СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 983
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 795
Еха, това е добре. Проспала съм явно.
Но, което излъчват по ТВ: задължително влизат с маски, а вътре който както иска, по преценка на ученика.

# 796
Furia, прегръдки. Всичко да е наред!

# 797
  • София
Русалке, на последния пробен на ОТ имаше точно подточка за онагледяване с чертеж и два случая...

# 798
  • София
Ох, реших, че вярно знаеш задачите, просто майка! Викам си, брей че вътрешни хора имаме! Simple Smile
Много неприятно това с операцията! надявам се да не енещо сериозно! Бързо  възстановяване!

# 799
  • София
Русалке, на последния пробен на ОТ имаше точно подточка за онагледяване с чертеж и два случая...
Лелеее.... Аз всъщност вярвам, че онези в МОН понякога се "допитват" до пробни/помагала на школи.Преживях го преди години лично. Едната ми дъщеря беше далеч от способността да пише  добри тези, та преди изпита си четеше готови и поправени в курса. Падна се такава за "Заточеници", в която ключовите думи бяха 1 : 1 преписани от материалите на школата. И неможещата да пише тези имаше  максималните точки за разлика от близначката си, която винаги се справяше доста по-добре с лични, ненаизустени творения..Смях в залата.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 08:34 от пенсионирана русалка

# 800
  • sofia
Успех на всички деца, нека бъдат спокойни и уверени, задачите да са им лесни и да няма задачи със сплави.
Моето детенце го приеха в болница в понеделник вечерта и във вторник го опетираха. Вече е в реанимация. Моля се бързо да се възстанови.
  Ето това е наистина важно - здраве на рожбата ви, бързо възстановяване и всичко да се нареди по- най добрия начин! И изпита в понеделник сте изкарали, въпреки всичко - герои!

# 801
Не се допитват, те са си същите хора

# 802
Успех на децата!
Аз днес се спекох, някак си към БЕЛ нямах очаквания, резултатът по това каквото описва е отличен! Математиката му е силния предмет, но подхожда с голямо самочувствие и прави тъпи грешки..
Аз се изнервих сутринта и той го усети, а аз усетих, че му стана гадно .. и сега си поплаках.. , драснах му едно съобщение, но емоциите вече са на лице

Furia,  бързо възстановяване на детето!

# 803
  • Sofia
Furia, бързо оздравяване! Здравето е безценно, няма ли го, никакви изпити и точки нямат значение...

# 804
  • софия
Furia, бързо да се оправя детето! Надявам се, че не е нещо много сериозно. Много здраве, другото ще се подреди.

# 805
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Влизам набързо да пожелая успех и здраве на децата ви, както и повече спокойствие за всички. Днес ще се приключи с трудната част да повечето от вас! 🍀🍀🍀

# 806
  • София
Не се допитват, те са си същите хора
Със сигурност не са същите... знам при кого бяха на школа и човекът не е експерт по БЕЛ в МОН (нито самият преподавател, нито собственикът на школата).

# 807
  • Някъде в Европа...
Furia, голяма прегръдка и от мен! Бързо да се възстанови детенце! Всичко ще се нареди по най-добрия начин!

# 808
  • Бургас
Фуриа, много здраве и бързо възстановяване на детето! Това е най-важното, другото ще се нареди някак.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 08:55 от Мария

# 809
Фурия, бързо да се оправя детенцето! Другото ще се нареди! Като няма втора дата, за вашия случай ще трябва да осигурят надпланов прием.

Румка, не разбирам някакъв хаос ли целиш? Като знам по колко теми за образование пишеш, т.е. предполага се и че ги четеш е доста странно да пускаш само фишеци тук: вписани окръжности (които даже били учени в някое мг), как така щели да са 23 задачи, как така влизат с маски и после ги махат...

Общи условия

Активация на акаунт