СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 708
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз мисля, че баловете ще са сходни с 2019, единствена надежда ми дава инфо от познати, че масово 22 не е решена, което би следвало да дава относително равен старт на масата деца, които не са с математически наклонности.

По БЕЛ ми е чудно какъв ще е балът, по-скоро висок, може би и по-висок от 2019, особено при момичетата...

# 1 606
😊 Не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали.

По кой канал?

# 1 607
  • Пловдив
Дидева, сърдечно благодаря!

eli1907, аз сайта на РУО Пловдив го знам, но не можех да се ориентирам как да стигна до нужната ми информация.

# 1 608
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съобщиха за една девойка от СМГ, която се е явила на 4 матури и ги е взела с пълни точки. Браво на нея, много умно дете!

# 1 609
Аз не съм следила изпитите предните години и не знам какво да прогнозирам. Масово ги е затруднила  22 зад. на математиката и като един голям песимист, както се разбра Simple Smile изобщо не очаквам високи балове тази година

# 1 610
  • софия
Защо ли си мислех, че ще минем без простотии? Това е мат. Чудя се какво да предприема? Дали да не поискам да ми покаже госпожата как и кога е упражнявала подобни задачи на 22?

# 1 611
.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 13:31 от mama vili

# 1 612
Звънче, първо не и казвайте прогнозите си, оставете я да изчака резултатите и тогава да напише оценката. Второ сигнал в руо на съответната област!

# 1 613

Не мога да копирам текста, затова го пускам като снимка.
Източник

# 1 614
Защо ли си мислех, че ще минем без простотии? Това е мат. Чудя се какво да предприема? Дали да не поискам да ми покаже госпожата как и кога е упражнявала подобни задачи на 22?
Питай я за кой ден го е планирала това 😁

# 1 615
  • Пловдив

Звънче, да ти препратя официалния отговор на РУО-Пловдив по въпроса? Ако искаш и писмото, което аз писах ще ти пратя.

# 1 616
Обаче от някои учители ще се махнем с кеф, а Joy

# 1 617
  • София
Дидева, има ли ги статистиките на резултатите от ДЗИ 2020 в ексел вече? Не знам дали ми е глупав въпроса Simple Smile

# 1 618
Нали резултатите излизат на 29ти, оформянето е преди това, как ще им напишат оценката от НВО като годишна?
След изцепките първи срок при нас мислех да местя малкия в друго училище, но се отказах. Очарована съм от поведението на учителите ни. Оставиха децата спокойно да се подготвят за НВО, дадоха шанс на всяко дете да си повиши оценките, те дори така научиха повече. Може би защото ги нямаше дразнителите на живо и часовете вървяха без излишни нерви.
Работеха с учебните тетрадки на Просвета и веднага щом излязоха, казаха че са правили преразказ от това произведение. 22ра задача не е решена масово и при познатите ни деца.

# 1 619
  • София
По-скоро я питай откъде ще достъпи информацията за точките на всяко дете и по коя наредба ще оформя на 29ти, след като трябва да са оформени до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт