Абонаментни кутии в България - Тема 12

• 56 190
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Здравей,

Парфюма 7.5 мл. ли е?
Може ли снимка?

Не. Мострата е 1,2 мл.

# 736
Аз първа писах на Кибрит, че искам интимен гел и много се радвам, че го изпълниха Simple Smile

# 737
  • Wonderland
Ох, Кибрит изглежда страхотно този месец! Чак ме е яд, че не избрах него. Всичко в кутията щеше да ми е от полза. Зълва ми ми предотстъпи сапунчето за лице и серума, но страдам и за интимния гел и чайчето Grinning Признавам, че видях Jorgobe и се отказах, знаейки, че пак ще е крем, а съм пълна с такива..

# 738
Всички ли получихте Кибрит? Аз още не..🤔

# 739
Вчера получих. Но вече край, спирам с кутиите, задръстих се 😀

# 740
поредната ми myfullbox с 9 продукта по избор.

# 741
Винаги трябва да има и критично мнение. Joy По принцип съм фен на Кибрит от последните 4 кутии, но за октомври не ми хареса толкова. Да започна с позитивното - кремът е с много хубав състав, околоочния серум също е ок - с чувствителни очи съм и не ми дразни, което е супер. За интимния гел - много внимавам какво слагам на това чувствително място. 😄 Засега ми се струва ок, също не дразни. Плюс е , че послушаха хората какво искат от коментарите.Simple SmileИиии до тук 😄 Мицеларнато вода не ми хареса. Сапунът за лице с активен въглен - big no. Не бих си мила лицето с такъв продукт, изглежда ми агресивно, макар и да е био, веган и прочие. Все пак ми е интересно, ако някой го е пробвал - да даде мнение. Много ли изсушава и опъва? И последно - веднага си отворих чая понеже съм голям любител на екзотични чайчета, дори колекционирам - еми, сори, но е ужасен:((( Тъпо ми е, че го отворих и най-вероятно ще трябва да го изхвърля.Sad

# 742
  • София
На мен сапунчето ми хареса, не изсушава много (аз съм със смесен тип кожа). За чая съм на същото мнение, добре че ММ го хареса, та няма да е фира. 😊

# 743
Кибрит ми отговориха, че имат проблем и забавяне с половината кутии и ако още я желая ще я получа края на другата седмица.
Ама естествено, че я желая, писах им на въпросите какво искам да има в октомврийската кутия и те го изпълниха, как да не я искам ?

# 744
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой поръчал Bellebox случайно да не я е получил, защото аз си чакам?

# 745
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да ви попитам за мнения за следния продукт от Фулбокс
Крем-база за лице LANOLIPS Lano Face Base Day Cream, 30 мл.. Как го ползвате?

# 746
Като крем, който е подходяща база за грим... Аз съм много доволна от него - кожата ми е много чувствителна.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 19:43 от jazzzzy

# 747
  • Варна
Май е време за нова тема

# 748
  • София
Само мен ли ме дразни триенето на коментари?  И  кибрит не са единствените... Всички така действат... Пише 4 коментара, отварям- един...

# 749
Само мен ли ме дразни триенето на коментари?  И  кибрит не са единствените... Всички така действат... Пише 4 коментара, отварям- един...

Аз виждам 4 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт