А пюре със спанак има на Ганчев и е без сметана-спанак с картофи и моркови. В него обаче има и домати и краве масло. Аз смятам утре да дам от него на Преслав да видим дали ще го яде.
А пюре със спанак има на Ганчев и е без сметана-спанак с картофи и моркови. В него обаче има и домати и краве масло. Аз смятам утре да дам от него на Преслав да видим дали ще го яде.
А пюре със спанак има на Ганчев и е без сметана-спанак с картофи и моркови. В него обаче има и домати. Аз смятам утре да дам от него на Преслав да видим дали ще го яде.
А пюре със спанак има на Ганчев и е без сметана-спанак с картофи и моркови. В него обаче има и домати. Аз смятам утре да дам от него на Преслав да видим дали ще го яде.
Каша с пшеница ли се дава или пюре с глутен и вече познати зеленчуци, за да се знае от какво е реакцията, ако стане нещо 
имам някакви надежди, че ще стане номера. 
Имам една, която ми дадоха от форума, но тя е за захранване от 6мес. Искам още една за сравнение
Сега много искам каша да му дам ама съм купила млечна на хумана /нали незнаех ,че има различни варянти/ та сега ще търся да купя безмлечна и ще пробваме. 
А да ви попитам, кога давате плодовите пюрета
Аз когато и да опитам Ема не ги иска - стиска устата и за по-убедително върти глава
По случая баща й ще прави чиизкейк довечера
и въобще не съм погледнала дали са безглутенови
. Ама така или иначе не съм давала та все тая. Ще проверя и ако съм улучила без да искам правилната опаковка ще започна да давам. Кашата на хит е с глутен и ще чака за нея докато педито не каже старт на глутена. Чаша с накрайник не съм вземала - все си мислех, че това е за след 9-10 месеца ама май като ходя сл.път ще взема и ще видя дали няма да му хареса. Иначе спанака Иван го яде като най-вкусната манджа на света - аз такова нещо не мога в устата си да сложа, ама не защото ми е забранено, а защото има вкус на ....
. Иначе за хемоглобина зеленяшите не помагат особено, защото желязото в тях е трудно усвояемо и почти на 100 % се изхвърля с изпражненията. Месото му е майката - там е по-малко, но се усвоява по-добре. И всъщност и ние си ядем всичко, просто пюретата с морков ги яде с отвращение
. Отваря широко уста и като почувства вкуса и прави едни гримаси не си е работа... Ама като преглътне отваря пак уста - може би си мисли, че следващата лъжица ще е с нещо по-различно и пак гримаса и така цялото бурканче отива. Ама като му е вкусно нещо направо се тръшка ако му забавя лъжицата... Абе няма на кой да се метне - ние с баща му също сме си лакомници та той няма как да е злояд. Препоръчани теми