Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сестра ми  беше с повишени TAT и MAT и хипофункция - имаше Хашимото, в последствие и откриха и карцином, сега е с премахната жлеза.
Аз също съм с хипофункция и пия еутирокс. Това за повишеното TSH , че влияе на лигавицата за пръв път го чувам, обикновено искат да е под 2 преди стимулация за по-добро качество на яйцеклетките.
На мен Начев ми каза, даже го имам написано от него, че няма проблем да ми е до 4 при ЗЕТ с ДЯ.
Странното е, че при двете ми несполучливи бременности като съм изследвала TSH ми беше доста по-нисък отколкото преди трансферите, без да променям дозата на еутирокса - това му го казах на последния преглед, но той не вярва, твърди, че винаги се вдига TSH и за това трябва преди забременяване да е ясна дозата на хормона за да може в последствие да се увеличи.

# 631
За тсх 2.23 Начев ми каза, че е ок щом е естествено ниво. Ако се сваля с медикаменти трябва да е под 2. За естествени нива нормата е под 2.5. Аз бях тогава 4 месеца след стимулация. След още няколко си ми падна до 1.7 което си ми е нормално, без медикаменти. Та подчерта изрично че има различни стойности като изискване за естествено ниво и ниво на терапия.

# 632
Много ви благодаря за споделеното мнение 🙏🏼
Последната стимулация ми беше юни 2019 и последва бременност,която се наложи да прекратя през октомври. Направихме зет м.май 2020г.
Ще търся и посетя ендо,но не и Начев повече! Дано тези възли не ми изиграят лоша шега,защото нямам никакво време за операции на щит жлеза 😭

# 633
  • София
Devilche може да пробваш при ендокриноложката в Щерев,  тя се усъмни във възлите на сестра ми и препоръча биопсия.

# 634
Devilche може да пробваш при ендокриноложката в Щерев,  тя се усъмни във възлите на сестра ми и препоръча биопсия.
Мерси,миличка 🙏🏼 Яначкова ли е д-рката на сестра ти?и къде се оперира?

# 635
Здравейте мнмичета каде се изгубихте

# 636
  • София
Стискайте ми много палчета, отивам да пусна кръвен

# 637
Pepita5, хайде да взимаш положителния кръвен тест днес и да се похвалиш🍀🍀🍀 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞

# 638
  • София
Успех, Пепита! Flowers Four Leaf Clover

# 639
🤞🍀🍀🤞🍀силно стиснати палчета,Пепита ♥

# 640
Пепита, късмет и от мен. Стискаме силно палците. Flowers Four Leaf Clover

Момичета, някоя от вас поставяла ли е вагинално Утрогестан за 10 дни /3х2/ с цел избавяне от задържан фоликул? Изписаха ми такава схема от 15-ти ден на МЦ, последно поставих миналия четвъртък и все още не ми е дошъл МЦ. Само от време на време имам някакви леки напомняния, но не идва проклетия МЦ и ще ми провали морето другата седмица. Днес ми е 7-ми ден от спирането му. Винаги досега като съм приемала прогестеронов препарат или противозачатъчни ми идва максимум на 4-ти ден. Confused

# 641
  • София
ако си седи зф може и да почакаш.

# 642
И такава вероятност ли има? Не ми се е случвало досега. Излиза, че може напразно да съм се мъчила с този Утрогестан 10 дни. Мислех си, че винаги след прием на прогестеронов препарат МЦ идва до дни. Поне така е било при мен досега.

# 643
Pepita, чакаме те с добри новини Simple Smile Flowers Four Leaf Clover .

# 644
  • София
Зависи, може и да позакъснее. Но след прп-тата зф с пълна сила, аз съм така вече 3 месеца. Накрая сама ще си поискам декапептил ...

Утрогестан е като дуфастон. При мен полза нямаше. Закъсня с 5 дни.

Пък има и някакъв шанс да имаш положителен тест и от това да не идва Hug

Общи условия

Активация на акаунт