Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 127
  • 979
  •   1
Отговори
# 765
  • Някъде там
Нови снимки на прекрасното люксембургско бебче. 💓💓💓

# 766
Снимката е правена през декември от Кейт
Кларънс Хаус я споделиха

Снимката е мила сама по себе си. За мен обаче плашещо реалистично отразява един гаден житейски факт - остаряването. Когато ролите са разменени и детето е опора на баща си, а не обратното.
Не наскачвайте веднага - това са моите мисли, като я гледам, а не че такова внушение е било цел.
Присаждането на коса поне според интернет е страхотно болезнена процедура по време на възстановителния период. Имаше статия относно Тръмп, че си е правил такава по настояване на първата си жена Ивана и дотолкова е бил гневен от болката, че я е нападнал и изнасилил за отмъщение.
Такъв им е гена, по-добре да си го носят достойно. А прическата на Хари на живо сигурно е пълен потрес, защото когато пиргите са дълги и рошави още по-натрапчиво се забелязва оредялата платформа.
Изглежда добре само на снимки фронтално. Да не говорим за вълнясалия врат.

# 767
  • София
Голямо сладурче е малкият люксембургски принц. Особено на втората снимка...

# 768
  • Някъде там
Голямо сладурче е малкият люксембургски принц. Особено на втората снимка...
Нали. Толкова изписано бебче.
Добре че го пускат често, да му се радваме и ние.

# 769
Много хубаво това бебенце Heart Радвам се, че му споделят снимки, така отблизо. Голям сладур, пу-пу!

# 770
Хубаво е бебето Heart Eyes

dariVale,
Скрит текст:
мой близък се подложи на присаждане на коса и то на съвсем малко място, в чужбина го прави. Ужасяваща болка по 2 въпреки успокоителните. Веднъж те бодат, за да извадят фоликули, втори път пробиват и ги слагат. Освен това няма гаранция, че след нягоя година няма да опадат пак.

Затова според мен, ако Уили искаше, щеше да го е направил.
Точно това си помислих и аз (като твоя коментар), във връзка със снимката. Въпреки че ако трябва да съм честна, на Чарлз бих му дала 65 г някъде.

# 771
  • София
Не мисля, че болката е това което "спира" Уилям да си присади коса. Просто човекът го приема като нещо случващо се и явно не му е важно да има перчем.

# 772
  • Някъде там
Не мисля, че болката е това което "спира" Уилям да си присади коса. Просто човекът го приема като нещо случващо се и явно не му е важно да има перчем.
Според мен на всички мъже в кралското семейство не им са важни тези неща. Чарлс, Уилям и Хари си изглеждат съвсем нормално за мъже на тяхната възраст. Честно казано повечето крале и принцове не се интересуват от тези неща и по добре.
За болката от присаждането на коса, друго мнение имам с опит на двама много близки, но всеки човек има индивидуален праг на болка.

Рания вчера на среща с производители организатори на онлайн платформа за доставка на домашна храна. От двореца също са поръчвали от платформата и са били много доволни от храната.
Страхотна снимка. Много ми харесва на нея.

# 773
По-добре да не си присажда. Макар че едно време косата отклоняваше вниманието от конската му физиономия и клюнест нос, а сега бият на очи само едни дълги зъби и нос.
Прекрасно лйксембургско бебе, родителите му сияят до него.
Много шикозна Рания, както винаги Hands Plus1

# 774
  • София
Няколко стари снимки, изскачат ми оттук оттам
Красива рокля

Джорджи

Ку-ку

Гъделичкане?

# 775
И от мен стара снимка. Кралят на Бутан си бъбри с Максито по време на чаената церемония след интронизацията на японския император, 2019-та
Скрит текст:

Бутанското бебче, също много сладко:
Скрит текст:
(да не повтарям снимката, не помня)
Още не са обявили как ще се казва.

# 776
  • Някъде там
Качвани са снимките на бутанчето, но това няма значение. Да и то голям сладур. Уж казаха на рождения ден на майка му че ще кажат името до няколко дни, но още не са.
И те голямо криене на това име. То вече ще "проговори" те името крият. 😉😀

И от мен стара снимка, но страхотна за моя вкус, аз нямам проблем с дълбоките деколтета.

# 777
  • София
И аз нямам проблем с тях (деколтета), когато са красиви Simple Smile
Прекрасна снимка, това е цветът на Маделин за коса.

# 778
  • Някъде там
И още красиви снимки според моя вкус. Много ми харесва Меган в тази рокля и прическа.

# 779
Много хубава Меган, първите две снимки  не съм ги виждала. Вдигнатия кок много й отива.
Бутанското бебе тъй и не мога да го видя отблизо. Момче ли е? Името също не знам дали са обявили.

Общи условия

Активация на акаунт