Пазаруване от НМ, тема 43

• 47 814
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Lara , и аз имам такъв опит. Намерила съм си само два модела от НМ, които
 г/д ми пасват и си знам размер и всяка година все от тях купувам. Писнаха ми, но просто нямам нерви да обикалям магазини за бельо и да меря, много ми е досадно, но все пак ще се радвам ако споделиш от къде си купуваш сутиени. И моята подгръдна е малка, докато гръдната ми е около 97-8.....

# 706
  • Пловдив
Lara , и аз имам такъв опит. Намерила съм си само два модела от НМ, които
 г/д ми пасват и си знам размер и всяка година все от тях купувам.
Дали е удобно да помоля за линк, ако ги има online, за да ги открия в магазините и да пробвам Hug
Предварително благодаря!

# 707
  • София
Аз съм 75F на Триумф и 80Е на Опал. От години само Триумф и Опал купувам /последните 2 год. само Триумф съм купувала/. Имам горнище на бански на h&m 80E, но ми е идея малко и го обличам като резервен бански, ако другия не е изсъхнал. Като кърмех бях купила h&m от памучните по 2 бр. в комплект, май обиколка 85 за да ми стане чашката, тогава само тези памучни сутиени носих, защото друга материя не понасях.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 19:46 от bialata3

# 708
Според скромния ми опит, моделите на НМ въобще не са за по-голям бюст при по-малка подгръдна - нито един не ми пасва Blush

Тези дето са със стандртна номерация цифра и буква, биват. Много съм доволна от сутиените им без банели от този вид. С банели имам, но са умалени според мен или е някакъв странен дизайн, дето аз не го разбирам.. Чашката видях на едно място, че се определя като разликата на гръдната и подгръдната обиколка.

Тези дето са с номера 34, 36 .. са за чашка най-много Ц.

# 709
Аз имам езин кърмачески размер S и е многа малък...нося си го в некърмачески времена, че е удобен и не ръби.

# 710
Аз ползвах подобен модел сутиени за кърмене от HM, с твърда чашка, но не ми бяха удобни. Допускам, че може би не съм уличила модел/размер. Но от памучните сутиени за кърмене бях най-доволна, както и от бюстиетата за кърмене. Имах и потници, които също много ползвах. Simple Smile

# 711
Здравейте, да споделя и аз отзиви, може на някой да са му полезни.

Поръчах тези сандали:
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=0869059001008

Поръчах 39-ти номер, макар че по принцип повечето обувки, които ми стават са 38-ми.
Но реших, че като за сандали по-добре да е по-голям номера, да не стърчи петата, да не стягат, краката отичат от жегата и т.н. Обаче хич не уцелих...големи са ми, и то доста. Пък аз съм с дебели глезени. Та щом на мен са ми големи, смятай на някой с по-фин крак. Така че който реши да ги поръчва - неговия си номер точно!
Иначе не са лоши, подметката е като на маратонка, доста дебела и гумена, отгоре "каишките" са от плат с лепки, за дълги разходки биха били супер. Но малко "циганейшън" ми идват с тия камъчета отгоре, не знам, на картинката по ми харесаха.

Също и тази пола:
https://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=0870958004006

Нещо рекламите ли ме облъчиха, кво ли стана, ама много ми се доноси "солей".
Обаче пак се надцених и поръчах голям номер, отгоре е на ластик и пак пада, изобщо не ми се задържа на кръста. Така че и тази пола някой ако я поръчва да внимава, според мен е уголемена.

# 712
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0711416003.html
Страхотен! В магазините им е 90 лв.
Е, аз обух бежови лачени обувки с висок ток. Wink

# 713
  • София
А аз от реала купих тази рокля, намалена на 20 лв.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0788846012.html
Досега не съм носила такива, малко като пеньоар ми изглежда, НО се харесах.  Чакам момент да я сефтосам Relaxed

# 714
докато поръчам и единия артикул ми изчезна от кошницата .... много малко бройки зареждат ....
имаме ли код освен този за нов потребител?

# 715
Мацки..в ССС има страхотни намаления. Последно си взех 2 бр.сандали ест.кожа с 30%.... супер удобни за широкия ми крак ...равни. ..от 50 на 35 лв стъпиха..
Сори за спама...ама ги преслушайте ако имате наблизо техен магазин.

Чакам тениска за дечко за 8 лв. От неговите -бели със щампи 😆😄

# 716
Teta, аз постоянно си харесвам обувки от там, но през сайта гледам и там много рядко има номера в магазините, които са в Пловдив.... Дори наскоро забелязах сандлаи на Рикер за 40лв. /от 180/.

# 717
На място ако отидеш, дали няма да има размери...че те тия информации от сайта....

При мен имаше по много от всички номера...кеф голям.

До неделя имаше промо купуваш три неща на цената на две. Или купуваш две като второто е наполовина. Аз взех на трета промоция - санТалети на 30 про надолу, но до кога е тя - да не излъжа.

# 718
Малко ще ви върна на темата за коментарите по другите сайтове на НМ- установих, че най-описателни и подробни са на рускините (сменяте в браузъра bg_bg с ru_ru), на мен поне ми бяха полезни и на няколко пъти ми помогнаха да се ориентирам (вкл. откажа) за някои неща.

# 719
  • София
Малко ще ви върна на темата за коментарите по другите сайтове на НМ- установих, че най-описателни и подробни са на рускините (сменяте в браузъра bg_bg с ru_ru), на мен поне ми бяха полезни и на няколко пъти ми помогнаха да се ориентирам (вкл. откажа) за някои неща.
Чудесна идея, не знаех за техния сайт. Досега търсех само на английски

Общи условия

Активация на акаунт