бял косъм

• 6 837
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
тези дни си открих един и го ........изскубнах. Направо се втрещих , на  26г./ почти /, а открих такова нещо Sad
При вас кога "излезе" такова нещо - бял косъм? и след него, колко време мина докато излезнат повече?

И аз съм на 26 и скоро открих първия си бял косъм !  Rolling Eyes Не останах очарована, но факта ме подсети, че не съм се боядисвала отдавна.  newsm78 Не го изскубнах /аз и без да се скубя, нямам много коса на главата си/, а се боядисах и така го скрих   bouquet

# 16
  • София
Открих си беля косъм (все още е само един) още в училище. Сега съм на 31 и все още си е само този косъм. Така че споко, една птичка пролет не прави  Grinning

# 17
Малко преди да направя 30 г. ooooh!

# 18
Аз съм на 23 и имам 7-8...  Embarassed
Не ми правеше впечатление, докато една позната онзи ден не ми каза - "Ама ти знаеш ли, че побеляваш?"  Rolling Eyes Ама да, не ми пука, няма да побелея цялата изведнъж все пак  Wink

# 19
  • София
Аз съм на 27 и имам доста над ушите и отгоре на главата. Като се вържа и ако съм за боядисване са  доста видими. Малко съм смешна защото съм детска физиономия и с тези бели коси...  Grinning Ако не се боядисвам ще се виждат отдалече  Simple Smile Само, че при мен е наследствено, майка ми е побеляла на 25 г. та и аз от нея. Също така от боята или от изрусяване се получават такова побеляване, да не говорим за нервите  Simple Smile.

# 20
  • Бургас
Първия бял косъм забелязах когато бях на 26-27г. Сега са повече от десетина точно на средата над челото.
И да го отскубнеш, пак ще си порасне, така че споко и си го носи със здраве. Wink Скоро ще свикнеш с мисълта за новата придобивка и ще забравиш.

# 21
  • Стара Загора
Аз имах още от 20 год. възраст, че даже 2 или 3 Cry.

# 22
малеее, като чета някои направо се Shocked.....
дано наистина скоро да не побелея / ако е до ген, значи - ок съм/ , нещо не ми допада мисълта... Thinking незнам защо.
НО ще продължа с унищожаването им  Mr. Green поне докогато мога  Mr. Green стане ли кичур , малко трудно да го скубя вече  Laughing тогава ще взимам др. мерки. Sunglasses

# 23
  • София
След 30 -та си година започнаха да ми се появвт бели косми...
Не се притеснявай един косъм нищо не означава...може да си останеш дълги година само с един  Wink

# 24
Дъщеря ми е едва на 3 иполовина и вече има 2 или 3 бели косъма. Косата и е много тъмно кестенява и тук таме русоляви изсветлели кичурчета. Та се заблудих в началото. За двата съм сигурна, само третия май е много светло русо. Както и да е. Не е нормално малко дете да има бели коси, нали?
Аз лично преди 25 имах 2-5 косъма. Но от 2-3 год. насам доста се увеличиха. Отдавам го най-вече на стреса, че много ми се събра напоследък.

# 25
  • с/у ОколоМръсТното
Имам доста бели косми. В началото (21-22г. да съм била) много се шашках  ooooh! Crazy. Сега вече хич. Боя за коса дал господ във всяка дрогерия и т.н.

Ако генетично ти е заложено - няма спасение. Моята щерка беше на 2г.7м, когато й открих 2, отзад на вратлето. племенника още на 1г. и малко имаше...

Но пак сме готини  Mr. Green

# 26
И да инам,не съм го/ги забелязала.Но от време на време срещам по някой чисто черен и искрено се дразня (а мъжът ми казва,че съм поумнявала  ooooh! ).

# 27
Първите бели коси ми се появиха на 18 - 19 год. сега на 34 съм много побеляла и то само отпред - но както каза някой не е болка за умиране - боядисвам се.

# 28
Аз съм на 27 и преди половин година забелязах първия  newsm78, не съм много щастлива, но от време на време го режа, за да не му се дразня и така  Whistling Всичко си е до ген

# 29
На 25г.ми изкара първият бял косъм

Общи условия

Активация на акаунт