Гримиране - идеи и техники. Тема №78

• 45 206
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Конкретната палитра не съм пробвала, но Sleek като цяло не са особено добри, други дрогерийни марки според мен ги превъзхождат - wet n wild, Elf, та дори и  Revolution.

Illzy, съгласна съм, такова синьо ще отива повече на хубавите наситени кафяви очички на теб, scalestone, Lietome, Неви? Чакам да се покажете със син грим, (и то не само на долния клепач), ама хей на, криете се Joy

# 646
  • Варна

Illzy, съгласна съм, такова синьо ще отива повече на хубавите наситени кафяви очички на теб, scalestone, Lietome, Неви? Чакам да се покажете със син грим, (и то не само на долния клепач), ама хей на, криете се Joy

Благодаря много! Както се шегувам добре, че горните очи си харесвам, че другите липсват. Иначе очилата и аз много си харесвам и без тях не мога, за компютър са.

Ето ги и на цялото ми лице. Снимката е от миналата година.

LieToMe се казва момичето. С тази разлика, че тя си е момиче, аз вече не съм.

# 647
  • София Младост 3
Гледах клипче споделено тук, накрая мацката се напръска с нещо лицето за финал на грима. Продават ли се тези продукти в DM, Lilly, изобщо в България?

# 648
  • Варна
rossi_rossi, това сигурно е бил фиксиращ спрей. Продават се в дрогериите.

# 649
Счупих си телефона на Римското летище и сега пиша, крепяща го да не се разпадне. Няколко човека са ми писали на лични, ще отговоря от лаптопа по-късно, обещавам!
Пацолинка, имаш я палитрата на Наташа за проба, ще ти я пратя в събота или като дойдеш на гости другата седмица.
Коя спирала ползвам- коя ли не. Пацолина ме запали и ми прати 82626 минита. Любовта на живота ми обаче е pure big look.  Но миглите ми по принцип (след Нанолаш) са дълги и рошави, търся само подреждане.
Гримът, който успях да мерна в темата изглежда страхотно- розовото със сините очи ме прободе в сърцето.
Агент, невероятна си! Не знам аз какъв цветотип съм, но ако телефонът благоволи ще се разровя да видя на обяд, докато детето спи- на това пътуване я взех с мен и магазините са мираж, освен ако не са джелатерии. Но пък от игра навън и разходки ще се прибера с тен като на Бийонсе и просто ще гугълна нейните визии...

# 650
  • Австрия
От известно време гледам тази палитра на "Sleek":

https://makeup.bg/product/468476/

Можете ли да споделите впечатления?

Имах я. За времето, когато се сдобих с нея - не беше лоша. Имах и палитрата със същите цветове, но матови и ги комбинирах. Капаците в ставите на тези палитри се счупват лесно и бързо. Това беше и една от причините да се разделя с тях. По настоящем - не бих купила sleek.

# 651
Scalestone, това червило ти стои страхотно! А в очилата направо се влюбих - моля дай модел и оптика, че моите и без това са за смяна.
Аз днес съм в прасковено.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 01:50 от esmeralda23

# 652
  • Варна
esmeralda23, благодаря! Червилото е на Ревлон. Очилата са на Uniglass, купени са от Ловеч. Но на предната работа водих счетоводството на оптика във Варна и масово фактурите им бяха с техни неща.

# 653
Scalestone, това червило ти стои страхотно!
А аз мисля точно обратното. Дали е от нюанса, дали от това че е мат, но имам чувствотто, че избива някаква сивота от него на тена на лицето ти.

# 654
  • Австрия
Scalestone си e хубава млада жена и без грим. Обаче очи зад очила търпят не само грим, но дори и в повечко да е - отварят визията. А в предвид и хубавото 'платно', с което разполага.. лично, бих се радвала да видя повече, по-смели, по-жизнерадостноцветни опити от нея. Ще си позволя и малък личен съвет: затъмняване и повдигане на външния ъгъл на окото, семпло подчертаване на долния клепач, но с много, много блендване, не монохромна, плътна черта. Примерни визии от нет-а няма да търся - снимките на Есмералда са чудесни за целта.

Дерзайте, момичета! Младостта е красива сама по себе си, но гримът дооформя, създава настроение, внася цвят и разнообразие Simple Smile

# 655
  • Варна
DimS., мноооого благодаря за хубавите думи! Малко ме е страх да експериментирам, защото все се чудя дали съм се справила, или не. Ккакво да правиш зодия близнаци....

mariat, аз по принцип съм малко сложна с цветовете на червилата по същата като горната причина. Лично на мен този цвят ми харесва, което не значи, че и ти нямаш право. Поне гримът е нещо, което се маха за секунди и е поправимо.

# 656
Аз също бях консерва и не експериментирах, но преди 2 години се престраших.

# 657
  • София
Идеята ми беше да направя halo eye, но за жалост не се получи.
Скрит текст:
Скрит текст:
А представям си само, ако се беше получило! Grinning

Ти шегуваш ли се? Професионална работа! Изпипана майсторски от всеки ъгъл! Браво! Hug

# 658
PS Това пък обезателното цветово съчетаване (1:1) на грима с дрехата е толкова... как да го кажа тактично... незадължително Grinning Matchy-matchy отдавна не е комплимент …… Помня времената, когато беше. Сега не е и не дефинира стила според мен!

От руски линк, Провокаторчето го пусна преди време, се определих като цветотип Есен ( мисля ранна)  и като гледам цветовете от пост #634 препоръчани за меката есен – те точно моите любими Heart Exl
Понякога ми се иска да разнообразя грима на очите си най-вече, разглеждам палитри, но днес ми хрумна че може би трябва да заложа на единични сенки. Не се обсъждат много май в темата. Постоянно поддържам Naked UD https://assets.feelunique.com/f_auto,t_product_large/v1/live/pro … yqbnfl0c2l8ke.jpg Мисля да пробвам и на Анастасия https://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly-hills-eye-shadow- … ?variant_id=14232

Не успях да видя фотката на пацолина за съжаление
aniii1 грабна ми окото веднага Heart Exl
Изпипана майсторски от всеки ъгъл! Браво!
есмералда още повече подчертава нежността ти това прасковено Heart Exl

# 659
Пробвах лилав молив и малко разснесох със сенки.Наистина като че ли зеленото в окото изпъква повече,просто трябва да посвикна да се виждам и в лилаво.Справила ли съм се долу-горе?

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 22:35 от stelmo

Общи условия

Активация на акаунт