Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 137
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
Моето лепило е това
Скрит текст:

Някои видове фолиа лепи лесно и бързо/например едноцветните или хамелеоните/, но тези с цялата апликация са много лъскави и си трябва старание и техника.

# 661
  • София
esmeralda, защо не опиташ с леко подбутване на кожичките, когато си измила ръцете и намазала областта с олио? При мен това дава добър резултат - не пристъпват към нокътя, компактни са. Аз съм от неправоверните, които ги режат като махнат гела. Знам, че е тъпо, но много ме дразнят иначе.
Киселинната обработка също доста помага. Често след миене слагам нещо с киселина в моя случай най-често розова вода с 10-20% съдържание на киселина и каквато се намира вкъщи - лимонтозу, гликолова киселина. Както често се прави в темата,  лимонов сок или оцет също дават супер резултат. А вечер кремчето на CDN Cuticle Eraser.  Всяка киселина обаче, както е отбелязала Невена, прави кожата фоточувствителна. 

# 662
Момичета, развали ми се лампата и ще трябва да взема нова. Изчетох всичко на Невена и на Принцесата по темата, проверих повечето линкове, които сте дали(не се отварят вече) И съвсем се обърках от цените в Алли. Разликата е повече от половината сума.  Накрая се спрях на това,
[url][https://aliexpress.ru/item/32844651613.html?spm=a2g0o.cart.0.0.607c3c00igkn1p&mp=1/url],
но възможно ли е да ми върши работа?  Колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Нямам претенции да е нещо модерно и ново, но пък от вас разбрах, че с времето намаляват качеството на предлагания продукт. Като цяло се извинявам за поста си,  няма по-досадно нещо някой постоянно да пита каква лампа да си вземе, но ето че и аз стигнах до тук. До сега съм ползвала лампа на Лидъл с UV лампи, но изгоря. Същевременно от вас разбрах, колко е важно да инвестирам в добра лампа.

Съжалвам за, това че не успях да пркача правилно линк и да скрия смимката. Sad

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 16:28 от zlokote

# 663
  • Русе/Germany
Zlokote, аз съм с Мах (третата от твоя линк) и съм доволна.
Мисля и Плюса е добра, та която и да избереш ще си много доволна 😊
Продавача е с много поръчки, та и за него няма защо да се тревожиш.

# 664
  • Paris, France
Zlokote, първата и третата са идеални, втората, дето пише 36 вата не е. Разликата между първата и третата лампа.е, че Max пече по-сишно и на някои хора ни пари на кожата. Съответно изпича по-бързо. Ако не гориш и не се зачервява на слънце може да взимаш Макса.

# 665
Благодаря ви момичета! Heart Eyes

# 666
Да ви ъпдейтна със ситуацията при мен - днес ме сърбят целите ръце, лицето и шията. Нямам нито зачервено, нито подуто. Странно и чудно нито пръстите, нито кутикулите ме сърбят, дразнят или каквото и да било. И пак се замислих дали е алергия от лака. Маникюристката ми казва, че щом не е около пръстите, значи не е алергия, но в нета четох, че тъй като алергенът се пренася с кръвообращението, могат да се появят симптоми на алергия на други места по тялото.

# 667
# 668
  • Paris, France
 Повечето са много покривни, лесно се изпичат и държат. Трудно се разтварят. Сложи ГДкоко или GDcoco в търсачката и ще намериш много мнения. Струват си. Базата, топът им без лепкав не ми харесаха, макар че базата е ОК за над декларации. Реинфорсът им е много хубав.

есмералда, може да е алергия, може и да е алергия, но към нещо друго. В момента ми излизат пъпки по дланите, кожата ми на едната китка и в другия.лакът се бели, но не мога да виня гел-лаковете, защото от 2 седмици не съм се лакирала. Чистя със силни препарати и макар, че слагам ръкавици понякога тече и по кожата. В горещините.може и да е друго. Ако се появи същото при следващото лакиране е от геловете и трябва да ги спреш. Следващият път не оправяй кутикули същия ден, а поне 3-4 дена преди лакирането.

# 669
  • Sofia
Здравейте момичета,
От известно време се лакирам сама в домашни условия, не ползвам ел. пила, а само омекотител за кожички. В случая съм ползвала няколко такива, които вършат работа (neonail, indigo, snb), но много искам да си взема гелчето на CND. В сайта им за поръчка и регистрация видях, че трябва да имам курс, който аз нямам. Имате ли някаква идея от къде мога да се сдобия с гелче? Simple Smile

# 670
  • Русе/Germany
И аз съм с много странно балене по ръцете, но гел лаковете изобщо не мога да обвиня, от 1 месец и отгоре не съм слагала гел лак. Идея нямам от какво е иначе
Загледах се в линка на GDcoco на ккави цени са, аз защо имам спомен за по-скъпи лакове 🤔

# 671
  • Варна
Хич не са скъпи и под долар съм ги купувала

# 672
  • Русе/Germany
Хич не са скъпи и под долар съм ги купувала
Аз на такава цена съм ги вземала, та затова ги коментарах.

# 673
На мен така ми се белеха ръцете от дезинфектантите.

Някоя от вас пробвала ли е dipping nail kit и ако да, от кой сте доволни? Гледам, че Kiara sky са най-популярните, но са много скъпи.

# 674
Babydream©, може ли линк към твоя продавач?

Общи условия

Активация на акаунт