Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 947
  • 694
  •   1
Отговори
# 360
Леле, момичетааа 01 юли е ей сега! Направо не ми се вярва! От друга страна, няма да се мъчите цял юли в горещините и да го мислите как ще стане, кога.... вашето минава и пак в началото на юли ще сте си вкъщи! Стискам ви палци много и ще чакам с нетърпение да кажете как сте!
Almadina, наистина, ние пишем отдавна и въпросите са доста изчерпателно коментирани. Не се дразни на мамите тук. Добре си дошла в групата! Hug
Отговарям ти набързо, пък момичетата, ако желаят, да добавят: за изписването е добре бебето да е с дълъг ръкав, защото наистина няма терморегулация. Има мами, които ще изписват с къс ръкав, но ще носят нещо за отгоре - така че подготви си. При мен искат да е с дълъг задължително.
Относно размерите - аз имам няколко неща 50 размер, но бебка няма 2 кг, а съм в 33 г.с. Повечето мами тук чакат малко по големи девойки и юнаци и мисля, че те са навзели 56ти. Та, имай и от двете, мой съвет, но повече 56ти.  А и е важно как върви бебето - ако си върви с нормални размери, по скоро 56.
Дано мамите не се разсърдят, че си позволявам да обобщавам така!
За промените във времето.... не знам какво да ти кажа, сигурно е възможно. Наблюдавай си, пък като виждаш, че не ти вярва лекарката, не я питай повече. Може да питаш после педиатъра, ако го прецениш, че няма да прояви скептицизъм.
Благодаря Simple Smile Отговорът е повече от изчерпателен и много полезен.
Не се дразня. Просто не видях някоя да се е оплакала, че са й се свили дрехите, като пере. И за обличането не видях някакъв преобладаващ процент мнения в полза на късо или дълго. Иначе си направих труда да прочета поне на 80%.
Бъдете здрави, лека бременност и лесно раждане Simple Smile

# 361
Наистина не остана...Heart Аз съм за края на юли и пак ми се струва, че е супер близо.People Baby
Два дни вече ставам рано и ходя на работа, след това се чувствам като смазана, бях забравила какво е, макар че не работя с децата сега. В понеделник мисля последно да си оформя нещата и пускам отпуска (5 дни) до 45-дневния болничен.
От вчера адски ми се подуха краката и все още не са спаднали... Как ще я караме юни и юли не ми се мисли, тежичко ще е. Animal Elephant
Ох... Нямам търпение да си гушна бебето. Има ли и други така нетърпеливи?
Да допълня, че купих много хубаво бебешко албумче от Хеликон. 🙂
Вие ще купувате ли?

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 19:44 от тинити

# 362
Аз съм харесала един друг, но не е изключено да ми подарят. Предният път ми подариха 2 . И двете си попълвах.
Още 12 дни и а съм в 45 дневен болничен. Мале, мале, да избутам до юли само.

# 363
Здравейте, момичета! Heart как сте?
Аз бях малко на системи, но явно така ще съм си - с контракции. По официалния термин утре влизам в 9м, по термина на др Стратиева - на 17 юни. Еми така ми се иска да я задържим още 1 месец вътре, защото сме мънички. Но и системите ми идват в повече - започвам да получавам странични ефекти Confused мрън!

За дрешките - взех по 5 6 броя от вид 56 размер - бодита, ромпъри и клинчета. Получих от моя близка много дрешки - от 50 до 62 размер. Мисля че на нас ще ни трябват 50 размер като за начало, защото аз самата съм се родила 2700 и едва ли малката ще е повече. Confused

Браво са хубавите новини от прегледите, браво на бебоците! Вече имате и дати за секциото, моят АГ още не ми казва нищо конкретно, но и аз живот и здраве ще съм секцио.

Хубава вечер! Hug

# 364
Аз нещо друго все си мисля ,когато си легна и съм с таблета и доста време ми седи върху корема дали вреди на бебка.Гледам да се обръщам на страни за да сложа и таблета върху леглото ,но все пак ...., Надявам се да е защитена и да не й вредя.Но ако върху корема си сложа и възглавница и после таблет ,нищо няма да виждам😀

# 365
За албумче си  мисля, ако някой ме попита от  какъв подарък има нужда. Ако не-ще си закупим:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 366
Момичета като ви чета найстина не остана много време. Ей сега ще дойде юли месец. Аз съм за края на юли, но не се знае бебка с какви намерения е. Започва да ме обзема страх от раждането Smiley и тези дни съм под някакво напрежение и се изнервям супер лесно. Не знам от хормони ли е или от друго... Гледам да напредвам всеки ден с покупките и днес купих три муселинови пелени от Кауфланд. Много ми харесаха, а и са на добри цени. Simple Smile

тинити Албумчето ти е много хубаво. Аз също искам да си подредя снимки на бебето, но не съм мислила дали ще взимам предварително. Може някой да ми подари. Smiley

Almadina Добре дошла в темата. Аз изпрах част от дрешките, но не забелязах да са се свили. Ще ги пера на 30  градуса. Само първата пералния я пуснах на една бебешка програма, която беше много дълга и на част от дрешките излязоха малки топченца, но просто не се съобразих с това. Иначе размери съм взела 56 и 62, но 62 ми се струват много големи.

Peoney почивай си повече ако имаш възможност и дано устискаш поне още малко.

# 367
С първото дете ми подариха 2 албума, които си ги попълвам с голямо желание. Сега (за да са еднакви) аз си взех същите, но момичешки Blush

Дрешките повечето са от баткото и от братовчедка ми (имам всякакви размери, въпреки че бебка върви едра). Не помня да са се свивали. По-скоро се разтеглят някои от носене. За изписването ще е с дълъг ръкав боди, пола и тънък чорапогащник Grinning Имам и тънка пелена. Като ви чета реших, че ще сложа и една шапчица за всеки случай.

# 368
И аз купих албумче-дневник. Имам мерак да го попълвам, дано намеря и време Simple Smile.
Някой беше питал и за термометрите, взех термометър на Браун за ухо.
Иначе аз вече стегнах багажа, ама то за допълване имам страшно много неща, които ще се сложат в последния момент-четка за зъби, бельо, киндъл и т.н.

# 369
На последния преглед с АГ си говорихме за датата на секциото, обаче сега като чета, че и при вас вече е планирано и започва да ми става много реално и близо всичко Flushed Планирахме за средата на юли, а другата седмица на прегледа ще си взема 45-дневния.
Почти всичко за багажа съм набавила, но не е "стегнат" Grinning
Дрешки имам всякакви размери, купих предимно 56 размер, а много близки приятелки ми дадоха и изведнъж се оказах с предостатъчно количество дрехи Simple Smile

За албумче не съм мислила... Ама аз си признавам, че не съм много по попълването им. Обаче хормоните след раждането може да ме изненадат Grinning

# 370
  • София
Peoney, стискай кълки и дано да си по-добре Hug

Много са сладки албумчетата! Аз май няма да купувам, ще го оставя за подарък.
А с пелените както нямах много сега се затрупах. Термометър имам един дигитален, ако се наложи ще купим друг, но съм малко скептична към електронните Thinking

# 371
Като свикнеш отначало да различаваш кога има температура и кога не, само с устни ще усещаш.
Аз имам електронен от Лидл ама хич не му хващам вяра.

# 372
Момичета, поръчах си украса за стаята на бебчо с името му. Като ги видях много ми харесаха. Ще ви го покажа като е готово. Иначе така изглеждат, много са сладки, ако някой реши мога да пусна и страничката. Една жена ги изработва ръчно. И момичешките са много сладички.

# 373
И аз се включвам само да ви кажа, че Ивентас имат намаление с 20 % на шишета, биберони, комплекти за хранене, като цяло, на Авент. Промоцията е до 30 юни. Спокойна събота на всички! Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 15:12 от ssd_

# 374
Тинити, много са красиви! Би ли споделила страничката?

Общи условия

Активация на акаунт