година в Озон имаше ли намаление за 01.11 и черен петък след това? Какви бяха намаленията, ако си спомняте.
Благодаря!

# 533
# 534
# 535
Препоръчайте ми трилъри, исторически и любовни романи от Сиела?

# 536
  • София
Аз съм си харесала само Рибарят и 12 принцеси. Чакам и аз препоръки. Simple Smile

# 537
  • София
Аз му се  чудех на този Рибар...

За момента ще взема "Деволюция" на Макс Брук, "Изстрел" (Тейлър Адамс) и ... не се смейте...

Скрит текст:
..биографията на Веско Маринов - за свеки Simple Smile

# 538
  • Разпиляна във въображението
Обмислям "Малка омраза" на Джо Абъркромби, но Блажев ме разколебава. Написа мнение, че очаква книгата скоро да се появи сканирана някъде, което ме притеснява. Дали това не означава, че при ниски продажби могат да не издадат трите? Не обичам недовършени поредици.

# 539
Това изглежда готино - скъпо, но на половин цена се понася, особено ако е качествено издание: https://ciela.com/balgarskata-sakrovishtnitsa-the-treasures-of-bulgaria.html

Общи условия

Активация на акаунт