СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 361
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ред, ти си на театър. Много яко. Ще пиша умолително писмо за една рс и при нас. Имам нужда от веселие.

# 616
Ще взема и аз да направя една РС. Без камери и с чаша по избор. Joy

# 617
  • у дома...
Е що вашите РС са толкова яки, а ние и РС нямаме... Ред, включи ни и нас следващия път.

# 618
И ние нямаме РС. Нямаме и Школо или какъвто и да е ел. дневник... Човек едно съобщение на учител не може да напише за да се оплаче Simple Smile))) Дори и сайта на училището няма място където да се задават въпроси или нещо такова. На реалната последна РС директора беше казал "Като не ви харесва, в Каменар приемат деца.." Каменар  е село близо до Варна с предимно ромско население. Simple Smile

# 619
Малей! Много забавно било тук тази вечер. Аз си сърбам бЕлото и реших да ви проверя. Родителска и ние нямаме, засега.

# 620
Ще взема и аз да направя една РС. Без камери и с чаша по избор. Joy
Е, хайде де, от кога чакам 😊

# 621
  • София
Хаха! 😁
Аз малко поскучах в началото, де. Докато дойде редът на въпросите... Какво съм клю, а?
Мисля, че Дидева ще организира нещо далеч по-интригуващо. 😁

# 622
Отивам да направя стрес-тест на чашите. Пардон на системата за родителски срещи. Joy
Ако се наложи, съвсем сериозно този път,  няма да е проблем да проведем подобно събитие.

# 623
  • София
Тц, тц, тц, вече и седмокласните теми няма да бъдат това, което бяха! Tired Face

# 624
  • Някъде в Европа...
И нашата РС свърши...Родителите взеха да ми благодарят по месинджър за уточнението за оценките, което съм направила 🙄...
Сетих се да питам и за часовниците - били купени за всяка стая, закупени и батерии, изпробвани - да сме учели децата да познават часовник със стрелки 😁...
Друго съществено нямаше - главно за проверка на способностите питаха (от 3 паралелки - 2 са изкуства)...
Питаха и за лични карти и паспорти...
За карантинирани деца - директорката каза, че министърът обещал дата, но нямат нищо конкретно още...
Отново много благодаря за бързото включване с члена от наредбата! 🌹🌹🌹Сигурно на ръководството въобще не му стана приятно! 😉

# 625
  • София
Нищо свързано с РС не може да мине смаяното изражение на ММ след като миналата година ми разказа как една майка станала насред РС и призовала учителите да бъдат бдителни и да ни алармират ако дойдат НПОта да ни взимат децата...

# 626
  • София
Не е ясно още как ще става заявяването за участие във второ класиране - онлайн или на място.
Air, хвана ме яд сега, че не сетих да питам за тези часовници по стаите.
Хахаха, green_dawn! 😁

# 627
Класната и директорът ли са на тези срещи?

# 628
  • София
Яхнах метлата малко аз - наборът получил някакво домашно от уча.се. Ние нямаме абонамент, защото след един едногодишен такъв, който грам не беше ползван, реших да не го подновявам. Една позната ми даде достъп до нейния акаунт, за да направи детето домашното. Оказва се, обаче, че трябва да се снима номер на урок и съответно име... Та щем не щем сега сме с акаунт... И въпросът сега е защо не се ползват безплатните налични електронни ресурси, а се препраща към платени... Не ми се свидят парите, но някак си не мисля, че е редно...

# 629
  • София
Платихте ли за акаунт?
Аз не бих.
Бих влязла в обяснителен режим с преподавател.
Имахме абонамент към Уча се само в пети клас и нито на мене ми хареса, нито дъщеря ми го използваше. С което приключихме въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт