С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 135
  • 674
  •   1
Отговори
# 570
Равена, на 156 места пишеш, че си на 50, а тук се държиш като на 15, кви са тез чуденки тип 7ми клас, не знам...

# 571
Равена, на 156 места пишеш, че си на 50, а тук се държиш като на 15, кви са тез чуденки тип 7ми клас, не знам...
Така е на пръв поглед, но всъщност поста май е много повече с цел споделяне на едно попреляло вълнение, отколкото реална нужда от инструкции за безопасност.

# 572
С възрастта се вдетиняваме, викаш Laughing

# 573
С любовта...

# 574
Ей го Вяско ми звучи например напълно безопасен. Джентълмен.

# 575
Simple Smile Опасно безопасен чак. Тва към мен си, де.
Лори, гледай на предната страница с малко агресивност и щипка риск как нещата стават от раз, недей ме занулява тъй ся...

# 576
  • София
Аз съм ходила така на 2 домашни срещи. Беше някакво измислено, тегаво и друга среща нямаше. Според мен, показва отчаяние да го видиш на всяка цена. Аз така се излъгах за единия, защото имаше яка снимка с дълга коса. Която се оказа от преди 10 г. 👻🤦

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 11:17 от Rockstar

# 577
  • София
Нагледен пример за "червените лампи" и как жмим.

# 578
Без да анализирам и критикувам - жена на 50, от отворен брак излязла хем и трудно преценява с кого, къде и кога да влезе в интимност - също би могло да е сигнал.
Регистрирайки се в сайт за запознанства, все пак не очакваме да завалят културно-масовици, макар че има немалко двойки и по този модел създадени.

# 579
  • София
За отворения брак не зная, но ако не е бил такъв - с времето е възможно да се губи тренинг за общуване с потенциални любовници.

# 580
  • Пловдив
За отворения брак не зная, но ако не е бил такъв - с времето е възможно да се губи тренинг за общуване с потенциални любовници.
Е, то в колко теми вече се случваше жени, омъжени още от студентските си години, да се хвалят как ги чаткат идеално нещата с отношенията с различни хора, при все, че те си стоят само в своето гнездо по 1-2-3 десетилетия и нямат челен опит в любовните срещи с други хора... Simple Smile И в същото време твърдят, че необвързаните хора уж нямали опит с отношения с други хора.

# 581
Ами, и в тази тема ще го напиша- който си го може- го може, който не го може- завижда Simple Smile Без лошо чувство, аз така го виждам.

# 582
Хубавото на интернет общуването е, че можеш да направиш селекция преди срещите. Стига реално да можеш Simple Smile
Ми, освен да се мъчиш между много искам, но не ми стиска от страх.
Акъл няма да давам, но защо изобщо трябва терен с ограничена площ, разходките забранени ли са?
Не, не са. И аз смятам това да му предложа. Единственият проблем е, че почна да застудява.

# 583
  • Пловдив
Ето такава жена би ме отблъснала с безотговорните си действия, с отвратителното си отношение и с прехвърлянето на собствената си вина върху мъжа:
Скрит текст:

И всъщност по подобен начин ме е отблъсквала жена в средата на 20-те ми години, но рано-рано се спасих, преди лошото отношение да е станало много по-зле. Simple Smile

# 584
Жреб, не е по темата, ама аз когато се влюбвам и разлюбвам, нищичко не ям, когато съвсем ми се скапе здравето също, тоест за да съм във форма, трябва да съм нон стоп в драма. Ти нали не искаш това?

Общи условия

Активация на акаунт