Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 480
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
А kalea не ни плаши Joy че аз 2-3 ден исках да ги махам, тъкмо размислих, и сега пак ме замисли, утре вместо конците да не поискам доктора да си ги взема обратно

# 391
Здравейте,  прясно решила съм да си уголеми бюста , прочетох голяма част от темата . В общи линии разбрах какво ще е , но не открих мнения за този лекар д-р Йордан Йорданов. Някоя от вас била ли е при него , добре ли се справя , като цени как е ? Ще съм благодарна , ако някой има опит с него 🙂

# 392
Здравейте, момичета! Преди всичко, искам да ви поздравя за смелостта да сбъднете мечтата си! Аз, засега само събирам смелост, а и финанси, разбира се. Имам 2 въпроса,  които може да ви се сторят глупави, но мен си ме терзаят...Първо, знаете ли колко е най-малкият възможен размер на имплантите? Имам много малки гърди, тук май го наричате "нулев старт" и искам нещо съвсем малко, колкото си постигам със сутиените с подплънки, само че да си имам мой си бюст Wink Не знам дали ми разбрахте идеята, малко тъпо го обясних. И второ, чудя се има ли смисъл изобщо да се подлагам на това, тъй като съм на 42. Има ли сред вас дами на тази възраст, мислите ли, че има смисъл, т.е., така да се каже - има за кога да ги слагам?

# 393
Здравейте, момичета! Преди всичко, искам да ви поздравя за смелостта да сбъднете мечтата си! Аз, засега само събирам смелост, а и финанси, разбира се. Имам 2 въпроса,  които може да ви се сторят глупави, но мен си ме терзаят...Първо, знаете ли колко е най-малкият възможен размер на имплантите? Имам много малки гърди, тук май го наричате "нулев старт" и искам нещо съвсем малко, колкото си постигам със сутиените с подплънки, само че да си имам мой си бюст Wink Не знам дали ми разбрахте идеята, малко тъпо го обясних. И второ, чудя се има ли смисъл изобщо да се подлагам на това, тъй като съм на 42. Има ли сред вас дами на тази възраст, мислите ли, че има смисъл, т.е., така да се каже - има за кога да ги слагам?

Какъв е този въпрос за възрастта?
Свекървами се оперира на 68г и е мега щастлива. И тук не всички сме на по 20г.

За малкия размер те разбирам. Много настоявай за това, защото лекарите малко са скиптични..незнайно защо. Питай кой размер ще е сутиена ти след имплантите, за да се ориентираш.

Най-малкия размер мисля е около180сс, но рядко ще чуеш тук по-малко от 275сс-300сс импланти.
Моите са 300сс и съжалявам че не настоях на по-малки. От сегашна гледна точка мисля 200-230сс щаха да са перфектни, но аз не съм с нулев старт.

# 394
Ели, благодаря! Вдъхна ми кураж. Аз почти си представях, как отивам на консултация, сред 20 годишните и доктора ме пита учуден - вие за къде тепърва?!?

# 395
Здравейте, момичета! Преди всичко, искам да ви поздравя за смелостта да сбъднете мечтата си!
абсолютно същото сега щях да пиша и като влязох, се опулих, все едно аз съм го писала Grinning

И аз да ти кажа, въобще да не си мислиш такива глупости за годините. Няма гранична възраст за сбъдването на каквото и да е мечта, човек трябва да има желание и да го следва докрай.

Само позволи съвет, всички мои приятелки, които сложиха импланти, сега съжаляват, че не са избрали малко по-големи. Случаят на Ели според мен е по-скоро рядкост. Довери се на лекаря, обясни му какво искаш и все пак избери малко по-големият размер.

Възхищавам се на всички в темата, че сбъдвате тази си мечта. И аз не съм от надарените. И аз бих искала да имам красив и голям бюст, а не все да опипвам сутиените, преди да ги купя, за да видя кои са с подплънки Grinning Blush.
Аз и по принцип съм слаба. Не съм с нулев старт, ама в гръдния кош съм като някаква начална пуберка, която тепърва почва да се развива.

Но, в този си живот, едва ли ще сложа импланти. Да, сигурно с големите гърди се оплакват от болки, тежест и нямане на размер бельо и дрехи, но малко ми се струва пресилено от тяхна страна. Аз бих предпочела техния вариант, ама никой не ме пита. Grinning

И да не забравя да спомена, че отскоро следя темата и всички снимки, които видях, са на много красиви бюстове. Че някои не бяхте доволни от резултата.

# 396
"Но, в този си живот, едва ли ще сложа импланти"
Защо, какво те спира? И аз съм пълна със страхове...чудя се дали е редно, когато съм на възраст да ходя по-често на профилактика и да се следя за ... не искам да казвам гадната дума тук, е редно да мисля за имапланти, ама ми писна да се чудя какви дрехи, бельо и бански да избирам, че да прикриват липсата на бюст...И аз съм слаба, ама пък хич го няма. Единствения плюс е, че е идеално запазен - няма увисване, няма стрии - нищо. То от какво да увисне де...

# 397
Момичета, не му мислете..Аз след месец ставам на 46, а се оперирах преди 5 седмици! Желанието е важно, а не възрастта! С моят доктор никога не сме и повдигали темата за това.

# 398
  • Бургас
Никога никога никога не подценявайте себе си! Ако мислите и усещате ,  че имате нужда от една подобна интервенция ..  ссмо напред и действия!  На 43 съм, поставих импланти преди 3 месеца и смятам, че това е едно от най добрите решения, които съм взимала персонално за себе си. Изглеждам страхотно и се чувствам така!
Честно да си кажа.... Тук не са много дамите на около 20 години, които търсят съвет за тази естетична процедура, а и колко момичета на 20 биха се нуждаели от нея ?! По моему - повечето са жени, раждали един два пъти, с нужда от корекция поради увисване и сериозни изменения в бюста в следствие на кърменето.
Удивена съм от този начин на мислене и не бих го приела ! Sitara позволи на тази "еретична" мисъл да навлезе в главата ти 😁 и я облечи в действия ! честно ... Заслужава си !!!

# 399
Да ви споделя, че мина повече от 1 г. и когато спя на една страна все още малко ми пречат, по  скоро се притеснявам, че ги натискам и да не им направя нещо Grinning
И на мен ми е много странно усещането при спане на една страна, не знам дали дамите с естествен голям бюст пак така се чувстват, нали никога не съм имала големи гърди.
Мен много ме притеснява спортуването. Спортувам със стегнат сутиен разбира се, но все пак при тичане си има движение и най вече тренирането на горна част на тялото. Вие тренирате ли специално гърди с тежести. Аз като си направих тренировката за гърди такава мускулна треска получих, но сепритесних дали е мускулна или ме боли от нещо друго. И мисля да не тренирам вече гърди.

# 400
  • София
А имало ли е моменти, когато сте съжалявали, че сте си направили операция? На мен ми предстои и в момента съм в някакъв стрес и освен страхът от самата операция, се чудя дали не правя грешка с такава интервенция и дали не си навличам беля на главата заради грижи, евентуални рискове и т.н. Чудех се дали да се обаждам да питам колко ще ми струва, ако се откажа...

# 401
А имало ли е моменти, когато сте съжалявали, че сте си направили операция? На мен ми предстои и в момента съм в някакъв стрес и освен страхът от самата операция, се чудя дали не правя грешка с такава интервенция и дали не си навличам беля на главата заради грижи, евентуални рискове и т.н. Чудех се дали да се обаждам да питам колко ще ми струва, ако се откажа...
Не, не съм съжалявала до момента 6 месеца след това. При мен това никога не е било мечта, харесвах си се с малките ми гърди, приемах се такава каквато съм. Но след определена възраст, промените в килограмите и т.н  взех решение, че ще си поема всички рискове и дори на 37 г. пак ще се харесвам.

# 402
  • Бургас
Страха преди самата интервенция го има при всеки почти и аз не успях да го овладея. Единственото, което си помислих след като всичко приключи е " о , това ли Беше, то нищо особено " Наистина не си заслужава да се страхуваме и да губим енергия . След операцията първите 3-5 дни са тежки , нооо после влизаш в нормалните си ежедневни неща, пазиш се малко повече, внимаваш и чак главоболия не съм усетила.

# 403
И аз имах страхове точно като легнах на масата. Виках си "какво си причинявам!" Да ще получа примерно мечтаните гърди, но след 10-15 години пак наново и до кога?! И все пак живеем един живот и искам да получа за себе си мечтания бюст. Та всe пак гърдите са факт.

# 404

В най-най лошия случай, не е нещо необратимо. Ако толко съжаляваш някой ден, ще ги махнеш и това е.
Ако е за самата операция, както много се говори тук, не е нищо страшно.. наистина

Общи условия

Активация на акаунт