Забременели след ин витро - Тема 47

• 46 955
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Блазе им на тези доктори Simple Smile. Гладни никога няма да останат.

# 691
Savova, какво имаш предвид?
Не, че се оправдавам, но се записах на ЖК, колкото да ми минават изследванията по ЗК. На ехограф АГ ме гледа, когато се регистрирах при нея и после чак в осми месец. Питаше ме дали искам, но аз бях пределно искрена с нея, че ходя веднъж месечно и при репродуктивния и ако тя иска, тогава да ме гледа. Аз си бях спокойна.
Избрах този вариант, за да има лекар при когото да родя в родния си град. Заради несигурната ковид обстановка през тази година, трябваше да взема решение април, което да е в сила до ноември.
Заради това по-добрата техника и компетенции, твърдо исках да посещавам репродуктивния си доктор.
Да не говорим, че АГто ми отказа да коментира, отменя и коригира терапия назначена ми от репр. доктор.
Да, давах по 50.00 лв за преглед всеки месец, но спокойствието, положителните емоции, които изживях са безценни.
И това за бебе чакано с мнооооого години.

# 692
В моята инвитро клиника нямат опция за Ж. К. нито за раждане, затова се насочих към друга частна болница.
При инвитро док ходя чат пат просто от сантиментална гледна точка, а и за да знаят какво се случва с мен Simple Smile Аз ги благославям тия хора и дали на 1 2 месеца ще им оставя едни пари за ехограф е най-малкото, което мога да направя. Те самите ми казаха, че няма нужда да ходя при тях, но аз имам нужда да ги виждам от време на време Simple Smile

# 693
Изобщо защо се обясняваш, много ясно че по-добре прегледи и спокойствие, аз няма какво да се обяснявам, нито парите са ми тежали ...с това изказване Savova нищо не помогна на темата.Аз пък си ходих и на ЖК на прегледите, дет се казва Да има, да си видя буболечито, хихихихи

и моля без заяждания  Simple Smile

# 694
Аз също съм на мнение, че ако цената на спокойствието и здравето ми е преглед веднъж седмично = 50/60/70, без значение колко лева, то ще си я плащам с кеф!

# 695
  • София
Търся препоръки за АГ за женска консултация, работещ с НЗОК. Става въпрос за град София.

# 696
Здравейте, аз искам да попитам за съвет за постоянно балониране на корема. В края на 11 седмица съм и каквото и да хапна, се издувам веднага. Независимо дали само салата, дали готвено или от мюсли за закуска. Болки ужасни. Имате ли подобен проблем и съвети как да не стигам до това положение?

# 697
  • София
И аз съм в 11 г.с. и едкнственото неразположение, което имам е със стомаха. Подут и често гладен. Гледам да ям по-често по малко. Не ям много храни, както преди. Надявам се скоро да отмине.

# 698
Бях като вас постоянно подут стомах, бях на диета без никакви мазни работи, зеленчуци и плодове без ципи, без бобови, зеле и подува ще храни с 2 думи само кис. Мляко, прясно, картофи и ориз. Пиех и пробиотик прокомбо, но нзн колко ми помогна той, преди седмица отново бях така, дори отслабнах 3 кг. Не можех да хапна нещо и до сега съм така много храни избягвам ям главно мляко, кашкавал, сирене, просто е ужасно, съчувствам ви, сега този път пих и еспумизан, защото при мен се подува и имам газове, които не мърдат на никъде. Успех и диета е спасението. И на мен ми се яде всичко, но се ограничавам 😢

# 699
На мен дори не ми се яде всичко, но не мога да хвана от какво НЕ се подувам. И точно както казваш газове, които ни напред, ни назад. Сирене и кашкавал при мен до минути ме издуват, а умирам за тях. Ех...

# 700
На мен дори не ми се яде всичко, но не мога да хвана от какво НЕ се подувам. И точно както казваш газове, които ни напред, ни назад. Сирене и кашкавал при мен до минути ме издуват, а умирам за тях. Ех...
Консултирай се с лекаря си за еспумизана /безвреден е/мен мн ми помогна, дори имам и серклаж даваха ми го и в болницата, че отново се бях подула като балон. Забележи кои храни не ти понасят и ги избягвай,защото колкото повече расте матката, толкова по-гадно става. Успех и не се предавайте.

# 701
Здравейте, аз вече съм в 27г.с., но от 3-4 дни ми се завърна замаяността и гаденето, има ли и друга като мен? Мисля да ди пусна кръвна картина, че ме съмнява, че може да е от хемоглобина, амаа...

# 702
Здравейте ,аз съм в 15 седмица и днес бях на преглед.Оказа се ,че имам контракции и трябва да пия нош па 3 ×2.Притесних се малко ,но каза ,че шийката ми е добре и да внимавам ,да не се натоварвам.Има ли някой от вас с подобна ситуация.

# 703
Момичета, искам да ви попитам има ли шанс или има ли забременели след трансфер на ембрионче на 3 ти ден, при положение, че останалите ми ембриони не успяха да оцелеят до 5ти ден. Според вас дали това на 3 ти ден би се получило?

# 704
Sisii, два пъти забременявам с ембриончета на 3 ден. Шанс винаги има. Може средата на другите да не е била оптимална, а твоята да е и да оцелеят. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт