Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
По какъв начин точно ме доят като зрител, че не се сещам? Не плащам Нетфликс заради La casa de papel. Един от най- добрите сериали правен изобщо, но му е време да приключва, да.
Абсолютно! Мен ме кефят и новите сезони, демек след 2-та с първия обир.
Едва ли само заради казата се плаща Нетфликс Wink

# 676
Аз разбирам Петя какво иска да каже. Много често като видят, че някой сериал се гледа го спонсорират и снимат много сезони, но се губи тръпката от първите сезони и първоначалната идея.
На мен лично до 2-3 сезона ми е интересно, после почват да разводняват историята с нови персонажи и измислени истории.

# 677
В тази връзка да питам, някой знае ли кога ще излезе новия сезон?

Виж тук,ама инфото е от април т.г
https://www.viewsofia.com/article/47700/La-Casa-de-Papel%3A3-
а 4 те сезона ги има за онлайн гледане тук:
https://filmisub.com/filmi/ekshani/41274-la-casa-de-papel-season … sezon-1-2017.html

# 678
  • София
Diavolo - Забелязвам, че имам доста сходства с твоите оценки, поне от това, което мога да проследя. Hands Plus1

За Lovecraft Country - с голяма мъка го изгледах. На моменти се улавях, че нищо не разбирам и не схващам за какво точно става дума. Има и хубави моменти и силни епизоди, но като цяло ми дойде твърде арт и претенциозен, и не ме докосна.

За The Third Day - допадна ми като цяло, има хубава визия и не лош трилър сюжет, но останах озадачен от финала му. Поне за мен увисна като изпразен...
Имам питане по финала - следва спойлер:
Скрит текст:
Как така изкараха Сам луд, който не познал сина си, пък накрая сина каза на майка си думи, които би трябво само истинското момче да знае? Извинявам се, ако въпроса ми е тъп и съм пропуснал някъде отговора.
Иначе, като изключим финала, бих дал добра оценка. Мисля, че сценаристите са изпуснали чудесен шанс да направят прекрасен трилър.

И аз съм от харесалите Бьорнстад и ще го следя. Харесва ми и лековатия Emily in Paris.

# 679
  • Карнобат
Здравейте Simple Smile С радост се включвам в темичката и ще споделя,че следя за в момента "Третият ден" и се зарибих доста по "Бьорнстад",ако на някой му се занимава да създаде темичка за сериалчето ще съм безкрайно благодарна.

# 680
  • София
Deetron,
Скрит текст:
ами вкараха мистерията баш в края. Започнаха с мистерия и свъшиха с мистерия
и си оставиха вратичка за 2 сезон или ако не, то вижте ни колко сме 'арт' или отворени към всякакви трактовки.
Големия проблем е, че така и не се разбра каква е идеята на шоурънърите. Трилър ли е, драма ли е, мистерия ли е. Можеше да се получи топ шоу ако имаха ясна концепция, така е станало малко миш маш
пак специално за финала
Скрит текст:
Логиката след тези думи на момчето означават, че някак си душата/съзнанието на истинския и син, Антъни се е прехвърлил в това момченце. И отиваме в съвсем друг жанр. След тези думи няма как майката да не се върне според мен. А и след като се измъкна би трябвало да се обади в полицията и да бие алармата за какви психопати става въпрос на този остров.

# 681
Syfy драмата на нетфликс Away няма да има 2 сезон.

# 682
Спират Quibi. Жалко. Чудя се в такъв случай дали ще дойде продължение на Most dangerous game? Беше си одобрен за втори сезон... Някой, който е гледал Бьорнстад може ли да напише в спойлер какво толкова страшно се случва в градчето. Стана ми интересно. Не знам дали да го гледам. Тия спортни драми не са ми интересни.

# 683
  • срещу двата комина :)))
загледах Helstrom и доста ми харесва, напомня ми първите сезони на Supernatural Laughing

# 684
Аз на Бьорнстад гледах само един епизод , но съм чела книгата и нищо страшно не помня да се случва.. е, има драма, ако това се разбира под страшно

# 685
Цитат
Хокеят е последната надежда за Бьорнстад, а да си отговорен за него е тежък товар. В деня на националните полуфинали един акт на насилие ще травмира младо момиче и ще преобърне баланса в градчето.
Това е от замунда, а това от озон.

Цитат
„Бьорнстад“ е голям роман за малко място с красиви мечти, както и за ужасните неща, които правим понякога, за да успеем. Той е сага за спорта и семейството и за това докъде сме готови да стигнем, за да предпазим децата си. И за смелостта, която е нужна, за да се изправиш срещу всичко, за което си мечтал – и да кажеш истината, независимо от последствията. Независимо от всичко.

Сега се сетих за "Нищо" на Яна Телер. Много ме беше впечатлила тази книга, която определям малко като тийн четиво, но те кара да се замислиш. Бих гледала, ако я екранизират.

# 686
Пиша в спойлер кое е основното събитие, няма повече подробности за издавам, че сигурно съвсем няма да ти е интересно да гледаш. Спортни истории и аз не харесвам, даже тази книга изобщо не ми е от любимите на Бакман, за сериала не знам. Може и да има някакъв twist, който да се различава от книгата.

Скрит текст:
Звездата на младежкия хокей тийм изнасилва дъщерята на главния треньор, която по начало си е влюбена в него. Останалото е драма - как реагират приятелите, как реагира семейството, как реагират жителите на градчето..и така

# 687
в момента съм на вълна " късна викторианска епоха". първо изгледах няколко сезона на "Криминалните случаи на   Мърдок",   после - "Мис Скарлет и херцогът" (и едното и другото по Епик Драма). Много ми допада начина на обличане от онова време, прическите, както и че по това време има серия научни открития.

# 688
Пиша в спойлер кое е основното събитие, няма повече подробности за издавам, че сигурно съвсем няма да ти е интересно да гледаш. Спортни истории и аз не харесвам, даже тази книга изобщо не ми е от любимите на Бакман, за сериала не знам. Може и да има някакъв twist, който да се различава от книгата.

Скрит текст:
Звездата на младежкия хокей тийм изнасилва дъщерята на главния треньор, която по начало си е влюбена в него. Останалото е драма - как реагират приятелите, как реагира семейството, как реагират жителите на градчето..и така

Мерси и аз си мислех, че ще има нещо такова или
Скрит текст:
убийство.
Може да видя първата серия и ще реша за по-нататък.

# 689
  • София
Каролина,
изгледаг двата епизода в ХБО и ми харесаха, но е тежък филма, защото става въпрос за
Скрит текст:
изнасилване
. Аз си мислех, че ще е само хокей (любим мой спорт) и социална драма базирана на взаимоотношения родителие-деца, рани от миналото и пр. ама този туист ме изненада. Не съм чел книгата.

Общи условия

Активация на акаунт