Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 251
  • 749
  •   2
Отговори
# 645
Dory, тази ли е Нина-та? https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Rose-Extase-43676.htm
Ще ходя да я тествам, много вкусен състав.
Събирам отзиви за Dyptique Tempo https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Tempo-48680.html
Много ли е мъжки? Във Фр. го оприличават повече на мъжки парфюми и на вездесъщия Коромандел, разбира се.
да, тази https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Rose-Extase-43676.html

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 23:17 от Dorry88

# 646
Този парфюм ми беше най-удобния през изминалата зима. В него нищо не ми е в повече и нищо не е в недостиг. Оказва се, че лесно харесвам парфюми с рози, сътворени от Мосю Кюркджиян. Rose Extase Nina Ricci ми прилича по нещо на Delina без да е толкова превземащ пространството.

# 647
Всички тези рози, които напоследък описвате - Delina, Rose Extase... си ги представям като приличащи на Modern Muse Le Rouge, който ужасно не харесвам. Имат ли наистина нещо общо, ако го познавате? За мен той е локум от рози.

# 648
  • Deutschland
Азалия🌺, не познавам Modern Muse Le Rouse, но и двете Делини изобщо не са локум от рози. Ако бяха, със сигурност нямаше да ги нося. И да поясня, че не съм розофен.

# 649
Азалия, за мен нямат много общо. Розата е различна и в трите. Локумена ми е само в Делина, но даже и там не точно. В Музата е по-червена и по-малко уплътнена от Розе екстази. Музата, според мен е за топло време. Там се усеща червеното френско грозде, което придава хрупкавост и сочност. В Музата плодовете са "пресни", много леки, а розата е тип градинска и е млада. Единственото общо с Розе екстази за мен е, че и двата много ги харесвам, но Музата е изключително нетрайна върху моята кожа - изпарява се максимум до час. В Розе екстази, розата е точно розова, много плътна и ароматна. Малините тук са ми не изцяло пресни, не са и захаросани. Поставени са като малинов крем, в който се е запазил плодовия аромат. Добре стои в по-хладно време.

# 650
Азалия, щом Le Rouge ти е локум от рози, значи Delina ще те довърши. Тя е още по-натегната и сладка роза.
Като цяло, колкото хора сме, толкова и различни мнения ще получиш. Затова ако имаш възможност - проба.

# 651
Разбира се, парфюм с такава цена (Delina) - само с проба. Просто исках да си представя по-осезаемо и да преценя дали и проба ми е нужна, но клоня към не. Благодаря ви! 🌺

# 652
Дами, аз още продължавам да издирвам аромат на кокос и портокал Simple Smile Излезе ми реклама за 20 процента намаление на Дъ боди шоп.Видях, че имат спрейове за тяло с различни аромати.Според вас твърде химични ли са?

# 653
A има ли нещо общо Роз Екстаз с Клоето?
Аз съм в трудни отношения с розата - в едни парфюми ми харесва, в други не.
Най-мразя роза, която ми на помня онея мускалчета на бълг роза.
В Идола ми харесва, в Клоето ми е много натрапчива.

# 654
#densy, може ли няколко думи повече за Andromeda TT-постоянно го поставям в количката и го махам 😁Става ли за топлото време?

# 655
Дами, аз още продължавам да издирвам аромат на кокос и портокал Simple Smile Излезе ми реклама за 20 процента намаление на Дъ боди шоп.Видях, че имат спрейове за тяло с различни аромати.Според вас твърде химични ли са?
Пробвай Demeter Fragrances - the Library of Fragrance. Ето го кокосът: https://www.notino.bg/the-library-of-fragrance/coconut-odekolon-za-zheni/
Имат и портокал с мандарина. Може да се наслагват.
Бюджетни са и имат добри попадения. Аз си взех Salt Air, сега се точа на Pistachio Ice Cream и Fresh Brewed Coffee.

# 656
  • Бургас
Всички тези рози, които напоследък описвате - Delina, Rose Extase... си ги представям като приличащи на Modern Muse Le Rouge, който ужасно не харесвам. Имат ли наистина нещо общо, ако го познавате? За мен той е локум от рози.
Нямат, Тикве много са различни, аз също не понасям Muse Le Rouge.Делина аз съм писала много пъти, че върху мен е много подобен на Бърбъри Боди Тендър и си държа на това, защото всички сме различни с различни кожи и възприятия.Разбира се Делина е много по-качествения, траен и излъчващ парфюм, по- плътен е от Тендър, но няма как човек да не забележи тази прилика, поне на моята кожа са много близки и заради това не си купувам Делина.Всъщност Тендър е много добър парфюм за парите си, аромат за днес-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Градина от бели цветя, един от най-красивите парфюми в своя клас, романтичен и описващ ме изцяло.Heartpulse

# 657
От два-три месеца не понасям бели цветя, а страшно много ги харесвах, вкл. и тубероза....Сега направо ми обръщат стомаха, а по мое мнение белоцветните аромати са много женствени, някак си по блондински ми звучат 😊

# 658
#densy, може ли няколко думи повече за Andromeda TT-постоянно го поставям в количката и го махам 😁Става ли за топлото време?
Да става. Много прилича на Ерба Пюра Соспиро, но е по-свежа, цветна, лека и мускът не е така завладяващ и натрапчив както в Ерба Пюра. Много хубав парфюм е, но не знам дали е за теб.
Тя е за мен от парфюмите ,който колкото повече носиш, толкова повече ти се носи и се пристрастявам. На такава вълна съм, но ще ми мине и ще я оставя, познавам се. После в студено време ще си нося Ерба Пюра.

# 659
Аз си купих Body tender именно заради коментари,че прилича на любимата ми Делина и е бюджетен,наистина за парите си е попадение,но при мен няма грам ама грам прилика за съжаление,хубав е,секси,непретенциозен,но за моето носле няма нищо общо с Делина.
Днес за не знам кой ден подред съм с Фльор Муск ЕДП НР....това ми е новата любов и съм като омагьосана,нарочно не стрелям във Флорала,понеже съм сигурна,че и там ще се влюбя,а не искам да изневерявам ЗА Сега:)))

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:52 от Calabria

Общи условия

Активация на акаунт