НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, инициативи

• 37 885
  • 651
  •   1
Отговори
# 465
Жени, включила съм го това за белината горе в резюмирания текст, не знам дали видя...ако си мн заета ми прати каквото си написала и ще добавя тези неща и ще ги оформя като писмо или текстче, а ти на масата ще си говориш основно за проблема с липсата на места...

Томасе, аз имах предвид, че за архива, който е добре да имаме ще е нужно да се извадят всички полезни линкове давани досега от различни жени в предишните и тази тема, а иначе ако има отделениийце "полезни връзки" или "нормативни документи" - там вече ще се сложат препратките към вс документи и база данни, касаещи правата на бременните, майчинство, детски, спо и т.н....

Мен ако питате какво искам да има осигурено за детето ми, когато стане 1-4 клас - едно кисело /наблягам - непрясно/ мляко и някакви плодове... Както и един добре ремонтиран стол с прилични на външен вид маси, всичко да е чисто и спретнато и децата да си носят закуска от вкъщи, както е по белия свят.. Или просто опция от няколко неща - както са закуските сутрин по лагерите едно време - медче, масълце, някое и друго саламче и нарязани зеленчуци, нищо повече... Тия тестени изделия - кроасани или банички - все едно е... А на какви неща се нагледах в лавките и заведенията, в училищата, в които преподавах тази пролет - полуготови спагети, чипсове, абсолютно всички видове вафли и шоколади, всякакви тестени изделия и задължително кафета, коли, бози и всичко неособено полезно... Имаше скатани на места ябълки и портокали на цената на една вафла - нарочно гледах децата дали си купуваха - ами не - всички си взимаха вафли и чипсове... То е ясно, че на лавката, ако го няма ще го купят от друго място в близост , но поне някакъв контрол тр да има.... И по мои наблюдения, ама съм си говорила и с приятели, които са съгласни с мен - в България все повече заприличваме на италианци и испанци - яко паласки и шкембенца още при момичетата в пубертета... в Плевен като се разхождаш по центъра и девойките приличат на раждали жени... Мани... Сори за дългото отклонение...

Леле, извинявайте, това, коетто отдолу излиза вместо снимката ми - нещо се обърках... Това е предложение за лого или по-скоро за шрифт на надписа, който може да се сложи под първия знак на сестрата на Адара... Ох, ще пиша на летящя или на Салай да го пуснат тук и да не излиза като подпис...

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 16:30 от deshtovidi

# 466

deshtovidi, можеш да махнеш това от подписа си вече.

# 467
  • София
Евелина за точките за неправилно паркиране, със сигурност се взимат, но трябва да проверя колко newsm78. Мисля си, че по-скоро това което можем да направим е да се обаждаме на паяците, иначе как ще ще я видим тази същата кола не знам колко пъти, освен това КАТ предполагам няма да имат законово основание да приемат нашите снимки като доказателство Rolling Eyes

За това дали КАТ могат да приемат снимките ни не знам. А иначе паяците вдигат само коли паркирани на платното не и тези на тротоарите, които пък пречат най-много на количките.
За това как да разберем дали една кола има повече такива паркирания си мисля, че можем да си направим файл с номерата (например таблица на Еxcel). Не е сложно и бързо може да се направи справка.

# 468
  • София

Обобщено за логото до момента:
писна ми                 3 ляво, 4 ляво
Коала                      3 ляво, 3 дясно
kleo 80                    1 дясно
Evelyna                   1 дясно
The Sun                   2 ляво, 4 дясно   
mishlentze               4 ляво, 4 дясно   
yanich                      1 ляво, 1 дясно, 4 дясно     
salai                         4 ляво, 3 дясно   
adara                       4 ляво, 4 дясно   
dollyeta                    1 дясно
deshtovidi                1 ляво, 1 дясно   ?
BgViki                       4 ляво, 1 дясно   
letia6tata_krava      4 ляво, 4 дясно   
boomerang              4 дясно

Общо гласове:        1 ляво - 2 гласа          1 дясно - 6 гласа 
                                2 ляво - 1 гласа          2 дясно - 0 гласа
                                3 ляво - 2 гласа          3 дясно - 2 гласа
                                4 ляво - 5 гласа          4 дясно - 7 гласа

До момента:            7 гласа - 4 дясно
                                6 гласа - 1 дясно
                                5 гласа - 4 ляво

Резултатите са близки. Няма изявен фаворит. Така че моля гласувайте.

# 469
До момента: 7 гласа - 4 дясно
 6 гласа - 1 дясно
 5 гласа - 4 ляво

Резултатите са близки. Няма изявен фаворит. Така че моля гласувайте.

С риск да стана досадна ще повторя - 4 ляво и 4 дясно са една идея за лого. Тази идея може да има колкото искате варианти. Просто единия вариант е подходящ за визитки, един за химикали,........ осемнайсти за тениски.

Аз виждам резултатите от вота така:
лого 1 - 8 гласа
лого 4 - 12 гласа

# 470
при това положение аз съм за номер 4

# 471
  • На края на вселената!
Най-накрая реших - №1. И аз искам да го видя с променен надпис.

# 472
И аз мисля като летящата. Нека гласуваме за номер и после да решим кой от двата варианта. Така ще ни е по-лесно.

Хайде да го направим така - всеки избира САМО 1 номер

Иначе ще се забатачим много пак.

Хората, които сме гласували само за  1 номер за момента сме:

tomase - 1
BgViki - 4
mishlentze - 4
kleo 80 - 1
Evelyna - 1
Коала   -  3
adara   -  4   
dollyeta   - 1
deshtovidi  - 1
letia6tata_krava  - 4   
boomerang - 4

Дотук:

За №1 са гласували 5-ма души
За №3 1 човек
За №4 5-ма души

Моля останалите да допишат гласовете си, но само за 1 предложение. Явно фаворитите са № 1 и № 4, така че моля Коала, Салай и  Писна ми да решат кое от двете. Както виждате друг само за №3 не е гласувал.

Пак казвам че Наси ми се губи нещо newsm78 И нейния глас е важен!

# 473
# 474
За №4 и аз

# 475
Ами хора, аз държа повече на шрифта да е друг, дори и да се избере 4тия вариант... но иначе си остава ккато сте ме писали - 1 /в случай, че се промени надписа.../

# 476
За № 1

но до него в дясно да е изписано името на сдружението в прав ред, както е на №4 ляво, а да НЕ е написано кръгово

Така ще става и за визитки

# 477
Момичета, пратих и аз на пощата съвсем грубо това , което ще говоря. Смятам да правя корекции и да добавям нови неща, но не знам кога ще смогна. Като ги направя, ще ви кажа

# 478
  • София
момичета, не е честно:

Максималната пенсия скача на 490 лева
Парите за майчинство да станат 170 лева, обсъждат управляващите

чета днес в стандарт и се ядосвам, няма ли поне 200 да стане? хайде пак да протестираме!!!

# 479

Общи условия

Активация на акаунт