Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 51 168
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Червената на мен също ми харесва, обаче много се цапам с нея. Но въпреки това предпочитам такива четки пред силиконовите. Като стана на въпрос - някой с впечатления за другите 2 принцеси - оранжевата и лилавата? Thinking

# 391

Здравейте, някой изпробвал ли е този измиващ гел? От скоро е по магазините.

# 392
  • София
Ползвала съм от серията с грозде скраба - не съм видяла кой знае какъв ефект, освежава. Взех и мицеларната вода, но ми е много мъка да я изхарча, не почиства добре, пари ми на очите, абе...
За разлика от нея обаче, интимните им гелове са много добри.

# 393
На Гарние розовата мицеларна вода , която е на промо в ДМ добра ли е за махане на очен грим , щипе ли ? Или нещо друго да ми препоръчате, което не дразни очите .Благодаря.

# 394

Това е моят фаворит от Есенс. Не знам дали някой от вас си спомня тъмносинята Класик на Голдън Роуз - едно тумбесто шишенце със силно сплескана четка. Продаваха я масово по левчетата до 2010 (май тогава за последно я купих) и извиваше миглите като с миглоизвивачка.
Тази повтаря ефекта 1:1. За съжаление и тя като всички спирали върху очите ми се рони, но при приятелките ми не се рони... Явно е до мигли... Дава дължина и извивки. Страхотна е!

# 395
Никога не съм пробвала есенска спирала, защото не мога да съм сигурна, че не са отваряни преди да я купя.

# 396
Е, моите са си лично отваряни от мен.  Личи си когато я отваряш за първи път Wink

# 397
Е, моите са си лично отваряни от мен.  Личи си когато я отваряш за първи път Wink
Коментарът ми не беше към вас, а наблюдение.
Проличава дали ти си я отворил за първи път, след като си я отворил  купил..  затова предпочитам Мейбълин и Лореал спирали, защото няма как да ги отварят. Simple Smile

# 398
  • Чукарландия
Аз съм много доволна от ето тази на Микса. Не дразни очите, за суха и чувствителна кожа.

# 399
Момичета,ако имате новата брошура,може ли да я снимате?Че нашите булю-булю продавачки много я пазят бре....

# 400
А, съм си върл фен на спиралата лаш сенсейшън, както не малко пъти съм споделяла. За ежедневието е супер, но аз все си търся уау драма ефекта. Почти не ползвам друг грим по лицето си, залагам на спирала. Споделете ми за макс фактор спиралите, искам дължина и обем на миглите. Какво да потърся? Моите са нежни и фини мигли. 2000 калории, или тази кърл? Wear Lipstick

# 401
Момичета,ако имате новата брошура,може ли да я снимате?Че нашите булю-булю продавачки много я пазят бре....
Dm: https://broshura.bg/dm/dm-broshura-do-24-06-20
Lili: https://broshura.bg/lilly/lilly-broshura-do-30-06-20

# 402
2000 калории, или тази кърл? Wear Lipstick
2000 е обикновена спирала.
Харесвам All in 1 Aura
https://www.aura.co.rs/en/mascaras/484-3d-lash-mascara--all-in-1
Имам една вкъщи, която прави страшни драма мигли, но не се сещам чия беше. Но много се омазвам аз с нейната четка. Като се прибера, ще я погледна коя е. Иначе и аз основно ползвам Lash sensational.

# 403
И аз питах за 2000 калории, тук я похвалиха. Купих я на намаление от ДМ, но нещо не ми харесва, зелената на Голдън роуз прави сто пъти по-хубави мигли.
Определено не струва 20-те лв.

# 404
Ой, в Лили боята ми за коса на Фито е намалена. Ще се ходи скоро.

Общи условия

Активация на акаунт