МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 120
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Веси, Хип имат със спанак, обаче е и със сметана, а има и пълномаслено прясно мляко в него  Rolling Eyes

И е ГАДНООО  Sick

# 211
Цеци, възхищавам ти се, наистина  Peace Аз не знам дали бих могла да постъпя така. Една съм "мека Мария". Ама Кристина не заспива на ръце, така че поне за това няма нужда от превъзпитаване.

boriva, направо студена пот ми изби докато ти четях постинга. Тия мръсни цигани заслужават  #2gunfire и пак ще им е малко  Twisted Evil
Дано детенце да е добре вече и да се чувства спокойно. Днес е хладно, дано да си отспи, че кой знае и на него какво му е милото. Ние сме с вас, мила!  Heart Eyes

...обаче вече си играе само на земята или в количката,на леглото не го оставям дори в мое присъствие. Naughty

И Кристина е на пода, ама сега се чудя къде да си дяна цветята. Вчера баща й я хванал на местопрестъплението докато дъвче една маранта, а аз днес я хванах тъкмо в момент когато беше хванала едната саксия и се канеше да я обърне, беше я наклонила даже...

# 212
Борива, мила, нямам думи просто, аз така ги ненавиждам мангалите, ама това е тема на друг разговор, дано изследванията на детенце са добри и да отшуми този ужас, горкичкото, да му лепнеш една сочна целувка от нас с Али.

--------------------------------------------------------------

Мерси за комплиментите, тя мойта девойка не случайно има вече 3 годеника Crazyкой от кой по-хубав JoyАма Веси мерси  и аз веднъж да отнеса един комплимент, и аз си я харесвам така косата,  доволна съм, само дето ме мързи да я правя.

Да ви се похваля диването си има нови мебели, легло и скрин с гардеробче, махнахме решетката на леглото и нощем го прилепям до нашето, та ни е малко по-широчко вече. На мебел Джен са, ама не ви ги препоръчвам изпълнението е под всяка критика Twisted Evil

# 213
Борива аз сьм сигурна,че скоро ще се похвалите,че сте добре.

Ели честит рожден ден и от нас.

# 214
Честити ви мебели, Дейзи Grinning Да си ги ползвате със здраве.

Аз дадох днес спанак на Маги. Взех едно на Хип и едно на Ганчев за проба. Аз мислех да не взимам Ганчев въобще, но в нашето магазинче имаше още един вариант със спанак /някаква яхния се води/ и взех от него. Но тази яхния е с домати и кромид лук и за това дадох първо на Хип, защото е по-изчистено. Аз,често казано, нищо не усетих от тази сметана в пюрето. И понеже ми се стори отвратително на вкус Sick Sick Sick му сложих малко морков с ориз на Хаме и малко АМ. Макар, че сложих по толкова малко, че в крайна сметка нищо не се усещаше от тях. Но на Маги не й направи никакво впечатление отвратителния вкус Shocked Хапна си 4-5 лъжички без никакви възражения Grinning Може пък и тя да си пада по зелениите, като мен. Макар, че аз такова пюре не бих яла Naughty Grinning

# 215
И аз за пореден път пробвах да дам спанак , но едва изяде 1/3. Точно тази яхния ужасно е.

Ето малко снимки и от нас.Някой са от преди месец , но сега ги свалих от телефона

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52603
                                          и

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57957

# 216
boriva от сърце ви желая изследванията да са добри и малкия сладур бързо да се възстанови  Hug

При нас положението също е много лигаво. Непрекъснато го мъкнеме на ръце и се правиме на клоуни само и само да не реве истерично защото просто не се издържа.Майка ми си е тука до петък и за сега ме отменя ама после си оставам сама и ще трябва да се превъзпитаваме /ама как ще стане идея си нямам/На Алекс такива номерца да го оставя да си реве не му минават /та той с това се забавлява  Tired/ Мислиме на море да отидеме за десетина дни и само това ми е надеждата ,че разнообразието ще му се отрази добре и ще се попромени ама си давам сметка ,че май много филми гледам  Crazy по скоро ще се истормозиме и ще се прибереме на третия ден.
Отдавна не съм показвала снимки та сега ще пусна за тези които имат кротки бебчета и време да поразгледат /малко са омешани ама нямам време да ги оправям/
А аз ще чакам Алекс да заспи довечера и наспокоиствие да я видя снимките на deizy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57955

# 217
Днес май ни е ден за снимки  Joy
А за срещичка гледам някой спомена което е страхотна идея дано да сме си тук за когато се разберете  Grinning
А на Алекс нещо кашата хич не му харесва 2 пъти се опитвам да му дам и все така трудничко хапва ама аз май нещо немога да я направя все ми седи с бучки вътре не се разтваря това чудо .Взела съм царевица и ориз .

# 218
  • Варна
miki3, гледай водата да е достатъчно топла и сипвай кашата постепенно, като постоянно бъркаш. И на мен в началото ми ставаха бучки, но после свикнах. Hug

# 219
Ели, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици и от мен !   bouquet
Веси, Sunval имат спанак с картофи. Аз преди няколко дена го предложих на Ивката, но тя не го одобри  Sick Явно ще е като майка си и баща си - няма да обича зелении, а е полезно  Rolling Eyes
boriva, дано всичко е наред с малкия красавец newsm17 И аз на твое място щях да се самоизпиша от болницата  Heart Eyes

# 220
Здравейте момичета Hug
Днес цял ден спим, то време само за сън!
Наваксваме си заради уйкенда, ходихме при бабите и толкова много хора му се радваха на Бобко, че събота вечерта се съдра от рев за сън и от превъзбуда, повече няма да повторя тази грешка.
Утре сме на изследвания - кръв и урина Praynig
Дейзи,страшна сладурка е Алито!Наистина си приличат с моя дебелун,по гривничките на краката и ръцете и издутите бузки. Grinning
Дейзи, всички сте много красиви, какви снимки сред природата, направо СУПЕР, на шезлонга... нямам думи. Али има много хубава блузка с октоподчето, такава иска и Боби Peace
Браво, браво!
Оставяла съм го да си пореве,ами не спира,по 1 час ми е ревал и накрая го вземам и пак става на неговата. Абе що ми се струва че кърмените бебета са по глезени newsm78
И аз така мисля, то си е естествен процес!
Аз мисля , че и сега децата разбират какво им говориш , или по-скоро усещат по тона , дали е одобрителен или порицателен. Naughty
 ...Сега съм я забелязала , че колкото и да се лигавя заедно с нея , само малко да променя тона и изражението , тя застава сериозно и чака следващата усмивка. ...Естествено не минава без гушкане и люшкане (но дори и аз изпитвам необходимост от това) ,  но не е ежедневно и ежеминутно.
Определено ДА, и аз като застана сериозно малкия също е сериозен и чака усмивките на мама, УМИРАТ за тях!

СПОКОЙНА ВЕЧЕР от нас Hug

# 221
Здравейте, днес най-после започнах захранването. Дадох но Али 4лъжички пюре от ябълка и на нея мисля, че й хареса

# 222
Boriva стискам палци всичко да е наред с Преско fingerscrossed
Ние вчера хубаво се напразнувахме  Laughing Даже Катето Н и Преслав ни бяха на гости Laughing Беше лудница , баби ,бебета Crazy
Катето упорито атакуваше Преслав ,а той се държи високомерно, голям майтап бяха. Ще кача снимки. Целувки от нас Heart Eyes

# 223
Здравейте, днес най-после започнах захранването. Дадох но Али 4лъжички пюре от ябълка и на нея мисля, че й хареса

Дано да върви захранването ви по-добре от подготовката за него Grinning

Преди малко дадох на Маги пюре от праскова на Хело и като че ли това са най-хубавите плодови пюрета, които съм давала до сега. И понеже са доста гъсти се наложи за първи път да го дам и плодовото с лъжица, а не с биберон, както другите. За мое учудване Маги правеше много повече учудени гримаси отколкото със зеленчуците newsm78

# 224

Общи условия

Активация на акаунт