Мерия ра, честито ти христианче.
Мими аз го извеждам сутрин и вечер когато е топло, но тези дни само по обяд.
Честити 4 месеца и на другия Марти.

Аз не че се и натискам де! Направо като си помисля какво цапотене ще бъде и вече ми се приплаква! Сега всичко си ми е опънато и прибрано у нас, а скоро май ще настане времето на разпиляните царевични пръчки по земята, лекета от пюрета по мебелите и т.н. Няма начин де! Който го е страх от мечки, да не ходи в гората! Като съм си я родила Краска ще си я гледам! И да цапа и да не цапа- мойта Краска си е тя, аз ще си я обичкам каквито и бели да прави на мама!
ах, разнежих се пак!

.Тъкмо се поуспокои и в 4,30 пак същата програма,та чак до 6,30 когато и кърмата пак не му стигна(за втора сутрин давам и АМ на сутрешното ядене) после като заспа се събуди чак в 11.30 и аз си мислех че е озверял от глад,да ама той поцока малко от едната цица изплю я,а АМ изобщо неискаше да го пие.Изведох го на разходка и през цялото време беше нервен какрая когато тръгнах да го прибирам заспа.Сега съм го поизправила в шезлонга,но и така не му харесва 
Тези дни не ми остана време за компютъра и форума от гости
Мама и татко се върнаха от почивката в Германия, дойде си и приятелката ми от там, както и братовчед ми от Испания. Всички донесоха много подаръци на Дарито, вече сме облечени за една година напред и имаме една голяма чанта с играчки 

Пак овършахме бебешките магазини с нея
съвпаденийце 
Липсвахте ни с Калина 
Одеве и това разправях на мъж ми и той -
Поита дали сега ще почвате да му давате всичко
Още не съм го образовала съвсем ,не му е ясно защо се дава първо пъре. Знае, че всичко варено в началото, мляко, мед, заревица и др. алергени ги научи. Сега ще го светна за спагетките и едрите храни.
Ака 8 пъти за деня, като по принцип го прави по 1 път на ден или през ден
Ама нали даваме и един гаден антибиотик и незнам сега дали е от него.... Някой да ми бие 2 шамара да си лягам и утре с кафето в ръка пак ще надничам в устата 
)!

Като помисля, пътя в едната посока ми е 11 часа ... незнам какво да правя
... Ще питам и в кърмаческия

Аз сигурно щях да се откажа веднага, след започване на работа с време като твоето
Ние сме само на кърма и не ми е ясно как ще се оправям ...
Да поздравиш Русе от мен
, след 10 дена и аз съм там