Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 877
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
customerservice.bg@hm.com
Това е мейлът.

# 481
  • София, България
На данни пише, че са до глезена.
Търсачката обаче изкара тази снимка за тях :

Питайте на клиентската им линия за дължина, за по-ниски дами може да са до глезена точно.

Много благодаря, аз съм 170 висока и ми се иска да са с дължина като на модела 😁

# 482
Взех си няколко неща от намалението на рокли:

Любимата от поръчката, с подплата е и не прозира. Дори съм уцелила номера.

Допадна ми десена, но плата на живо не е толкова приятен, на найлон ми прилича. Прозира и е доста широка.

Следващата рокля е подобна, плата е малко по-хубав. Не прозира, но отново е много широка.

Потника е хубав и добре стои, но е леко умален.

За тези обувки ви питах и поръчах номер по-голям, но се оказаха, че са ми големи и ще ги връщам.

От магазин си взех тази рокля и обувки:

Роклята е приятна, отговаря си според мен. От обувките си взех номер по-голям, за 10лв стават.

# 483
Дами, евентуалното връщане все още ли е безплатно, че отдавна не съм наминавала през темата. Благодаря!

# 484
# 485
  • Варна
Тези сандали само че светло бежови вчера ги обух за първи път, удобни са и много подходящи за келяво време като сегашното, когато хем е студено, хем е лято, да му се не види и не искам да слагам обувки. Но си взех точен номер, наистина не мога да си представя как вземате номер нагоре... Номер нагоре ще ги изгубя на втория метър.
И потника го гледах в сайта, само че бежов, но така и не се реших да поръчам, колебах се и за номера и той свърши Mr. Green

# 486
Такъв мерак им имах на тези сандали. Жълтото е невероятно красиво на живо....Миналата година ги пробвах и дори и при слаб крак, отпред ми опъваха, а стелката ми беше точна. Много ме е яд още.

# 487
Някой има ли отзиви за тези сандали? Дали са удобни?
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0877090001.html

# 488
Някой има ли отзиви за тези сандали? Дали са удобни?
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0877090001.html
Получих си ги, безумно неудобни. Как може едни равни обувки да ги направиш толкова неудобни, не знам. Връщам ги.

# 489
Здравейте! Има ли разлика в размера на артикул, който е 134 в секцията "момчета 1,5-10години" и "момчета 10-14години"? Баткото е 134 размер и не знам от коя графа да пазаря 🤔

# 490
При по-малките, 104 например ми се струва, че идваше по-бебешки оразмерен, може да се вземе в случая от горната категория, освен ако не е за панталон, че там може да дойде по-голям, за блузи и якета би трябвало да е ок.
На мен ми дава странен бъг - начислява -20-% на редовни неща, но съм наслагала един куп неща в кошницата (които няма да поръчвам, само си стоят така)...
P.s ето защо е бил “бъга”, не е зле и да сложат на български банера:

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 10:45 от fenyx

# 491
  • Пловдив
Има го вече на български, но не е атрактивна офертата според мен.
Само за днес важи.

# 492
  • Варна
Напоследък редовно някой банер ми е на чужд език или пък бутонът за добавяне в количката или нещо друго... Току превключи от български на чужбински.
Иначе и на мен никак не ми звучи атрактивно. 160 лева сметка, за да получа 20%, да бе, да...

# 493
Ми не е атрактивна, даже никак тази оферта. 10% и то на всичко получават новорегистрираните. Тук отстъпката е само на редовните цени и те задължават за покупки над 80 лв ☹

# 494
здравейте, какви са отзивите за този панталон, това е линка:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0751471035.html

Общи условия

Активация на акаунт