СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 99 002
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 765
  • гр.София
Строй се,преброй се!
Ударих две вендузи по бузите й за събуждане,че после пред училище ще се правя на далечна роднина.
Дано са съсредоточени и дадат максимума от себе си.  
И да няма притеснени.

Специални благодарности на Русалката!

# 766
И аз включих телевизора да чуя вариант кой, а чух само, че след един час щели да го теглят. Беше точно 7 Simple Smile

# 767
  • у дома...
Вариант 13, задача с кръгова диаграма, тригълници и движение по вода. Или разтвори.

# 768
  • Пловдив
Късмет и успех на децата днес! Нека да бъдат доволни и усмихнати след изпита!

# 769
  • у дома
Този път, за разнообразие може да е Вариант 2. Simple Smile
Аз пък си искам Вариант 1...
При нас спря тока-дано в училището не е...

# 770
Успех и късмет на дечицата днес! Flowers Four Leaf Clover

# 771
Вариант 13, задача с кръгова диаграма, тригълници и движение по вода. Или разтвори.
Уплаши ме бе жена! Къде ти 13 варианта, според мен са по 2.

# 772
Влезе в училище.

Който и вариант и да е, да се справят 🍀

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 07:59 от rummi_pl

# 773
И аз се ококорих Simple Smile
Наистина по колко варианта са?

# 774
По коя програма излъчват?
Моят току що излезе от портата, с баща си. И двамата са тоооолкова спокойни

# 775
  • софия
Според Доди, повече варианти от 1 няма, не могат да измислят, така че Вариант 1.
Училищни кошмари не съм сънувала, но се кокорих до около 2 и се събудих в 6 без 15. Да минава и да се приключва.
След малко сме пред училище.

# 776
Според Доди, повече варианти от 1 няма, не могат да измислят, така че Вариант 1.

😂😂😂

# 777
  • София
Легнах си снощи с мисълта колко съм прецакана... Девойките, заминавайки да следват, ми завещаха една костенурка да се грижа за нея, ама тя не е  любвеобвилна като кученцата и котенцата ви.. Ще ме надживее, та  в някой бъдещ момент се надявам да поемат обратно грижата за нея. Та легнах си аз с една доза  неблагородна завист, стаена в душата, и захърках. И ще ви кажа какво сънувах, крайна лудост... Чак се плаша. Явно от вчерашните коментари за задачи, на подсъзнателно ниво  нещо се е завъртяло из тиквата ми..Според съняслед изпита се "закачах" най-приятелски с Мария (дано не се сърди, това  е само сън), че явно от МОН са прочели тук "спора" ни  и са дали лекинко по-усложнена задача за движение във втора част. Ставаше дума със сигурност за сал и моторна лодка и някакво разстояние помежду им.  Ще се гръмна, ако следобяд наистина ми се наложи да я бъзна по този параграф..Laughing
Още веднъж успех на децата!

# 778
Тръгна и нашия, рано-рано, ама не го свърта! Кафето е готово и съм тук Simple Smile Вариант 2 изтеглили Simple Smile На предната по БЕЛ казаха, че са 2 варианта.

# 779
  • София
Ако има и подточка за изпреварване, направо тотото е наше...

Общи условия

Активация на акаунт