Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 329
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Принцесата на Вера Уанг  е 21 лв за 100мл, става за пълнеж и подарък. Ухае на сметанов сладолед.
Никакъв спомен нямам, а съм пробвала някога този парфюм, обаче ме изкуши и го купих за подарък на една госпожица почти на 12. Дано не ме убият техните Grinning И, за да не ѝ е самотно на Принцесата, си добавих и един https://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-gemma-di-paradiso-eau-de- … um-za-jeni-50-ml/ Изобщо не знам какъв е, но ванилия, дърво, круша... споменава се и мандарина във Фрагрантика... каквото и да е, шишето също е красиво!

# 211
  • Sofia
Аз забърсах един О Де Солей Блан ТФ. С тази си поръчка минавам на етап псуване на сайтовете и неспирните им оферти.😄

# 212
Ако някой е заинтересован във Notino-Burberry The Beat Edp 50 мл. с код BG5SAVE излиза 40,08 лв., днес съм с него на по-хладно е страхотен! Simple Smile

# 213
Аз забърсах един О Де Солей Блан ТФ. С тази си поръчка минавам на етап псуване на сайтовете и неспирните им оферти.😄
Ама слагай и линк, или пиши откъде, че евентуално и на нас да ни е гадно, ако ще се почувстваш по-добре! Two Hearts Satisfied

В събота не успях да си взема последната поръчка от Парфимо и днес към обяд имах обаждане от Спиди, че имам пратка. Такова едно автоматично, като на запис.. Не ми се беше случвало досега! Реално е непотърсена само един ден (по-конкретно половин, защото в събота не са цял).. Отивам след малко. Simple Smile

# 214
И аз тези My Burberry-та не ги познавам. Харесвам Body, Brit..
Харесвам и двете Бърбърита, но повече Black, осезаема праскова с пачули, безумно траен. Идва обаче един момент, може би след 2 часа, когато ми става леко досаден поради липсата на развитие.

# 215
My Burberry Black подарих, това е един хубав, безумно траен, но адски досаден парфюм! Все едно съм си нахлузила чувал на главата и въздухът ми свършва от него.

# 216
Аз така и не можах да реша дали ми харесва BB. Пробвала съм го веднъж. Има нещо хем много притегателно, хем дразнещо. Ще го пробвам пак като застудее или направо ще го отстрелям на полусляпо по-натам.
Чакам си аз от Парфимо Quatre Nuit. Много противоречиви отзиви четох във фрагрантика, тук май по-скоро се харесва. Аз го исках от много отдавна така или иначе, цената беше повече от примамлива, така че 😀
От същия сайт имам една рекламация на козметика, която така си стои. Уж казаха, че щели да върнат парите, ама.. за сега нищо, а мина бая време. Да видим Simple Smile

# 217
  • Sofia
Ама слагай и линк, или пиши откъде, че евентуално и на нас да ни е гадно, ако ще се почувстваш по-добре! Two Hearts Satisfied

Хоп.Grinning
https://elinor.bg/product/tom-ford-private-blend-eau-de-soleil-blanc

edit: И не забравяйте кода! Grinning

# 218
  • Пловдив
Това черно Бърбъри така и не го харесах. Беше ми подарък и затова много време го държах. Обаче отиде при моя клиентка. Много тегав за мен и много труден. Иначе добре направен, не мога да си кривя душата.
Чакам едно Герленче и едно Дейзи от Парфимо. Ей така за спорта, да не губя форма.

# 219
  • Велико Търново
Аз вече трябва да се спра - след като миналата седмица се обзаведох с Еликсира на чудесата и Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum , по 30-тички за проба, толкова се впечатлих от Туили-то, че поръчах 50-ца от емаг / между другото, много съм доволна, за първи път поръчвам от там, но поръчката дойде светкавично, с парфюмите всичко е ок/, и за капак забърсах Бадема на Ван Клийф /тестер/ от parfumite.eu.

# 220
И аз се впечатлявам от Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum, и от описанието му във фрагрантика и коментарите там, и от вашите тук, а най-вече от разкошното шише с шапка и шалче, но за момента ще се въздържа. Ще ми се да го пробвам и тогава, защото този парфюм, който чакам утре, идея нямам защо поръчах след като не харесвам първообраза, а тук историята може да се окаже същата и това ще е глупаво!

# 221
Аз днес пет пъти слагах в кошницата Soleil Blanc edp в Елинор, edt в сравнение с него е водица/Сън-можеш да се коригираш ако решиш-разликата между двата е огромна/ и накрая забърсах за себе си  едно кожено яке на Гес -цвят праскова и за ЛМ едни дънки, но бръмбара още ми се върти в главата, така че моля ви-купете го този тестер на чичо Томи и ме спасете от изкушението-цената е топ, а тестера само един......

# 222
Пипереното Туили е много хубаво. И аз съм му хвърлила оЧо.
Тестерът е на Eau de Soleil Blanc, изрично се обаждах да ги питам. ЕДП отдавна свърши в Елинор и само това остана. А цената е висока за ЕДТ и не си заслужава.

# 223
Появи се преди малко една бройка  Eau de Soleil Blanc /Сън го е отнесла Simple Smile / , редовен продукт не тестер, 50 мл около 130 лв с кода излизаше, а едп ми го дава наличен.....

# 224
  • Sofia
Ама на мен още ми излиза наличен от линка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт