Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 66

• 27 335
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Роси, чак излекувана едва ли, не мисля, че такова нещо се лекува, но да речем в ремисия Grinning
А за променена -не знам, какво имаш предвид под променена, в какъв аспект?

О, аз също се надявам ,че пак ще се върнат, някак си всичко ми е пълно и равно освен че ме лишиха от драматично раждане, при което Марио да си скубе косите, да заплашва Захариев, че ще му счупи главата, Зорница да бере душа и тн. Joy

# 616
Идвам да споделя, че днес като гледах сцената на Марио и Зорница и Зорница като го накова, си викам -ауууч, Дрийми сега я попържа Joy

Утре ще ги изпращаме, каня ви на седянка Grinning
Не успях да се включа вчера 🙈. Днес ще наваксвам 😂.

# 617
Епизодът беше слабичък.
Операцията с Романова и сцената с Магда бяха най-добрите.
Изпратихме Марио и Зорница на меден месец, ще липсват в сериала.
Мога само да им благодаря за прекрасните емоции, отдадената игра и живите образи, които създадоха.

И живот и здраве да ги гледаме и в новия сезон.

# 618
Съгласна съм Дани, слабичко беше. Но и не приличаше на сбогуване с образите им.

# 619
Съгласна съм Дани, слабичко беше. Но и не приличаше на сбогуване с образите им.

Хиляда пъти ни повториха, че е просто дълъг отпуск 😉😉😉

А и ЧУДО ни дължат 🍼🍼🍼

# 620
Абе вие забелязахте ли, че на страницата на Фейсбука са качили два пъти по-дълъг текст на монолога на Марио и Зорница Joy

Аз очаквах да бъде по-жизнерадостно, по-вълнуващо, поне тяхното вълнение да бяха дали. А то, едно голямо нищо, само киселата Романова ми остана в главата.

# 621
  • София
Не съм гледала, но не ми харесват коментарите ви. И какво, толкова ли зле беше?

# 622
За мен беше излишен драматизъм, емоционални изблици, чуденки как щели да оставят болницата, влажни погледи, изпращания заради....едномесечен отпуск Joy Hищо не ми стана ясно. Всичко това подхождаше повече на сбогуване, а в същото време няколко пъти натъртиха, че става въпрос само за по-дълъг отпуск, а не напускат болницата.

# 623
Роси, един обикновен епизод. На Марио сложната операция се състоеше в това да опъва екартьорите, Романова се държа отвратително с него и особено нещата, които каза в операционната за бременността на Зорница беше злобно, грозно и не отиваше на доверието, което той й гласува, като й сподели.
Зорница си каза две думи с Хъхъ и накрая ги дадоха как си тръгват на фона на монолог за кръстопътищата.

Злати, както Марио каза -просто един скапан отпуск Joy

# 624
Моята гледна точка е малко по-друга. Епизодът носеше усещане за финал преди финала. Съгласна съм със Злати, че е прекалено много драма за един отпуск. И мисля, че целта на сценаристите е била друга. Да докарат сюжетната линия до известна степен на завършеност и да посветят цял епизод на “сбогуването”, за да направят един вид реверанс към Зорница и Марио, към Диана и Велислав. Което само идва да покаже колко важна част са те и от сюжета и от екипа!
Марио през цялото време беше абсолютно в мир със себе си за това какво и защо прави. Зорница от своя страна, за пореден път (трябва да й го призная, предвид колко я кова 😆), беше категорична и уверена какво иска - да е с Марио и да си чакат Чудото.
От началото на осми сезон насам, сценаристите пренаписват тяхната история. Лека полека изясняват недоизказаното и повтарят събитията, но по нов начин, защото нищо никога не се повтаря дословно. Сцената на пейката с Магда беше поредния такъв момент. Повторение на разговора от осми сезон, но при коренно различни обстоятелства и с различно усещане. Ако в първия Марио се страхуваше от бъдещето, сега бъдещето му носеше очакване за нещо прекрасно.

На кратко - аз съм много доволна 😊.

# 625
Само че те не посветиха епизод на сбогуването, мен това ме убива и заради това ми е трудно да повярвам, че това е краят, който са замислили. Та ние повече време гледахме вълненията около това дали оная мома е девствена Joy
И това, което ми липсваше беше, че нямаше нито една сцена на Марио и Зорница освен на влизане и излизане. Вчерашният магданоз беше по-емоционален Joy

Но да, Дрийми, съгласна съм,че беше кристално ясно и двамата какво искат. И за двамата най-важното нещо в този момент, беше другия. Марио не го чувства като жертва, беше някак си щастлив да направи това за нея. А Зорница всичко, което иска от живота е Марио и бебето, нищо друго не я вълнуваше Grinning

# 626
Промото беше по-емоционално от самия епизод. 😁😁😁😁😁
И аз не разбирам как не дадоха една сцена на МиЗ, да си кажат една дума - монолози, ОК но това не беше тяхното КРЪСТОПЪТИЩА, при положение, че ясно ни показаха какво искат, да са заедно и да се наслаждават в очакване на чудото.
Последните 3 епизода просто не бяха техните.

Добре, че бяха сцените с Марио-операциите, аргументираният отказ и прекрасната игра на Велислав!!!!

# 627
  • София
Такааа, и аз изгледах, но с превъртания и може би за това разочарованието ми не е чак толкова голяма. Мнението ми е някъде между това на Дрийми и това на Злати, Дани и Москита. 😂
 Сценаристите се опитаха да направят от една страна подходящо изпращане, а от друга да оставят отворена врата за евентуално завръщане на героите, но истината е че не им се получи много добре. Отделните сцени ми харесаха, но като цяло - нещо липсваше, за да е завършено.
И аз се чудех как МиЗ не си разменят поне две думи, но сега си мисля, че може би е било търсен ефект. Двамата знаят какво искат, наясно са със себе си, обръщат нова страница и няма нужда от повече обяснения за това. Но пък ме изненада категоричната препратка към началото на 8 сезон и разговорът на Марио с Магда, обикновено оставят зрителите да намерят подобни връзки, тук заложиха на сигурно 😂😂😂.
Та с две думи, като отделни сцени много ми харесаха, като едно цяло - не.

Аз обаче не разбрах, Марио и Зорница ще чакат Чудото да се роди и тогава ли ще се връщат или ще е меден месец 🤨
Участието им в евентуален нов сезон за мен е 50% на 50%. Еднаква е възможността и да се върнат и отпуската им да прелее в напускане.

# 628
Роси, то май никой нищо не разбра с тоя отпуск и чакането на Чудото, а май и самите сценаристи не знаят Grinning
Те само в отпуск излизат, ама Романова фучи като зла твар, ама само един скапан отпуск, ама Марио се разделя с това място, ама само на меден месец, но Огнянова се отказва от отделението....лудница Joy

Иначе това, което на мен ми хареса много, беше абсолютният мир, в който бяха и двамата герои с решението си. Това, че човек на дълга, какъвто е Марио и който винаги го е поставял на първо място, най-сетне изпълни това, което каза в края на пети сезон - решил съм да живея за себе си. И това, че каза на Зорница, че го прави не само заради нея, но и заради себе си. Много хубави бяха думите на Марио към Пенев - ще отида да държа ръката на жена си, защото я обичам. Heart

# 629
  • София
Явно само на мен този мир ми идва в повече - прекалено минорно, на 1 метър разстояние... Ако това е последната им сцена за сериала, ми остава някаква горчивина. 😢

Общи условия

Активация на акаунт