Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 38 611
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, Фанола се отми ужасно. Косата ми е всевъзможни цветове Sad все едно съм боядисана с най-евтината боя от магазина. Жълто в корена, бяло в краищата, светло сиво..че и с лилавия шампоан се измих и е още по зле Sad Утре ще ходя при едно момиче, което преди ме правеше с Лакме и бях доволна. Тя отдавна се е върнала на Алфапарф. Мен това ме устройва защото си харесвам тази боя и по си я познавам. Но каза,че за да се махнат тези отенъци и да се уеднакви косата ще трябва изпиране с блондор. Преди бяхте писали за тази баня с блондор. Сега ще се върна да прочета. Малко ме е страх но то всъщност не се стои с него а само се измива ли? Е,ако се наложи ще скъся косата само и само да си стане прилично русо както беше преди дълбокия корен.

# 436
  • София
Момичета, Фанола се отми ужасно. Косата ми е всевъзможни цветове Sad все едно съм боядисана с най-евтината боя от магазина. Жълто в корена, бяло в краищата, светло сиво..че и с лилавия шампоан се измих и е още по зле Sad Утре ще ходя при едно момиче, което преди ме правеше с Лакме и бях доволна. Тя отдавна се е върнала на Алфапарф. Мен това ме устройва защото си харесвам тази боя и по си я познавам. Но каза,че за да се махнат тези отенъци и да се уеднакви косата ще трябва изпиране с блондор. Преди бяхте писали за тази баня с блондор. Сега ще се върна да прочета. Малко ме е страх но то всъщност не се стои с него а само се измива ли? Е,ако се наложи ще скъся косата само и само да си стане прилично русо както беше преди дълбокия корен.

Ужас. Знами ми отпада от списъка

# 437
  • София
Стои се известно време, около 10-15 минути най-много. И аз имах петна наскоро и още не са се изчистили съвсем.

# 438
А защо с блондор а не със силна боя? С какъв номер е правен дълбокия корен?

# 439
Мики, нали беше останала доволна от Колестон и беше взела втора опаковка... Защо сега пак тези експерименти?

# 440
Някой пробвал ли е нещо подобно? Първо я мие с анти-оранжев, после с анти-жълт Фанола,но според мен това миене е излишно,по-скоро има за цел да рекламира продуктите. Но после идва интересната част..в коментарите пише,че смесва 8.11 с 3 % оксидант  ( предполагам класическата пропорция 1:2) плюс шампоан анти-жълт... Докато я суши се вижда страхотен пепелен цвят.  Аз имам 8.1 и 9.1 на Гарниер и чисто черна боя на Гарниер,която не е ли с 3 % оксидант?  Чудя се ако смеся 8.1 или 9.1 с оксиданта от черната плюс матиращ шампоан ще се получи ли? И колко време се стои?   https://youtu.be/NCxETdsKmH4

# 441
Кристина, къде видя номера на боята?... Hands V

# 442
Естествената ми коса е точно като на финала на клипа. Е, вече с тук таме някой бял косъм. Много я мразех, ужасен цвят 😂😂😂

# 443
Фр го пише в коментарите.

# 444
Да, намерих го. В боята е разковничето. Инебрия и Фанола са на един производител и са си направо едни и същи, и определено съм запозната със свойствата на /11 серията. Hands V

# 445
А  аз какво да си забъркам не разбрах...

# 446
От опциите, които си дала, аз бих забъркала 9.1, грахово зърно от черната боя, оксидант и шампоан.

# 447
С оксиданта от черната ли? И колко време да стоя ориентировъчно?

# 448
С оксиданта от черната. Равни части (30 гр. 9.1 + 30 гр. оксидант, 30 гр. шампоан) и грахово зърно (но наистина грахово зърно, не повече) черна боя. Правиш си го като измиване, в банята, на мокра коса и наблюдаваш. Не може да се даде време...

# 449
Ще пробвам, мерси,но също и варианта на фризьора с матиращ шампоан и без черна боя, само нз коя боя е сходна на Фанола 8.11 и да я намеря в дрогерия,не държа да е професионална,ще я ползвам само за матиране. Но всъщност,за да я ползвам с ниския оксидант на черната Гарниер,би следвало да е пак Гарниер Grinning  между другото вкъщи как ги измервате тези грамове и съотношения?

Общи условия

Активация на акаунт