Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от положителните и отрицателните възприятия за пудрените аромати в дискусията?
Кои са някои популярни пудрени парфюми, споменати в дискусията?
Кои са някои от любимите аромати на прах на участниците в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от положителните и отрицателните възприятия за пудрените аромати в дискусията?
Участниците споделиха положителни аспекти на пудрените аромати, описвайки ги като луксозни, уютни, нежни и секси. Някои от тях са ентусиазирани за аромати като Guerlain Insolence, Narciso Rodriguez for Her, Armani Code Cashmere, Givenchy L'Interdit , Bvlgari Omnia Crystaline , Chaanel No. 19 Poudre , Chloe Love и Valentino Musc Essence. Някои участници изразиха негативни възприятия за пудрените аромати, описвайки ги като прахообразни, сухи или свързващи се с бабешка пудра. Освен това бяха споделени преживявания с аромати, които са били разочароващи или несъвместими с предпочитанията на участниците.
-
Кои са някои популярни пудрени парфюми, споменати в дискусията?
В дискусията се споменават няколко популярни пудрени парфюма, като например Eliе Сааб Le Parfum Royal, Алая Париж, Нарцисо Родригес за нея, Guerlain Insolence, Bvlgari Omnia Crystaline , Jiл Сандер Simply Poudrée Intense , Armani Code Cashmere , Givenchy L'Interdit , Dior Joy и Chanel No. 19 Poudre.
-
Кои са някои от любимите аромати на прах на участниците в дискусията?
Участниците споделят разнообразие от любими аромати на прах, включително Guerlain Insolence, Narciso Rodriguez for Her, Armani Code Cashmere, Givenchy L'Interdit, Bvlgari Omnia Crystaline , Chanel No. 19 Poudre, Chloe Love и Valentino Musc Essence. Те също така споменават по-малко популярни аромати на прах, които не са получили положителни отзиви.
-
Кои са някои от споменатите в дискусията аромати на парфюм?
-
Как се извършва тестването на парфюми според участниците в дискусията?

Звучи много мой
Аризона позна,не е от моите
Харесва ми сам по себе си,плътен,тъмен и с дъъъъълъг шлейф....но е от тези,на които им викам "дамски". Сладък,ванилен и задушлив.Трърде сладък.От два часа чакам да се покаже пачулито,малко да ми светне,но го няма.Яко ванилия, от която ми става лошо на стомаха.Но въпреки това за сега ще си го запазя,нямам такъв "дамски" в колекцията си
Ако мога да с върна назад, на негово място бих взела Le Parfum in White. Той ми хареса и не ме задушава така !