Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 259
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Не съм следял от известно време промоции и т.н. Има ли код за отстъпка в Елинор активна, за да знам откъде да поръчвам?

# 376
  • До сърцето...
Не съм следял от известно време промоции и т.н. Има ли код за отстъпка в Елинор активна, за да знам откъде да поръчвам?

Ами на предната страница са написали момичетата, поне последните две страници прочетете

"june" за 15%
и "may" също за 15%, казват, че още действа.

# 377
Получих Нарцисото с дългото име и една мостра на Монтал, веднага Нарцисото в косата и зад ушите, и понеже сърце юнашко не трай - монтал на китките....Имам и подарък мостра на крем и серум на Шисейдо, доставка - 1 ден, от Парфюм.бг

# 378
  • София
Някой има ли опит с чата на Парфимо? Отговарят ли изобщо? Няколко съобщения изпратих, получавам само автоматични "Ако искате, обадете ни се на тел..... " Аз ако исках - да съм се обадила Astonished

# 379
  • София
В момента не са на линия. За това. То си пише.
АВТОМАТИЧНО СЪОБЩЕНИЕЗдравейте! В момента не сме на линия. Може да се свържете с нас на тел. обслужване на клиенти: 0700 16116  (пон-пет 8:00 - 17:00) Цена/мин. според тарифния план.

# 380
  • София
В един момент бяха на линия, и опашката "мръдна".. но си се закотвих на първо място и нищо. А по редица причини не искам да им звъня.

Здраве да е, в краен случай просто ще поръчам каквото съм решила от друго място Wink

# 381
Поръчах си Angel edt 2011 от Elinor, дано да се окаже хубав Heartbeat видях доста добри коментари за него. Ако някой го има да сподели

# 382
  • София
Аз им бях писала и никой не ме отрази.

# 383
Аз днес им се обадих. Жената на телефона е много мила, дори съдейства за директна поръчка по телефон, която ще е по-бърза и ми гарантира пристигане в определен ден, важен за мен. Като цяло - страхотна комуникация.

# 384
Elitsa_z, според мен чата на parfimo не работи. Само по тел.се свързвам с тях.
Lazuli, много е хубав Angel кометата (EDT 2011), малко по-силен е за лятото (но аз го носих миналото), сега ще съм с EDT 2019

# 385
Момичета , има ли код валиден в Емаг ?Заредили са нови неща ,но имат нужда от код Flushed

# 386
Знаете ли откъде мога да се сдобия с оригиналния Angel преди да е реформулиран от L'Oréal?

# 387
  • София
Момичета, купувам парфюм за подарък, най евтино ми е при момчето от -spam292-. Ако беше за мен, нямаше да се замисля, но малко се двоумя за подарък. Моля за мнение, смело ли да поръчвам? Не искам изненади...

# 388
Не съм поръчвала от него, но всички отзиви тук са отлични.
Ирисът на Бушерон тестер от Елинор с капачка ли е?

# 389
  • Чукарландия
Аз имам парфюм от Момчето, поръча ми го приятелка, която е от Сф. Всичко си е ок. За разочаровани не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт