Професионални серии за коса 138

• 40 580
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Филип Кингсли за мен са класи над всички, които си изброила!

# 406
  • Някъде там
Лореал имат нова серия:
https://www.arlen.bg/category/1247/se-pro-longer-uplatnyavane-na … a-dalzhinite.html
Привлича ме термото, но ще изчакам за сега. Другото мисля, че ще ми е тежко  утежняващо за моята коса.

Коментира се тази серия от известно време във форума. Аз се чудя на маската и ампулите. В един сайт четох че ампулите може да се ползват в комбинация с маската са по-силен ефект (нанасят първо ампулата и след 5 минути върху нея маската). Интересува ме дали някой ги е ползвал самостоятелно и заедно с маската и ако може да се сравни ефекта. Също ми е интересно (тъй като определяте маската като балансирана) на коя друга може да я опреличите? Аз обичам баланс с превес на хидратация за маски/балсами и се чудя тази дали ще ми пасне? С плътен, остър, слабо третиран косъм съм, средно гъста, косата ми носи на яки продукти, но всеобщата любимка маската Епруваж ми прави косата на мазно сплескано нищо...
Сложила съм две ампули на на на про лонгър в количката
Дали ще получа несесер подарък?

# 407
Айде, сегя почвам да чета за филип кингсли.. хаха ужас. Щом са по висок клас значи ще разуча за тях. Мерси.

# 408
Въобще няма база за сравнение между Милкшейк и Ф. Кингсли, наистина са висок клас козметика!

# 409
Милкшейк са за нетренирана коса, леки, неутежняващи и с невероятен аромат. Особено сега лятото ги обожавам. Другият им плюс е, че дори да не нацелил серията няма да си докараш ефект "тел" или да направиш поражения по косата.
Филип Кингсли, ако не го прецениш хубаво може да не останеш доволен от резултата. Имат отлични попадения, но човек много добре трябва да знае от какво се нуждае косата му.

# 410
Много много благодаря на всички дами тук. Доста инфо имате и сте полезни за хшра като мен които хич не разбират.

Насочих се към ф. кингсли за супер дълбока хидратация. Косата ми е суха и фризи.. стои бухнала и рошава. Дано уцеля...

Пиша от телефон.

# 411
Милк шейк са добри продукти, но по-скоро за нетретирани коси. Иначе идват слаби, хидратацията не е толкова силна, по-скоро се усещат балансирани. Пяната е хубав финиш, който дава плътност и подрежда косата и маха фриз, обаче лично за мен е ужасна с този ванилово-млечен сладък аромат. Така да не се връзва с другите продукти за коса. Grinning Просто трябва да се ползват само продукти на марката, иначе става "мазало"...Grinning
Много харесвах протеиновата  терапия на МШ, но първо, че количеството е като за салон (1л.база и 500гр.протеинов прах) и второ - нещо не ги намирам по сайтовете в последно време...

aksiniq.td щом косата ти бухва и има фриз, може би не се нуждае от хидратация, а от протеин. Понякога прехидратираната коса реагира така. Не бързай с ФК, по-добре пробвай нещо протеиново или поне барансирано (най-добре в мини опаковки, за да не се набуташ финансово и да не ти хареса)...

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 15:48 от lunna pateka

# 412
  • София
Дъщеря ми е с къдрава, суха, руса коса и МШ й помагат за разресването. Тя разбира се ги харесва заради аромата Simple Smile.

# 413
Събирам отзиви за терапията на Алфапарф Cellula madre? Коя от 3-те вида сте ползвали и има ли реален ефект? Сега след почивката ще се нуждая от някаква терапия и въобще не знам какво да поръчам...

# 414
  • Варна
За смърделът  Клетка майка 😂 мисля писах ревю. Добра е терапията. Имах тая за блясък и подхранващата. Разделих се с тях тъй като взех Ланза и смърделите ми идваха в повече. Ако търпиш миризмата на къдрин вземай я.

# 415
За смърделът  Клетка майка 😂 мисля писах ревю. Добра е терапията. Имах тая за блясък и подхранващата. Разделих се с тях тъй като взех Ланза и смърделите ми идваха в повече. Ако търпиш миризмата на къдрин вземай я.

Ужас, чак толкова ли е зле? Ами просто не се сещам за друга терапия, която сме коментирали. За Ланза съм пас, откакто не харесах доста неща на марката...Grinning
Освен Еластисайзър друго просто не се сещам... Освен да търся някакви ампули, тия на Наши при тукашните ширини не се срещат и не се продават. Давайте идея какво да е, някой скоро да е срасявал косата си с някаква терапия? Имаше някаква кератинова терапия, но дали не беше по-скоро за трайно изправяне, аз не целя това... Просто искам подхранване на дължините...Grinning

# 416
Защо не пробваш Колорплекс или Олаплекс?

# 417
Въпрос към момичетата, ползващи лечебния бондер за цъфтящи краища Philip Kingsley--доволни ли сте от него?

# 418
Какво мислите за продуктите на Маракеш? И по-конректно тази (https://www.zlatnaribka.com/promo-komplekti/komplekt-za-podhranv … arrakesh-original) серия.
Косата ми е гъста с необходимост да се мие всеки ден. Боядисана, изправяна всекидневно, но е сравнително здрава и нямам цъфтежи. Косъм: нормален към фин.

# 419
Имам тази маска и последния път така ми пресуши косата .. https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … esh-moisture-mask

Общи условия

Активация на акаунт