Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 335
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А дали може това неприятно усещане да се притъпи с месна упойка?

# 616
Всичко си е относително-ето,дамат аказа,че е била една вечер с дренажи и с нормален корем.При мен също стояха една вечери малко,но коремът ми беше издут седмици/не помня вече-2 или3.Много неприятно чувство/ При свалянето на левия дренаж дори протече кръв и си болеше доста.
Не знам защо някои очакват нищо да не ги боли или да нямат поне дисконфорт,при все че правят оперативна интервенция по себе си Simple Smile

# 617
Аз бях с тях 1 ден, не ме е боляло като ми ги сваляха. И имах подут корем 1 месец сигурно.

# 618
Аз бях с дренажи 10 дена и колко нещо изтече през тях- не е истина...Но като ми ги сваляше сестрата-нищичко не усетих, златни ръце:grinning:
Корема ми още е подут-6 седмици след операцията,но съм и понапълняла с 3-4кг, като цяло. Подуването при мен също е и от антибиотиците, защото бях 2 седмици на венозен.

# 619
  • Бургас
dobi741, ти в Бургас ли се оперира?
Защото аз от сестрата в Бургас бях силно впечатлена. Очаквах ужасни ужасии от махането на дренажите, а моите бяха и постояли няколко дена, което е по-гадно, но нищо не усетих.

# 620
Да, в Бургас се оперирах, но тук във Варна ми ги махнаха. Доктора има сестра и кабинет тук.

# 621
  • София
Не е кой знае колко приятно, защото ти бъркат вътре в теб реално, но всичко става много бързо при ваденето и не е нещо толкова страшно. Иначе на повечето места изписват на следващия ден и махат дренажите преди това, така че рядко се стои повече от 24 часа с тях. А може би наистина е по-добре по-дълго време да се изкара с тях. Всичко карат на поточна линия.

# 622
  • Бургас
Аз в Бургас също супер отношение от сестрите - две ме обгрижваха за целия престой. Дренажите престояха около 20 часа, при махането на единия само неприятно усещане , че нещо се движи под повърхността. С другия обаче усетих болка - пареща и изгаряща, вярно за кратко, но бе факт. Всичко го направи едната медицинска сестра и в рамките на няколко минути. Не знам защо така се различаваха двете интервенции...и е напълно възможно при един да го няма, при друг не .

# 623
  • Пловдив
Момичета, кога започнахте да правите коремни преси след операцията(анатомични импланти)? Този подут корем ме влудява, 24ти ден каквото и да ям и пия не се оправя.

Не мога да съм полезна с информация за коремните преси, но по отношение на корема. Ще спадне, въпрос на време е. Пий много вода и детоксикиращи чайчета (не за отслабване, а за детокс) и много движение - ходене пеша, не тренировки, а ходене. Ходенето помага за раздвижване на лимфата!
Аз бях без дренажи, имах подуване на корема, но не фрапиращо, за няколко дни всичко отшумя. Явно е и въпрос на организъм, различни сме Simple Smile

# 624
Здравейте, вчера мина и моята операция. Ще разкажа тези дни подробно, защото друга такава описана в този форум няма, за намаляване на естествен бюст 😀 Искам само да попитам...и при слагащите импланти ли имахте чувството, че като легнете със сутиена,не можете да дишате....голяма мъка е. Болки нямам, но и въздух нямам...

# 625
  • Бургас
Здравейте, вчера мина и моята операция. Ще разкажа тези дни подробно, защото друга такава описана в този форум няма, за намаляване на естествен бюст 😀 Искам само да попитам...и при слагащите импланти ли имахте чувството, че като легнете със сутиена,не можете да дишате....голяма мъка е. Болки нямам, но и въздух нямам...
Ооо да, липсата на достатъчно въздух я има , спокойно- ще се регулира .
Леко възстановяване и очакваме резултати и разказ 🙂

# 626
Момичета, кога започнахте да правите коремни преси след операцията(анатомични импланти)? Този подут корем ме влудява, 24ти ден каквото и да ям и пия не се оправя.

Не мога да съм полезна с информация за коремните преси, но по отношение на корема. Ще спадне, въпрос на време е. Пий много вода и детоксикиращи чайчета (не за отслабване, а за детокс) и много движение - ходене пеша, не тренировки, а ходене. Ходенето помага за раздвижване на лимфата!
Аз бях без дренажи, имах подуване на корема, но не фрапиращо, за няколко дни всичко отшумя. Явно е и въпрос на организъм, различни сме Simple Smile
На мен лекарката ми каза да не си подпирам никъде ръцете  и да лягам и да ставам от леглото  единствено с коремна преса и имам мускулна треска дори на корема.

# 627
Записвам се с импланти 400сс,кръгли,висок профил Ментор - д-р Молов,Адела клиник.Благодарение на този форум открих правилния доктор.Да кажа само,че съм била на консултация и при д-р Георгиев,но не ме спечели, а консултацията с д-р Стоянов така и не се осъществи,но тя беше само,за да си ,,сверя часовника,,.Противно на това,което прочетох и останах приятно изненадана е консултацията с д-р Молов.Сбито,перфектно измерване и определяне на имплантите,без излишни приказки.Операцията мина вчера някъде около 17 и 30 до към 20 часа.Очаквах мега болка,нищо подобно,но това е строго индивидуално. Току-що ми свалиха дренажите ... Ами нищо не усетих честно казано.Равносметката до тук - това беше най-правилния избор за мен.Пожелавам си единствено тялото ми да приеме добре имплантите. Прилагам колаж преди и след.МОЛЯ НЕ ЦИТИРАЙТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА,защото искам по-късно да изтрия снимката Kiss
Скрит текст:

# 628
  • България
Записвам се с импланти 400сс,кръгли,висок профил Ментор - д-р Молов,Адела клиник.Благодарение на този форум открих правилния доктор.Да кажа само,че съм била на консултация и при д-р Георгиев,но не ме спечели, а консултацията с д-р Стоянов така и не се осъществи,но тя беше само,за да си ,,сверя часовника,,.Противно на това,което прочетох и останах приятно изненадана е консултацията с д-р Молов.Сбито,перфектно измерване и определяне на имплантите,без излишни приказки.Операцията мина вчера някъде около 17 и 30 до към 20 часа.Очаквах мега болка,нищо подобно,но това е строго индивидуално. Току-що ми свалиха дренажите ... Ами нищо не усетих честно казано.Равносметката до тук - това беше най-правилния избор за мен.Пожелавам си единствено тялото ми да приеме добре имплантите. Прилагам колаж преди и след.МОЛЯ НЕ ЦИТИРАЙТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА,защото искам по-късно да изтрия снимката Kiss
Скрит текст:
Честито!Много добре са станали.Бързо възстановяване!

# 629
Записвам се с импланти 400сс,кръгли,висок профил Ментор - д-р Молов,Адела клиник.Благодарение на този форум открих правилния доктор.Да кажа само,че съм била на консултация и при д-р Георгиев,но не ме спечели, а консултацията с д-р Стоянов така и не се осъществи,но тя беше само,за да си ,,сверя часовника,,.Противно на това,което прочетох и останах приятно изненадана е консултацията с д-р Молов.Сбито,перфектно измерване и определяне на имплантите,без излишни приказки.Операцията мина вчера някъде около 17 и 30 до към 20 часа.Очаквах мега болка,нищо подобно,но това е строго индивидуално. Току-що ми свалиха дренажите ... Ами нищо не усетих честно казано.Равносметката до тук - това беше най-правилния избор за мен.Пожелавам си единствено тяло..
 Мисля,че успях да изтрия снимките . В кой град Ви оперирс Молов ,тъй като аз също съм се спряла на него

Общи условия

Активация на акаунт