Лаковe за нокти - 138

• 36 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Аз давам предимство на новите лакове. Също така на къси нокти слагам тъмен лак, червеното е за по-добри дължини. Ако бързам нещо по-некапризно откъм нанасяне. За забравянето предлагам следното - ползваните се отделят в отделна кутия, шкаф или каквото е там, като свърши изходната се почва обратното движение 😁

# 421
Преди да вляза в тази тема, ползвах няколко основни цвята и това беше, другите лакове си стояха.Като видях колко сте изобретателни и креативни нищо ,че съм с къси нокти😁, старая се да не повтарям цвят и модел, даже лаковете, които не ми харесват толкова, измислям как да ги включа в маникюра дори и като акцент. Но, това е, благодарение на вдъхновението, което получавам от вашите красоти🤗.
А, аз винаги получавам размазване на печата, какъвто и топ да сложа, ако го нанеса веднага след печата.Научена оттук, първо слагам топ преди печата, после печата, изчаквам мъничко и тогава нанасям топ пак.Ако не съм се справила добре с печата, ведната нанасям топа, че леко да се размаже и да не си личи къде съм сбъркала😂.Но, аз съм в отбора предначинаещ😂😂😂😂🙃😉.

# 422
Момичета, може ли да ми "подскажете" дали сте виждали такива цветове и на коя марка? Нещо не успявам да си открия. Предпочитам нещо достъпно и лесно за намиране, не ми се чакат поръчки.
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Мисля, че Essence the gel nail polish 21 Lavender се доближава до втория цвят.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 08:32 от rumi_m2001

# 423
Memento, виж тези https://www.instagram.com/p/B9MMdaJDSQ8/?igshid=1hgdfqkkplpu0 и https://www.instagram.com/p/Bv2H_W3DYOV/?igshid=5dn9i9nla2ri
Обаче са със студен подтон. За първия цвят не знам Grinning

А как избирам с кой лак да се лакирам... Нямам идея, само гледам ако съм била с нещо по-неутрално, после да го редувам с нещо ярко. Обаче признавам, че често си забравям някои лакове и после се изненадвам, когато ги видя Grinning

# 424
Питам, защото значи само аз съм достатъчно луда... За да го измисля! Всеки лак, който влиза в шкафа, автоматично има пореден номер. Когато дойде ред за лакиране, пускам Генератор на числа и който се падне, този лак използвам! Обичам всички цветове и определено нямам предпочитания!!! 😆😆😆😜😜😜

# 425
Memento, Flormar 464 Lavender love се доближава много до втория показан цвят. Не е моя снимката.

Скрит текст:

# 426
  • София
Мементо, Flormar имат един подобен лилав -  Lavender Love, много красив и нежен лилав цвят. За първия показан - на мен Ballet slippers на Essie ми напомня на него, но мисля, че ще прозира повече.

Илития, благодаря Simple Smile Не съм виждала други подобни, но аз и Перфект доста трудно намерих, де. Имам подобен на Импала с частички (сини, супер лятно стои), но трява да се нанася над друг лак. Редактирам се - ето снимката
Скрит текст:

А как решавам с какво да се лакирам - обикновено знам какво горе-долу искам да сложа (примерно, червено, нюд, розов и т.н.) и на момента избирам с какво да избера. Но, да, като цяло и аз забравям за лакове, а сега, когато от 3 месеца си седя в нас, си накупих толкова цветни лакове, които предполагам, че няма да нося чак толкова често, когато се върнем в офиса.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 10:43 от Раче Oсмокраче

# 427
O, аз определено бих ги номерирала, понеже съм страшен организатор Joy Обаче тъй като съм ги подредила вече по марки и цветове, творческата част от мен я е домързяло да слага и номера Grinning А пък съм си раче и, честно казано, трудно мога да сложа лак ако в дадения момент сърцето не ме тегли към него...някаква емоция трябва да има вложена...зодия рак Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С. Явно много от нас се сещат за Lavender love Blush

# 428
При мен все е мъка с какво да се лакирам Stuck Out Tongue В шкафчето имам предимно червено, розово, малина и други подобни Grinning Нещо напоследък ме е хванала лакова апатия и с нищо не се харесвам. Снощи нещо много обикновено

# 429
Момичета, Quick Dry на Golden Rose го ползват много от вас.
При мен при нанасяне размазва печати и/или русинки. Също така четката се оцветява от основния цвят лак. Случва ли се и на вас или аз пропускам нещо? Thinking
Абсолютно същото е и при мен, а нащърбената четка даже успява и да скъса ваденките.
Мама, не успявах да ги използвам всичките, затова и започнах да ги разчиствам, че ми беше тъжно да ги гледам само как седят, прашасват и се разслояват.

# 430
Много странно, при мен никога не е разкъсвал ваденките. Цвят по четката остава само ако не съм изчакала да изсъхне лака отдолу, но това не е проблем, не се оцветява топа.

# 431
Аз се лакирам според настроението, времето навън, или ако съм си харесала нещо от нет-а.
В кутиите имам лакове от преди 1г, които все още не съм пробвала. Не знам дали ще стигна до всички в тоя живот Grinning

# 432
Момичета, имате ли впечатления от топа на A england? Напуква ли, бързо ли съхне?

# 433

Понеже топ лака (Seche) почти свърши, му добавих разредител и ... от онзи топ лак на essence, който дружно не харесваме. И о,чудо! Сработи и съм много доволна.
Омбрето ще почака, пък. Колкото до избора...трудна работа при такъв богат арсенал. Гледам никой лак да не скучае.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 11:53 от Морска вълничка

# 434
Страхотен ПП! Един от любимите ми! 💕

Общи условия

Активация на акаунт