Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 357
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София
37 е нормална температура

# 571
37 е нормална температура
Дано всичко е наред,попринцип повече от 36,5  не поддържам преди два дни спрях и антибиотика.

# 572
Ако си преди цикъл също се повишава температурата. Иначе не би трябвало да се вдига след антибиотика особено.

# 573

Да ,пред цикъл съм ,може и нещо да съм понастинала.
Благодаря ви!

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 16:27 от bubanka

# 574
  • Пловдив
Има лека разлика, но не мисля, че трябва да те притеснява. Имах предвид зърната, в големината на гърдите не виждам да има. Много са хубави. Simple Smile)))
Мамаден, ама хич не са ти били грозна гледка и преди, е, да поизпразнени, но пък ти така го каза, като че ли не знам какво ще видим Simple Smile)))
Май и Кики показа снимки, много ми харесаха.

Ами знам ли Simple Smile, като гледам повечето гърди тук преди операциите, ами те са си супер. Просто са по-малки, но са си хубави. Аз например, намирам за много привлекателни и еротични по-малките гърди, ама какво да се прави...нямала съм късмет точно с такива Simple Smile. Цял живот съм мечтала да ходя без сутиени. Преди операцията беше ъпсурд, заради това, че бяха много виснали, сега пак не е много ок, че не са много малки, и много ми стърчат зърната. И като стана дума, дали и при някой друг се е случвало, ами зърната са ми почти винаги настръхнали. Като съм си в къщи, няма проблем, радост за очите на ММ, но през другото време. Онзи ден на тренировка, през спортно плътно горнище и тениска отгоре, пак се виждаха, че са настръхнали.

# 575
Аз съм от тези с проблема"почти вечно стърчащи зърна" Предполагам,че е трябвало да са ми идея по-мали имплантите
Ако някой се е справил с този проблем,да споделя Simple Smile

# 576
Преди операцията кога спряхте да ядете и пиете течности?

# 577
Моите са винаги така, абсурд да тръгна без сутиен, въпреки че са ми малки. Ще ми е неудобно пред хората, особено пред мъжете, защото много се забелязват. Blush

# 578
Течности и храна се приемат до 22:00 ч вечерта преди деня на операцията. След това нито глъдка вода, нито дъвки, нищо!

# 579
Течности и храна се приемат до 22:00 ч вечерта преди деня на операцията. След това нито глъдка вода, нито дъвки, нищо!
[/q
 Но операцията ще е към 1,30. Идеята е да не ми падне кръвното. Ама до сега 2 операции съм имала, и на 2те ми забраняваха да ям след 22 часа...Е, после са правени сутринта ,ама все пак...Чудя се...

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:31 от Daninka7

# 580
Момичета, има ли някоя, която си е коригирала белезите оперативно?

# 581
  • София
Преди пълна анестезия 6 часа не се пие и яде. Ако операцията ще ти е ранния следобяд, нормално е да можеш призори да хапнеш и да пийнеш нещо, то иначе ако си гладна от предния ден ще припаднеш. От 8 до 14 часа са 6 часа.

# 582
Преди пълна анестезия 6 часа не се пие и яде. Ако операцията ще ти е ранния следобяд, нормално е да можеш призори да хапнеш и да пийнеш нещо, то иначе ако си гладна от предния ден ще припаднеш. От 8 до 14 часа са 6 часа.

Да, много благодаря. По принцип лекарят ми е страхотен, така че трябва да го слушам. Надявам се всичко да мине наред, просто ме тресе неврозата 😀 Преди едната ми операция ми бяха дали ксанакс и бях супер. Ама на тази постъпвам в деня на операцията чак и няма откъде да взема 😀

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:31 от Daninka7

# 583

Да, много благодаря. По принцип лекарят ми е страхотен, така че трябва да го слушам. Надявам се всичко да мине наред, просто ме тресе неврозата 😀 Преди едната ми операция ми бяха дали ксанакс и бях супер. Ама на тази постъпвам в деня на операцията чак и няма откъде да взема 😀
Подкрепям 6 часа а не както стана при мен така се бях обезводнила, че едва ми намериха вените за абокада, надупчиха ме цялата, защото съм толкова стриктна и нито глътка течности.

# 584
Здравейте, момичета! Оперираха ме преди 5 дни. Въпросът ми е до колко седмици или месец не трябва да си вдигам ръцете, тоест да не си къпя косата сама, че с къпането на косата ми е най-трудно. Приятелят  ми я къпе. Също така до колко кг тежко може да се вдига и до колко време. Притеснена съм, доста се пазя, ама е много некомфортно  да не мога да вдигам дори  шише вода сама.

Общи условия

Активация на акаунт