СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 99 013
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 570
  • у дома...
Цвичка се възроди като птицата феникс.
Поне няма да скучаем.
КогА?

Аз вчера разбрах, че Недко кърми. Написа нещо от сорта, че е време Недко да кърми...

# 571
  • София
Аз съм отпуска от петък. Е петък не беше планиран ама си направих косата и сега като почна да си я скубя ще го карам на кичури - кеф ми червен, кеф ми рус😄

# 572
Кажете, как се работи със статистиката, моля! За момента  ми хрумва само да отбелязвам паралелките с квоти и без.

# 573
  • София
С коя статистика?

# 574
  • Sofia
Кажете, как се работи със статистиката, моля! За момента  ми хрумва само да отбелязвам паралелките с квоти и без.

Цяла нАука си е Laughing Чакай да излязат резултатите и тогава с конкретен пример ще стане по-ясно.

УСПЕХ И УТРЕ НА МАТЕМАТИКАТА! Да се стегнат децата като за последно (, че моето там се поизложи, защото се беше успокоил от представянето си на БЕЛ). Стискам силно палци на всички!!! Flowers Four Leaf Clover

# 575
  • у дома...
Бях обещала на девойката, ако я приемат в желаното училище, да си направи синьо омбре. Що синьо? Не ме питайте, шашава е като майка си... Та до снощи баща ѝ беше твърдо против. И изведнъж от никъде нищо заяви "ВодИ я на фризьор, да си прави там каквото искаше.". Та в края на месеца и това ще направим, без значение от резултата.

# 576
Чета от две-три седмици, пролича ми😀 Въпросът ми е, как се имплементира информацията от тазгодишните статистика на успеваемостта с баловете от миналите години.

# 577
Моята сега реши, че ще си пробива втора дупка на ухото.
Спешно било

# 578
  • София
Чета от две-три седмици, пролича ми😀 Въпросът ми е, как се имплементира информацията от тазгодишните статистика на успеваемостта с баловете от миналите години.

Според мен трябва тазгодишната статистика да се съпостави и с тазгодишния план-прием.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:58 от StelaP

# 579
  • София
Гледаш минималния бал от 2019-та за паралелката, която те интересува. След това проверяваш в статистиката с успеваемостта от 2019 каква е позицията на детето с този минимален бал /от общия бал вадиш 100т. и делиш на две/. Когато излезе статистиката с успеваемостта тази година, виждаш какъв е сборът от точки за същата позиция тази година. На тази база може да се направи доста близка прогноза за минималните балове за 2020.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:47 от sanaka

# 580
Скрит текст:
Гледаш минималния бал от 2019-та за паралелката, която те интересува. След това проверяваш в статистиката с успеваемостта каква е позицията на детето с този минимален бал /от общия бал вадиш 100т. и делиш на две/. Когато излизе статистиката с успеваемостта тази година виждаш какъв е сборът от точки за същата позиция тази година.
Ако нямаш таблица, която извършва пресмятанията сама при въвеждане на кода на паралелката. Joy

# 581
  • Велико Търново
Моята сега реши, че ще си пробива втора дупка на ухото.
Спешно било

И моята това иска, мислех, че ще й мине мерака -ама, тц, като си науми нещо, няма отърване.

# 582
Не е ли така: гледаш колко деца имат над вашия и колкото вашия бал, разпределяш ги към високобаловите училища и каквото остане - шансовете ти са най-вероятностни за него.

# 583
  • София
Имплементира се по кръстосан метод. Joy
Точките като абсолютно число не се сравняват, сравнява се позицията, която определят тези точки сега и се съпоставя с миналогодишната позиция. Засичат се точките по миналогодишна позиция и така... Joy
Всъщност не е сложно!

# 584
Бисквитка, и аз на това се надявах. Остах си с надеждите, че и час и записах в клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт