На море в Гърция 2020 - III

• 48 562
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Горна Оряховица
Никой явно не получава кода от коментаритр в края съдя...
https://www.keeptalkinggreece.com/2020/06/27/greece-travel-lfigh … lf-mandatory-caa/
И ние сме с деца, едното на 1г и много ме притеснява чакането, което ще се получи от " новата" система, но пък в последноя мюомент не мога да тръгна по-рано

# 436
Аз току що попълних за всички. Мислех, че трябва да попълня една декларация и в нея да посоча 3мата пътуващи с мен. После, обаче реших да попълня за всеки отделно, че и на всеки посочих останалите 3ма... манджа с грозде...

За рзнообразие и малко приятна информация да събера - препоръчайте таверни в Торони, Порто Куфо, може и до Каламици да се разходим.

# 437
За рзнообразие и малко приятна информация да събера - препоръчайте таверни в Торони, Порто Куфо, може и до Каламици да се разходим.
В Порто Куфо - Цицикас и Порто Марина. В Каламици има две, и двете са сравнително ОК. В Торони е малко проблематично. Повечето хора ходят в Леон, но за мен е посредствена. Афродити на центъра е отвратителна.
Едно време, като бяхме с малко дете, се възползвахме от готвените ястия на обед в Сакис (цяла витрина, много вкусни бяха). За вечеря и обслужване тип ресторант обаче е зле. Гиросите и барът в уличката на Вила Мария (сервират се вечер и пици, палачинки - не знам дали е отворил тази година) стават.

# 438
Мерси Параход. На плажа Тристиника също имало ресторант, надявам се да е приличен.
За Сирос - бях си харесала 2 места за настаняване във Финикас, но явно няма да е тази година.

# 439
  • София
Подробна инструкция за попълване на новата декларация:

https://imotigreece.com/kak-da-popalnim-deklaracziya-za-vlizane- … DsNypQWTUVTJRz30M

# 440
  • София
4:30 минахме Кулата за секунди. Трафик нула Simple Smile

# 441
  • Sofia
Вече имам и QRкод нощес ми е изпратен. Точен адрес на пребиваване не съм писала и силно се надявам нощес да минем и ние за нула време без да ни гледат щателно. Ще водим едно детенце с нас имаме пълномощно, но не е преведено на др. език проблем ли ще е сега се замислям? Благодаря предварително за отговорите Simple Smile

# 442
  • Пловдив
Декларацията за дете е само за българската граница и няма нужда от чужд език.

# 443
  • Sofia
Декларацията за дете е само за българската граница и няма нужда от чужд език.
Благодаря Simple Smile

# 444
  • Горна Оряховица
И ние получихме тази нощ QR кода

# 445
  • Варна
държава, която очевидно знае какво прави... Simple Smile

държава която ОЧЕВАДНО  не знае КАКВО ПРАВИ Sad
Хем си сменят през ден решенията , което става в целия свят де - то при тази каша никой не знае какво прави , хем решенията са грешни.Силния сезон сега почва и при тази обстановка ми е трудно да си представя като се струпат и румънци , сърби , македонци .........................

# 446
  • Пловдив
Добре де, ако е семейство с 2 деца - пиша мен си и децата. Мъж ми друга декларация ли попълва? Аз мислех, че е 1 за всички, а от инструкцията друго излиза.

# 447
  • София
В Порто Куфо - Цицикас и Порто Марина. В Каламици има две, и двете са сравнително ОК. В Торони е малко проблематично. Повечето хора ходят в Леон, но за мен е посредствена. Афродити на центъра е отвратителна.
Едно време, като бяхме с малко дете, се възползвахме от готвените ястия на обед в Сакис (цяла витрина, много вкусни бяха). За вечеря и обслужване тип ресторант обаче е зле. Гиросите и барът в уличката на Вила Мария (сервират се вечер и пици, палачинки - не знам дали е отворил тази година) стават.
Една таверна Бокадура си спомням аз в Порто Кофу, дали я има още? На пътя, като идваш от Каламици отдясно. Много ми хареса, но 2016 сме ходили.
И едно кафене също от тогава, на пътя между Неос Мармарас и Торони. Супер гледка имаше, заслужава си да позяпа човек.

# 448
  • Варна
гърците завяват , че до края на август ще са тези декларации , ама това е пълна глупост.Ако можем да отложим някой друг ден и ще им дойде друг акъл.

# 449
През нощта си получих QR кода. Декларацията попълних вчера към 10.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт