КАУФЛАНД - тема 43

• 57 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Верея сиренето изобщо не ми харесва на мен, въпреки бче преди ми харесваше, а Елена за мен не е отровно солено, съвсем нормално си е, просто не е безсолно.
Тази смес в Лидл трайна ли е след отваряне?

# 661
Ако питаш за кравето и биволското от Лидл, то е във вакум по 400гр.
Ние бързо го изяждаме след отваряне и не мога да кажа колко издържа. Но поне седмица мисля, че издържа.
Вземи едно за проба и виж дали ви допада на вас. На мен лично ми е малко солено, но на мъжът ми му е идеално.
Все ме пита що не съм купила от него, а някакво друго Joy

# 662
  • СОФИЯ
Ние взехме охладител и не сме доволни.
върнахте ли го?
Аз все си мисля, че е като вентилатор  Simple Smile
Купувала съм от друг магазин за къща в провинцията. Точно като вентилатор, който все пак духа студено, в зависимост от температурата на налятата вътре вода. С лед вместо вода духа по-студено. Не може да се сравнява с климатик, но на мен ми вирши работа за епизодично ползване.

# 663
Мисля, че  може да се върне във всеки магазин. Поне аз съм връщала преди 2-3 години.

# 664
Допълних комплекта за банята със сапунерка за 2лв. и чашка за 2.50лв

Купих и  вакумирано филе Елена на Брей за 18лв/кг. На касата излезе друга цена, но на информация ми върнаха разликата.
И две тарелки пипала на калмари за 6.50лв/кг. Имаше и мрежа 5кг картофи на Компир по 2,70, но тях ще ги взема следобяд, че бях пеша.
Отново съм доволна Grinning

# 665
Лайка Сапунерката и чашката къде ги намери, къде стояха?

От Филе Елена на Брей не очаквай много. Ние го пробвахме вкъщи, по-скоро бих купила на друг производител другия път. Ръчно осолената шунка Шварцвалд ми харесва повече - в фолирана опаковка слайс, цена 2,89лв за опаковка.

# 666
Взех филето за голяма почерпка, която предстои и ще има и други мезета, та да има разнообразие.
В кошовете с нехранителни изкарват явно продукти от склада със задраскан баркод. Такъв беше целият комплект за банята, който купих. Те са си отделни артикули, но от една серия.
Оглеждайте се какво има при вас. С бял етикет си бяха, а не с червен.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:48 от Лайка

# 667
  • Карлово
Два дена се оглеждам, при нас НИЩО. Само глупости с по 30% намаление.

# 668
И при нас няма.

# 669
Миксерчето за фрапе на Нескафе е наистина супер. Леми, благодаря Heartpulse за препоръката в другата тема, щях да го пропусна. Мислех да разбивам в блендера, но къде ти, толкова омазване на чаши...така директно в чашата за фрапе, много голяма и стегната пяна прави, по-хубава от всяко фрапе, което съм купувала.

# 670
Днес оставих една торба пари в К, и забравих за миксерчето.
Купих си моп пеперуда, зехтин, бира, вино, мляко, хлябни глупости, маслини каламата...
Абе пастата за зъби нали беше 3 лв на промоция. Вдигнали са я, вече е 3 и нещо...

# 671
Лъки, каква бира взе? Сподели, че ти си ни алкохолния гуру. Bowtie

# 672
Аз взех бленд а мед 140ml. за 3.60лв.
Нали сега има отстъпка за избрани продукти на марката.

# 673
  • Русе
Ние отидохме уж само за един чувал картофи, ама... сухи пасти, меденки, диня, олио, кори за баница и 18 лв оставихме. Забравих да си взема резервна гъба за мопа и ме е яд. Оня ден ММ я унищожи, като я заля с гореща вода. Щях да го убия. Имаше още мноого живот в нея.

# 674
Какво й стана от горещата вода? Astonished Винаги ползвам гореща вода за мопа.

Общи условия

Активация на акаунт