Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
И двата Габриела си заслужават-имам ги и двата и си ги нося с кеф.Само Габриел е много по-свеж от Есенс варианта.След зимните сладости Габриел ми дойде като глътка свеж въздух /ей така, като да си отпуснеш дробовете отново да дишат/ 😊Есенс е по-плътен и наситен, тубероза почти не се усеща-установих, че Туберозата е нещото, което ме кара бързо да ме накъртват аромати, с които имам любов от първо фъс.Трайността и на двата при мен е wow.....Усещат се в косата до следващия ден.Който и от двата да вземеш няма да сгрешиш , но предвид предстоящия сезон, препиръчвам само Габриел, без Есенс 😁😁💛

# 361
Влизам да се похваля с Narciso Eau de Parfum Ambrée и  For Her Fleur Musc Florale - доволна съм, поръчах на сляпо, Нарцисото винаги намира химия с кожата ми. Малко повече очаквах  от Амбре, но съм фен на бели цветя и мускус, освен това е доста траен, не е нахален и на по-топло ще му е още по-добре:kissing_heart: Както и при другите му парфюми има класа:heart_eyes:

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 11:52 от sibila777

# 362
Привет ви Simple Smile. Аз се включвам с едно питане за Номад Абсолю. При мен изниква една нотка на пластелин. Носих го зиме, лете, в топло, в студено - е няма промяна. Само в жега още не съм го пробвала, но съм упорита. За мен няма нищо общо с Номад /той ми е голяма любов/. Та да ви питам - има ли някой, при който да се получава същото?

# 363
Не съм пробвала още Номад Абсолю, все не успявям, но при мен се появява такава гумено - пластилинова нотка, макар и рядко, при някои парфюми. Наскоро установих, че се случва  ако случайно прекаля с пръскането или два пъти пръсна на едно и също място. Леко нанесени или пръснати като облак не създават такъв проблем. Опитай.

# 364
# 365
Аз мислях да го взимам,но от изчетеното ...... сравнението с "конско лайно" ме спря от покупка на сляпо Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще се радвам,ако някой тук сподели мнение!

# 366
Аз мислях да го взимам,но от изчетеното ...... сравнението с "конско лайно" ме спря от покупка на сляпо Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще се радвам,ако някой тук сподели мнение!
не бих коментирала сравнението с конско ..., но не е за насляпо

# 367
  • София

Купих го почти веднага след като излезе, любов от първо помирисване. Роза, дюля (?) и кожа - уникално и страшно луксозно седи върху мен. Не е парфюм за всеки ден и към който бих посегнала небрежно, когато не знам какво ми се носи.
Никакви конски фъшкии не усещам, за щастие. Ермес тях са ги пресъздали прекрасно в една от свещите за дома (за чий някой ще иска така да му мирише вкъщи не знам Laughing )

Колкото и да го обичам, не препоръчвам без тест. При Ермес химията с кожата винаги може да изиграе лоша шега (теб гледам лошо, Кели Wink )

# 368
Хубав е, но е много кожен, като кожата е груба, не е гальовна при мен. Абсурд насляпо. Флаконът му е феноменален.

# 369
.....
Колкото и да го обичам, не препоръчвам без тест. При Ермес химията с кожата винаги може да изиграе лоша шега (теб гледам лошо, Кели Wink )..
Кели при мен е красота:) Значи ще тествам Галоп при първа възможност!

# 370
Здравейте дами, за пръв път  пиша в темата, искам да изразя възхищението  си от Elie Saab "Girl of now Shine " . Прекрасен, сладък, и много траен. Аз пръскам основно на косата и шията, защото искам да уссещам парфюма си постоянно. Не ми се смейте, но аз не споделям правилото, че ако не усещаш аромата на парфюма си, то той е точно за теб. Напротив, искам да го усещам във всеки един момент. Купих "насляпо" този парфюм, след като прочетох мненията ви  тук в темата, за него.  Много ме кефи, за разлика от втория който закупих, по спомени отпреди доста години -  Issey miyake - l'eau d'issey EDT , ами не покри очакванията ми нито като миризма, нито като трайност. Подновявах го три пъти през деня, за да мога да го усещам, докато "момичето" на Elie Saab ме покори напълно с издръжливост.

# 371
Честит да ти е! И аз скоро го добих. При мен Shine е с по-малка трайност от оригиналното момиче, но пък е по - подходящ за сега, една идея по - лек!

# 372
Благодаря tuali, не знам за оригиналното момиче, но този съм го пръснала в 8 ч,преди да тръгна на работа и ето сега вече е 16 ч - аз го усещам осезаемо при всяко мърдане на главата. Simple Smile Умишлено не го поднових към обяд/обикновено тогава се пръскам/ , точно за да тествам докога ще го усещам върху себе си. И мисля, че поне до довечера ще ме държи. Единствено така с целодневна трайност без подновяване през деня, при мен се е държал Truth or dare madonna perfume, убийствен белоцветен аромат.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 16:39 от Lioness77

# 373
  • Sofia
Аз пък днес си припкам в облак от Musky Garden Mancera и съм мнооооого HAPPY.😁😁😁🎊

Иначе имам голям мерак да подушкам Ломбрето на Ермес.😁

# 374
Някой дали може да сподели мнение за Versace Red Jeans?

Общи условия

Активация на акаунт