На море в Гърция 2020 - III

• 48 599
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Хайде и нашата гръцка тераса, по изгрев  (бях забравила да пусна капаците първата нощ и ме събуди в необичайното време 6:12 ч.) и по обед.

# 256
Уха, Параход! Благородно  завид!  И благодаря на всички за снимките! ❤

# 257
В Неа Ираклица плажа също е пясък и не е дълбок, но Амолофи е по хубав наистина. Пътуването с кола от Неа Перамос до Амолофи е не повече от 10 мин - много е близо + към всеки бийч бар си има паркинг за коли, който е безплатен.

Много благодаря ! Ще потърся настаняване в Неа Ираклица значи, с кола сме и няма проблем да пътуваме до Амолофи

Аз лично обожавам плажа точно извън Неа Ираклица в посока към Кавала. Аз го  аричам вилна зона....Оснвно са къщи, вили, малки хотелчета...Точно пред семейния хотел Вурнелис и вила Медитерана плажът е супер! Много повече ми хареса от Амолофи. На Амолофи ме потиска тази безкрайна гледка от чадъри и шезлонги. Няма никакъв въздух, така е уплътнено всичко. Пред Вурнелис е супер..островче отпред, отзад планина, простор.. има бар, таверна, детски съоръжения. Плажът в самата Неа Ираклица не ми допада много.

# 258
  • Sofia
Параход, къде е тази тераса, влюбих се. Ние по терасата основно си избираме мястото, и други критерии де, но за такава тераса мечтая. Да си пия кафето сутрин и узото вечер....

# 259
Ние по терасата основно си избираме мястото......................... Да си пия кафето сутрин и узото вечер....

И ние Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 260
  • София
Фейсбук ми напомни изгледа от терасата ни от миналата година

# 261
Монадирс (и другите питащи), и за мен гледката е много важна... Тази със сигурност ни е в топ 5 най-хубави. На остров Сирос е това,  а днес не можем въобще да излезем на терасата, защото ще ни отвее мелтемито. Дано поне утре да има ферибот Simple Smile

# 262
Здравейте,
Др събота ще пътувам за Халкидики,но сега виждам,че имам невръчени нп или ел фиш,но нямам дължими глоби.
Та мога ли да мина границата като нямам неплатени нп и/или фишове или да ходя до районното.

# 263
  • София
Здравейте,
Др събота ще пътувам за Халкидики,но сега виждам,че имам невръчени нп или ел фиш,но нямам дължими глоби.
Та мога ли да мина границата като нямам неплатени нп и/или фишове или да ходя до районното.
Твърди се, че само ги връчват и после имаш време да си ги платиш.

# 264
Някой с актуално инфо какво е положението на Кулата?
По отношение на невръчените фишове, би трябвало само да ги връчат, ако въобще ви проверят. След това имаш 14 дневен срок да ги платиш с 30% отстъпка.

# 265
  • Сф
Приятел във ФБ беше качил видео с 6км опашка на Кулата

# 266

от кога? много ли е чакал?

# 267

от кога? много ли е чакал?
Открих  в Денвник статия от преди час, че опашката е около 2 км. Надявам се до края на деня да се успокоят нещата...
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/06/26/4083902_otnovo_opashk … ef=home_NaiNovoto

# 268
утре предполагам ще е ад за пътуващите.

# 269
  • Пловдив
В момента според мапса забавянето е 42 минути.
Я кажете какво стана със застраховката? Кой покрива Ковида?

Общи условия

Активация на акаунт